Babyfoon met camera 2018 en 2019

Ieder jaar komen fabrikanten met nieuwe modellen babyfoons op markt. Zo ook de babyfoons met camera. Van deze babyfoons mag je verwachten dat ze zijn verbeterd ten opzichte van de oudere modellen. En dat zijn ze zeker! (Nieuwe) extra’s als infrarood (nachtzicht), de terugspreekfunctie, de temperatuurmeter en de zoomfunctie op de camera alsmede de kwaliteit van het beeld zijn verbeterd. Echter omdat de babyfoons nieuw zijn, ontbreken vaak de goede reviews nog. Hierdoor zijn ouders vaak wat terughoudender in de aanschaf en kiezen voor een ouder model babyfoon. Toch kun je ervan uitgaan dat de nieuwe modellen babyfoons van A-merken goed zijn.

Welke babyfoons met camera zijn er allemaal in 2018 en 2019 op de markt gebracht? Wij hebben een overzicht gemaakt van de nieuwste en beste babyfoons met camera 2018 en 2019.

Benieuwd naar de overall top 10 babyfoons? Bekijk dan onze top 10 babyfoon of de top 10 babyfoons met camera.

Beste babyfoons met camera 2018 en 2019:

Luvion Grand Elite 3 Connect babyfoon met app

Luvion Grand Elite 3De allernieuwste Luvion babyfoon is de Luvion Grand Elite 3 Connect. Deze babyfoon staat op nummer 1 in de Top 10. De meest complete en betrouwbaarste babyfoon met app van dit moment. Deze nieuwe Luvion onderscheidt zich van andere beeldbabyfoons met app omdat je altijd bereik hebt. De meegeleverde ouderunit met touchscreen beschikt namelijk over storingsvrije digitale verbinding tot ongeveer 50 meter.

Jullie kindje is niet alleen vanuit huis te volgen op de ouderunit, maar ook via 3G/4G op de smartphone of tablet, waar ook ter wereld. De App is zowel los als samen met de ouderunit te gebruiken. Je kunt ook de mooiste momenten vastleggen op foto en video. De camera heeft een op een afstand bestuurbare pan/tilt camera en zoomfunctie.

Verder heeft deze babyfoon alle extra’s: terugspreekfunctie (ook op de App), nachtzicht, temperatuurmeter, slaapliedjes, VOX-functie, grotere accu en een mooi design. Deze babyfoon stelt je niet teleur. De babyfoon wordt uitmuntend beoordeeld! Lees de beoordelingen hier.

Lees hier ons uitgebreide verslag inclusief video review over de Luvion Grand Elite Connect.

Ouderunit en App
 Mogelijkheid tot opname en foto’s
 Wereldwijd bereik
 Op afstand bestuurbare camera
Fijne extra’s als een terugspreekfunctie, vox-functie, infrarood voor de nacht, thermometer, slaapliedjes

Goed werkende wifi voor gebruik App
Niet uit te breiden met meerdere camera’s

Luvion Prestige Touch 2 de beste babyfoon met camera

beste babyfoon met camera

Met de Luvion Prestige Touch heb je met het kleurenscherm (van maar liefst 7 inch!) de baby goed in beeld. Het formaat is te vergelijken met die van een Tablet. De babyfoon is door de consumentenbond in juni 2018 opnieuw uitgeroepen tot beste babyfoon in de categorie babyfoon met beeld en geluid. De babyfoon is uit te breiden met totaal 4 camera’s. Alle camera’s zijn te bedienen in het eenvoudige touch menu. Vandaar de naam ‘touch’. Verder beschikt de babyfoon over handige functionaliteiten als een thermometer, slaapmelodietjes, buitenbereik indicatoren,opnamemogelijkheden met SD-card en een terugspreekfunctie. En door de DECT-verbinding is de verbinding geheel storingsvrij. Babyfoon is wel wat prijzig ten opzichte van de andere babyfoons. Daarnaast is de accu snel leeg en werkt hij niet op batterijen.

Zie je door de bomen het bos niet meer? Lees dan hier ons uitgebreide verslag over de verschillende Luvion babyfoons met camera.

 Op afstand bestuurbare camera
 Best getest 2017 Consumentenbond
Opname mogelijkheid SD-kaart
 Uitbreidbaar
 Fijne extra’s als een terugspreekfunctie, vox-functie, infrarood voor de nacht, slaapliedjes

Iets prijzig
Beperkte accuduur

Alecto DVM 200 babyfoon met camera

babyfoon met cameraEen betrouwbare babyfoon met camera is de Alecto DVM 200. Groot pluspunt van deze babyfoon met camera is dat hij op afstand te draaien is en een groot scherm heeft van maar liefst 4,3 inch. De babyfoon is dan wel iets duurder, maar biedt een goede prijs/kwaliteit verhouding. Andere functionaliteiten van de Alecto DVM 200 zijn onder andere de terugspreekfunctie, de thermometer, nachtzicht en slaapliedjes. Daarnaast kun je totaal 4 camera’s aansluiten. En weer een leuk pluspunt is dat de babyfoon een splitscreen heeft. Zo zijn alle camerabeelden op 1 scherm te zien. Een babyfoon met camera voor de toekomst dus. Bekijk alle details hier in onze video review van de Alecto DVM 200.

Op afstand bestuurbare camera
  4,3 inch beeldscherm
Uitbreidbaar
Splitscreen bij meerdere camera’s
Fijne extra’s als een terugspreekfunctie, vox-functie, infrarood voor de nacht, slaapliedjes

Iets prijzig
Beperkte accuduur

iBaby wifi babyfoons

babyfoon Ben je opzoek naar een wifi babyfoon? iBaby is een Engels bedrijf helemaal gespecialiseerd in wi-fi babyfoons. Ze hebben al heel wat awards in ontvangst genomen als de Mom’s Choice Award® (vergelijkbaar met Ouders van nu). iBaby is nog niet heel bekend in Nederland, maar wordt sinds begin 2017 steeds populairder. iBaby heeft verschillende wifi babyfoons waarbij de M6 de meest ‘simpele’ uitvoering is en de M6s de meest uitgebreide. Alle babyfoons zijn in iedergeval op afstand te draaien en 110 graden op en neer te bewegen. Verschil zit in de extra’s zoals een thermometer, trilalarm, scherper beeld. Een wi-fi babyfoon speciaal afgestemd op de behoefte van ouders en baby. De moeite waard!Bekijk hier onze top 5 wifi-babyfoons.

Luvion Essential babyfoon

De Luvion Essential heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. De Luvion Essential babyfoon is genomineerd voor de Ouders van Nu award. Het kleuren beeldscherm is 3,5 inch groot en de parelwitte babyfoon heeft zeer veel functies. Essentiele zaken als de kamertemperatuur, de batterij-indicator, nachtzicht en visuele geluidsindicatie zijn allemaal aanwezig op de Luvion Essential. Je kan zelfs inzomen op je kleintje zodat je alles van heel dichtbij kan bewonderen. Op deze babyfoon van Luvion kan je extra camera’s aansluiten voor broertjes of zusjes. Een babyfoon voor de toekomst. Bekijk hier onze video review voor alle details van deze babyfoon.

Ga jij voor design? Kies dan de Luvion Essential Limited Edition. Deze speciale uitvoering heeft een wooden print en dat geeft een hele mooie natuurlijke look & feel. Lees hier meer over beschikbaarheid en prijs.

Sinds kort is ook de Luvion Essential Plus verkrijgbaar. Grote pluspunt van deze nieuwe uitvoering is dat de camera op afstand te besturen is. De zogenaamde pan & tilt camera. Ook de batterij gaat langer mee. Lees hier alle verbeterpunten en verschillen.

Camera met zoomfunctie
Uitbreidbaar
 Essentiële extra’s als een terugspreekfunctie, vox-functie, infrarood voor de nacht, slaapliedjes

Camera niet op afstand te draaien
Beperkte accuduur

Orretti® HD 2MP Wifi Camera Babyfoon

top 10 babyfooon OrretiEen wifi babyfoon met camera die steeds populairder wordt is de Orretti wifi babyfoon. Dit komt vooral omdat de babyfoon goed wordt beoordeeld. De Orretti wifi babyfoon beschikt namelijk over goede functionaliteiten als een op afstand bestuurbare camera, nachtzicht, terugspreekfunctie en bewegingsdetectie. Je kunt de mooiste momenten middels een micro SD-kaart (niet inbegrepen), in de Cloud of telefoongeheugen opslaan. Met zowel USB connectie of stopcontact voorzie je de camera van stroom (niet op batterijen).

Let op: Deze wifi babyfoon ondersteunt enkel WIFI 2.4GHz signaal (5GHz is niet ondersteund). De installatie is vrij gemakkelijk. Prima prijs/kwaliteit verhouding.

  Smartphone en/of tablet als ouderunit
uitbreidbaar
Wereldwijd bereik
Opname mogelijkheden
Op afstand bestuurbare camera
Extra’s als een terugspreekfunctie, bewegingsdectectie en infrarood voor de nacht.

Goed werkende wi-fi babykamer, anders geen bereik
Geen aparte ouderunit zonder wifi
Batterij telefoon sneller leeg
Ontbrekende extra’s als thermometer, VOX en slaapliedjes.

Philips AVENT babyfoon 630/26 met camera

490458Deze Philips Avent babyfoon is 1 van de 2 babyfoons met camera die Philips medio 2016 op de markt heeft gebracht. Deze babyfoon babyfoon biedt alle extra’s die je wensen kunt; de terugspreekfunctie, de thermometer, slaapliedjes, goede nachtverlichting en er zit zelfs een trilfunctie op. Met deze trilfunctie kun je in een rustige ruimte toch nog een oogje in het zeil houden. De Philips AVENT babyfoon 630 is niet op afstand te draaien, maar er zit wel een zoomfunctie op. En met een beeldscherm van 3,5 inch zeker groot genoeg.

De babyfoon heeft een bereik tot 300 meter. De DECT verbinding zorgt voor een storingsvrije verbinding en in combinatie met de nieuwe adaptieve FHS (Frequency Hopping Spread Spectrum)-technologie heb je een compleet veilige verbinding. Zo kan de babyfoon niet afgesluisterd worden.

Kunnen jullie je prima redden zonder trilfunctie, zoomfunctie, nachtverlichting en thermometer? Dan biedt Philips als goedkoper (137,-) alternatief de Philips AVENT babyfoon 620/26. Het beeldscherm is iets kleiner dan de 630 (2,7 inch vs 3,5 inch), maar voldoende om alles goed in de gaten te houden.

Bekijk hier de uitgebreide video review van Avent 630 vs de Avent 620 babyfoon.

Camera met zoomfunctie
Vibratie alarm voor bijv. voedingen
 Extra’s als een terugspreekfunctie, vox-functie, infrarood voor de nacht, slaapliedjes

Camera niet op afstand te draaien
Niet uit te breiden met meerdere camera’s
 Accu snel leeg

Motorola MBP 855 babyfoon met app

babyfoon met cameraDe ouderunit van deze dual mode babyfoon heeft een kleurenscherm van 5.0 inch Met de app (helaas een betaald abonnement) kun je vanuit een andere locatie waar dan ook ter wereld meekijken. De ouderunit is gewoon als je thuis bent. Grote pluspunten van deze babyfoon is dat de camera kan draaien en ook in en uit kan zoomen. Erg handig als de baby bijvoorbeeld gaat kruipen. Het bereik van de ouderunit is ongeveer 50 meter. Genoeg afstand dus. Compleet met alle extra’s. Nadeel is dat de babyfoon een hoge aanschafprijs heeft en je voor de app apart moet betalen. Ook de VOX-functie ontbreekt. Wil je meer lezen over babyfoons met App mogelijkheden? Lees dan dit artikel.

  Smartphone en/of tablet als ouderunit
Uitbreidbaar
Wereldwijd bereik
Opname mogelijkheden
Op afstand bestuurbare camera in HD-kwaliteit
Extra’s als een terugspreekfunctie, slaapliedjes, bewegingsdectectie en infrarood voor de nacht.

Goed werkende wi-fi babykamer, anders geen bereik
Geen VOX
Betaald abonnement App
Prijzig

Netgear Arlo smartphone babyfoon

Netgear Arlo BabyfoonDe Netgear Arlo babyfoon is een smartphone babyfoon die sinds kort in de top 10 van Coolblue is verschenen. De babyfoon is behoorlijk prijzig, maar je kunt hiervoor wel kwaliteit verwachten. Wat maakt deze Netgear Arlo babyfoon zo goed? Om te beginnen is de camera in de vorm van een konijntje. Dit maakt het vrolijk in de babykamer. De oren en pootjes zijn overigens ook gemakkelijk te verwijderen.

Het beeldkwaliteit is super scherp alsmede het geluid. Ook via infrarood is de baby in het donker haarscherp te bewonderen. De babyfoon heeft opname mogelijkheden. Helaas wel tegen betaling bij beelden ouder dan 7 dagen. De babyfoon heeft alle extra’s als een zoomfunctie,  terugspreekfunctie, nachtlampje, oplaadbare batterij, slaapliedjes  en thermometer. Super kwaliteit babyfoon!

  Smartphone en/of tablet als ouderunit
Uitbreidbaar
Wereldwijd bereik
Opname mogelijkheden
Op afstand bestuurbare camera in HD-kwaliteit
Extra’s als een terugspreekfunctie, slaapliedjes, bewegingsdectectie en infrarood voor de nacht.

Goed werkende wi-fi babykamer, anders geen bereik
Geen aparte ouderunit zonder wifi
Batterij telefoon sneller leeg
Prijzig

Alecto DIVM 770 en Alecto DIVM 550

Alecto DIVM 550De allernieuwste Alecto babyfoons zijn de de Alecto DIVM 770 en 550 met App mogelijkheden. Twee complete babyfoons met haarscherp beeld. Een hele leuke extra op deze Alecto’s is de mogelijkheid om de babyunit ook aan de smartphone (iOS en Android) te koppelen. Zo kun je overal 24/7 jullie wondertje bekijken via de App op de telefoon. Ben je thuis? Dan kun je gewoon de ouderunit gebruiken. Andere leuke extra is dat beide babyfoons ook middels een SD-kaart filmpjes kan maken. Verder hebben deze babyfoons bijna alles wat je als jonge ouder wensen kunt. Verschil in type? De Alecto DVM 770 heeft een scherm van 7 inch en de Alecto 550 heeft een touchscreen van 5 inch. Hierdoor is de Alecto DVM 550 goedkoper. Je betaald voor de Alecto 770 269,- en voor de DVM 550 229,-

Ouderunit en App
Wereldwijd bereik
Opname mogelijkheid via SD-kaart
Op afstand bestuurbare camera
Fijne extra’s als een terugspreekfunctie, vox-functie, infrarood voor de nacht,

Goed werkende wi-fi babykamer voor gebruik App
Niet uit te breiden met meerdere camera’s

 

Weten welke babyfoon met camera in de top 10 staat?[/tx_calltoact]