Philips brengt deze maand 2 nieuwe audio modellen uit; de Philips AVENT SCD723/26 DECT en de AVENT 733/26. Wat is het verschil? De AVENT 733/26 heeft als extra een sterrenprojector, de 723/26 heeft deze niet.

Wil je een babyfoon met sterrenprojector? Lees dan meer over de AVENT 733/26. In dit artikel bespreken we de nieuwe Philips AVENT SCD723/26.

Welke verbinding heeft de Philips AVENT SCD723/26?

 Philips AVENT SCD723/26

De verbinding van de Philips AVENT SCD723/26 bestaat uit DECT. De DECT-technologie zorgt voor een veilige privéverbinding, zodat je er zeker van bent dat er niemand meeluistert.

Andere zendapparaten, zoals andere babyfoons en draadloze en mobiele telefoons, veroorzaken geen storing. Je hebt dus kristalhelder geluid.

Bekijk de Top 5 beste DECT-babyfoons van dit moment. 

Fijne extra’s op de Philips AVENT SCD723/26

De Philips Avent SCD723/26 heeft ook nog andere fijne extra’s die op elkaar zijn afgestemd.

Terugspreekfunctie
De terugspreekfunctie is een waardevolle extra, zeker als jullie kindje wat ouder wordt en terug kan praten. De eerste maanden kun je geruststellende woordjes fluisteren zodat je de baby kunt kalmeren.

Eco modus
De unieke slimme ECO-modus zorgt ervoor dat er minder energie verbruik wordt. Hoe dichter je bij de babykamer bent, hoe minder vermogen de babyfoon verbruikt. Zo gaat de batterij langer mee. Met de handige oplaadbare ouderunit kun je je baby tot wel 18 uur draadloos horen voordat je de unit opnieuw moet opladen.

Slaapliedjes en nachtlampje
Samen met de sterrenprojector is een slaapliedje een fijne manier om je kindje in slaap te krijgen. De Philips Avent SCD723/26 heeft totaal 5 liedjes waaruit je kunt kiezen. En wil je een klein lampje laten branden? Met de ouderunit kun je op afstand het nachtlampje inchakelen of uitschakelen. Handig met verschonen!

Thermometer
Heeft de baby het niet te koud? Is het niet te warm op de babykamer? Neem deze onzekerheid weg met de temperatuursensor. Hiermee kun je het klimaat in de babykamer in de gaten houden en ontvang je een melding op de ouderunit als de temperatuur verandert.

Ledlampjes op de ouderunit
Een andere fijne extra is dat de ouderunit over leslampjes beschikt. Vooral handig als je in een drukke ruimte bent (verjaardag) en je de baby niet goed kunt horen. Aan de lampjes kun je zien of en hoeveel geluid eruit de babykamer komt.

Geen bereik of batterij leeg?
De ouderunit waarschuwt je als je monitor buiten bereik is of wanneer de batterij bijna leeg is en helpt je ervoor te zorgen dat je altijd verbonden bent met je baby.

Superieure gebruiksduur
Met de handige oplaadbare ouderunit kun je je baby tot wel 18 uur draadloos horen voordat je de unit opnieuw moet opladen.

Wij vinden de babyfoon in de uitvoering erg lijken op de SCD560 DECT babyfoon. Deze babyfoon krijgt ieder jaar weer het predicaat ‘beste babyfoon’ uitgereikt van de consumentenbond. De techniek zelf is niet veel veranderd. Het is meer het ‘nieuwe jasje’ die de babyfoon anders maakt. De gebruiksvriendelijkheid zal hiermee ook iets vergroot zijn.

De prijs ligt een stuk hoger. Wellicht is dit de opvolger?

Prijs en verkooppunten? Bekijk ze hier:

Coolblue

134,99
134,99
  • Gratis verzending
    Vandaag besteld, morgen in huis
    Ook op zondag

Bol.com

134,99
134,99
  • Gratis verzending
    Vandaag besteld, morgen in huis