wifi babyfoon met camera
Share on FacebookEmail this to someoneTweet about this on TwitterShare on Google+

Wifi babyfoon met camera 

Babyfoons met camera zijn al een aantal jaren populair. Logisch, niets is fijner dan je baby ongestoord van dichtbij te kunnen bewonderen. Wat je tegenwoordig steeds meer ziet is dat fabrikanten met de zogenoemde ‘smartphone babyfoon’ of ‘wifi babyfoon met camera’ op de markt komen. De smartphone/tablet fungeert dan als de ouderunit. De camera fungeert als babyunit.

Sommige beeldbabyfoons (dus normale babyfoon met camera) bieden dit overigens ook weer aan als een extra functie. Deze spreken we in dit overzicht. Je hebt dan de mogelijkheid om naast de normale ouderunit, ook de smartphone te gebruiken. Maar de mogelijkheden van de al dan niet gratis App zijn vaak een stuk beperkter dan de bestaande ouderunit.

Je hebt in ieder geval besloten om om voor een wifi babyfoon met camera te gaan? Nog even de voordelen op een rijtje:

Voordelen van de wifi babyfoon met camera 

  • De smartphone is in bijna alle gevallen dus de ouderunit, dus deze hoef je niet meer aan te schaffen en dit zou iets moeten schelen in de kosten.
  • Afhankelijk van de soort internetverbinding, is je bereik onbeperkt*. Handig voor als je in de tuin zit of bij de buurtjes op bezoek bent.
  • Je telefoon is gewoon nog voor andere doeleinden te gebruiken.

Tip: Wifi Repeater voor de App

Waar je op moet letten met de wifi babyfoon met camera is de kwaliteit van de internetverbinding.*Een een smartphone babyfoon heeft in theorie onbeperkt bereik. In de praktijk maakt een wifi babyfoon dit alleen waar met een sterk wifi signaal. In huizen waar de baby op een andere verdieping slaapt is het wifi signaal soms niet toereikend. Een wifi repeater is dan een oplossing. Die versterkt het signaal zodat jij je baby luid en duidelijk hoort en ziet. Tip: Coolbue heeft vaak hele goede combinatieaanbiedingen. Dit is een voordeelbundel met babyfoon en wifi repeater.

Welke wifi babyfoon met camera?

Bestekeuzebabyfoon.nl heeft de beste wifi babyfoons met camera geselecteerd. Bekijk hier onder de lijst babyfoons.

Philips AVENT SCD860

wifi babyfoon met cameraDe Philips AVENT SCD860, ook wel de uGrow Smart genoemd is getest en goed bevonden door de Consumentenbond met een 7,1. Met deze babyfoon ben je in zekere mate verzekerd zijn van een goede verbinding tussen ouder en kind. Waarom? De Philips Avent SCD860 beschikt over de SafeConnect Technologie. Hierdoor schakelt de babyfoon automatisch tussen wi-fi en 3G en 4G zonder verbinding met de smartphone en/of tablet te verliezen. De babyfoon is uit te breiden tot wel 10 camera’s. En willen er meer mensen meekijken? Er kunnen 3 personen gelijktijdig meekijken, waar ook ter wereld. Extra’s als de thermometer en luchtvochtigheidsmeter en slaapliedjes maken deze babyfoon compleet. De beoordelingen zijn niet heel positief, vooral het wegvallende bereik is een issue.

Bol.com
€ 169,85
Vandaag besteld, morgen in huis
Gratis verzending
Prénatal
€ 175,-
1 tot 2 dagen levertijd
Gratis verzending
Wehkamp
€ 172,95
Vandaag besteld, morgen in huis
Gratis verzending

Alecto DVC 105 IP Wifi babyfoon met camera

wifi babyfoonIn de Top 10 van Bol.com staat de Alecto DVC 105 IP. Deze babyfoon wordt goed beoordeeld .De installatie is zou vrij simpel moeten zijn (de gebruiksaanwijzing zou wat moeilijk leesbaar zijn) en je kunt snel en veilig via je smartphone of tablet de beelden van jullie kindje bekijken. De Alecto DVC-105IP is handmatig beweegbaar en heeft infrarood nachtzicht voor heldere beelden. Mooie extra is de terugspreekfunctie. De camera is eventueel aan de wand te monteren. De prijs is vrij laag in vergelijking met andere wifi babyfoons. De babyfoon heeft geen accu en het geluid is minder helder.

Bol.com
€ 44,99
Gratis bezorging en retour
Vandaag besteld, morgen in huis

Tattou PIO wifi babyfoon

Tattou PioDe Tattou Pio is een wifi babyfoon met een ingebouwde sterrenprojector. Een sterrenprojector is vaak een onderdeel van het slaapritueel omdat het de baby helpt rustig in slaap te vallen. Met de Tattou PIO kun je een illustratie op de muur of het plafond in de babykamer projecteren. Heel leuk! Op deze wifi babyfoon is ook een handige terugspreekfunctie aanwezig. Zo kun je de baby op afstand sussende woordjes toefluisteren. De camera beschikt over een infraroodoptie zodat je ook ’s nachts een oogje in het zeil houdt. Verbindt de PIO met meerdere toestellen, zodat opa en oma ook meekijken. Inclusief thermometer.

Coolblue
€ 189,95
Gratis verzending
Vandaag besteld, morgen besteld, ook op zondag
Bol.com
niet leverbaar
Gratis verzending
Vandaag besteld, morgen besteld

iBaby wifi babyfoons

wifi babyfoon met cameraiBaby is een Engels bedrijf helemaal gespecialiseerd in wi-fi babyfoons. Ze hebben al heel wat awards in ontvangst genomen als de Mom’s Choice Award® (vergelijkbaar met Ouders van nu). iBaby is nog niet heel bekend in Nederland, maar wordt steeds populairder. iBaby heeft verschillende wifi babyfoons waarbij de M6 de meest ‘simpele’ uitvoering is en de M6s de meest uitgebreide. Alle babyfoons zijn in iedergeval op afstand te draaien en 110 graden op en neer te bewegen. Verschil zit in de extra’s zoals een thermometer, trilalarm, scherper beeld. Een wi-fi babyfoon speciaal afgestemd op de behoefte van ouders en baby. De moeite waard!

Bol.com
179,95
Gratis verzending
Vandaag besteld morgen in huis
 
Coolblue
176,-
Gratis verzending
Vandaag besteld morgen in huis, ook op zondag
 
Prénatal
179,-
Gratis verzending
Voor 14:00 uur besteld, volgende dag in huis
 
Media Markt
179,95
Gratis verzending
Vandaag besteld morgen in huis
 

Foscam Fosbabyfoons wifi babyfoon

roze babyfoonDe Foscam Fosbabyfoons zijn een wat eenvoudige smartphone babyfoons. Als ouder-unit wordt de smartphone en/of tablet gebruikt. Foscam heeft meerdere varianten smartphone babyfoons. Alle camera’s kunnen op afstand inzoomen en draaien. Verschil zit in de kleur (roze of blauw) en de functionaliteiten. De Foscam P1 beschikt over meer extra’s als een thermometer, luchtvochtigheidsmeter en beeldactivering( springt alleen aan bij geluid zodat de batterij langer meegaat). Mooi design en in verschillende kleuren verkrijgbaar voor een goede prijs.

Bol.com
€ 98,-
Gratis verzending
Vandaag besteld, morgen in huis
 
Coolblue
€ 109,95
Gratis verzending
Vandaag besteld, morgen in huis. Ook op zondag!
 
Media Markt
niet leverbaar
Gratis verzending
1-2 werkdagen
 

Luvion Supreme Connect babyfoon (met ouder-unit)

De Luvion Supreme Connect heeft bereik door de WiFi verbinding binnenshuis en 3G/4G buitenshuis. De babyfoon heeft de ‘Super Mama Award Gold’ gewonnen. Met de gratis app is de baby op de smartphone en/of tablet te bewonderen. Maar ook gewoon op de meegeleverde ouderunit. Weet wel dat je op de smartphone alleen beeld ontvangt. Let op! Je hebt hiervoor apart de Luvion Supreme Connect WiFi Bridge nodig. Alle extra’s zitten op deze babyfoon zodat jullie niets te kort komen. Groot pluspunt is dat de camera op afstand te draaien is. Wel zo fijn in de al zo hectische tijd. Zie je door de bomen het bos niet meer? Lees dan hier ons uitgebreide verslag over de verschillende Luvion babyfoons met camera.

Bol.com
€ 199,-
Vandaag besteld, morgen in huis
Gratis verzending
Coolblue
€ 199,-
Vandaag besteld, morgen in huis
Gratis verzending
Wehkamp
€ 199,-
Vandaag besteld, morgen in huis
Gratis verzending

Beurer wi-fi babyfoon BY 99 (met ouder-unit)

De allernieuwifi babyfoon met camera wste onder de Beurer babyfoons; de BY 99. De babyfoon met camera is zowel op de smartphone, tablet en computer in HD goed te zien als eenvoudig op de ouderunit. Je hebt met de App overal contact met jouw baby.

Door de DECT-technologie is de babyfoon storingsvrij en heb je kraakhelder geluid. Grote pluspunten aan deze babyfoon met camera is de zoom- en opname functie. Zo kun je je baby van dichtbij bewonderen en de allerleukste momenten opnemen. Een waardevolle extra.

Andere fijne extra’s op de babyfoon zijn de terugspreekfunctie, de alarmfunctie, de thermometer, de ECO modus, de infrarood (ook in het donker goed zicht) en de lieve slaapliedjes waarmee je baby heerlijk rustig in slaap kan vallen. Klein nadeel zou de ontbrekende VOX zijn en er is geen nachtlampje. VOX zorgt ervoor dat je niet ieder klein geluidje over de babyfoon hoort. Verder is de Beurer babyfoon BY 99 babyfoon een complete babyfoon van deze tijd!

Beurer BY 99 als wifi babyfoon met camera?
Dan kan ook. Dan schaf je alleen de Beurer camera aan; de Beurer BY 88. Je gebruikt de smartphone en/of tablet of computer als ouderunit. Nadeel is dat babyfoon dan niet over de ECO-modus en thermometer beschikt. Voordeel is voornamelijk de prijs. Prijs € 124,95 Babyfoonstore.

Coolblue
niet leverbaar
Vandaag besteld, morgen in huis
Gratis bezorging, ook zondag
 
Wehkamp
€ 185,-
Vandaag besteld, morgen in huis
Gratis bezorging en retour
 
Bol.com
€ 185,-
Vandaag besteld, morgen in huis
Gratis bezorging
 

D-Link EyeOnBaby babyfoon 

roze babyfoonOok de D-Link EyeOnBaby valt onder de categorie Smartphone babyfoon. De camera is de babyunit en jouw smartphone en/of tablet is de ouder-unit. De D-Link EyeOnBaby is voorzien van een HD-camera die zelfs s’ nachts helder en scherp beeld geeft. Wel zo fijn als je ook s’nachts je baby kan bekijken. Met de terugspreekfunctie is de baby vanaf een afstandje gerust te stellen met jouw vertrouwde stem. En met de temperatuursensor weet je precies hoe warm het is in de babykamer. Andere leuke extra zijn de slaapliedjes. En wil je geen moment missen? De D-Link EyeOnBaby heeft de mogelijkheid om filmpjes en foto’s te maken. Een mooie roze babyfoon met complete functies!

Bol.com
€ 89,-
Vandaag besteld, morgen in huis
Gratis verzending
Babyfoonstore (Coolblue)
NIET LEVERBAAR
Vandaag besteld, morgen in huis
Gratis verzending

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *