Luvion Prestige Touch 2

Naast de Luvion Easy komt Luvion nu ook met de vernieuwde Luvion Prestige Touch op de markt; De Luvion Prestige Touch 2. Een babyfoon waarbij de baby in HD-beeld op het formaat van een tablet te zien is. Update: Luvion Prestige Touch 2 is als beste uit de test gekomen onder de babyfoons met camera bij de Consumentenbond.

Waarin is de Luvion Prestige Touch 2 verbeterd?

 • Het beeld heeft HD-kwaliteit waardoor het je superscherp de baby kunt zien, ook in het donker. In het donker gaat de camera automatisch over op infrarood.
 • Bij meerdere broertjes en zusjes kan deze monitor de beelden van maar liefst 4 camera’s tegelijk weergeven (quad functie), ook is het mogelijk om de beelden van 2 camera’s tegelijk te bekijken (split screen functie).
 • De Luvion Prestige Touch 2 is voorzien van een op afstand bestuurbare (pan & tilt) camera (net zoals de Luvion Grand Elite 2) en de mogelijkheid om filmpjes op te nemen op een SD kaart.
 • De SCAN functie biedt de optie om de babyfoon alleen te activeren als er geluid in de babykamer is

Overige funcionaliteiten Luvion Prestige Touch 2

Alle overige specificaties nog eens op een rijtje;

Veilige verbinding
De Luvion Prestige Touch 2 Easy bestaat uit een gecodeerd signaal, ook wel DECT genoemd. Dit betekent niet alleen dat de verbinding 100% stroringsvrij is, maar ook volledig veilig. Geen hackers op de lijn en/of andere kindjes uit de buurt. Daarnaast kiest de babyfoon automatisch een kanaal zodat er altijd een constante beeld kwaliteit is. En valt de verbinding toch weg? Of is de batterij leeg? Dan ontvang je direct een waarschuwing. Wel zo fijn. De Luvion Easy beschikt ook over VOX-voice. Zo springt de babyfoon pas aan als de baby geluid maakt. Zo bespaar je energie. En wil je het geluid zachter zetten? Dan is dit met de volumeknop eenvoudig te regelen.

Ruim bereik
De Luvion Prestige Touch 2 heeft een ruim bereik van 300 meter open veld. Binnen zal dit bereik ongeveer 150 tot 175 meter zijn.

Terugspreekfunctie en temperatuurmeter
Een fijne extra op de Luvion Prestige Touch 2 is de terugspreekfunctie. Niets is fijner voor de baby om een betrouwbare stem te horen die sussende woordjes kan toespreken. Bekijk hier een hilarisch filmpje van een moeder die haar baby’s toespreekt via de babyfoon. Een andere fijne extra van de Luvion Easy is de thermometer op de babyfoon. Zo weet je precies of de baby het niet te koud of te warm heeft. 

Slaapliedjes en led-lampjes
De baby is vrij snel bekend met het slaapritueel. Ook de slaapliedjes horen hierbij. De Luvion Prestige Touch 2 beschikt over een aantal slaapliedjes zodat de baby nog even rustig kan luisteren naar de melodietjes voordat de oogjes dichtvallen.
En zit je in een drukke ruimte waar je de babyfoon niet zo goed hoort? De led-lampjes op de ouderunit geven aan hoe hard te baby geluid maakt.

Verkrijgbaarheid en prijs
Adviesprijs is 259,- De babyfoon is verkrijgbaar bij:

Bol.com

219

 • Gratis verzending
  Vandaag besteld, morgen in huis

Wehkamp

219

 • Gratis verzending
  Gratis retour aan huis
  Vandaag besteld, morgen in huis

Coolblue

220

 • Gratis verzending
  Vandaag besteld, morgen in huis
  Ook op zondag

Babypark

220

 • Gratis verzending
  Zondag gesloten
  1 dag levertijd

Nederandse fabrikant
Deze nieuwe Luvion Prestige Touch 2 babyfoon is ontwikkeld in Nederland. Luvion is een 100% Nederlands bedrijf, gevestigd in Delft en is fabrikant en leverancier van trendy premium kinder- en babyproducten. Ieder Luvion product moet zichzelf onderscheiden door een hoge functionaliteit, een trendy ontwerp, gebruiksgemak en een uitstekende kwaliteit. Dus ook de Luvion babyfoons. Bekijk hier alle Luvion babyfoons.

Bol.com
€ 249,-
Vandaag besteld, morgen in huis
Gratis verzending
Coolblue
€ 259,-
Gratis verzending
Vandaag besteld, morgen in huis
Wehkamp
€ 259,-
Gratis verzending
Vandaag besteld, morgen in huis
Babypark
€ 269,-
1-2 dagen levertijd
Gratis verzending

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *