In samenwerking met Coolblue zijn er een aantal video reviews beschikbaar. Laat je uitgebreid informeren door onderstaande video reviews van de meest populaire babyfoons van dit moment.

Video review Philips Avent SCD560 babyfoon 

Uit de test van De Consumentenbond komt de Philips Avent SCD560 met een 7,7 als beste koop de test als babyfoon met alleen geluid. Een babyfoon die al jaren bovenaan staat. Klik hier voor verkooppunten en prijzen.Bekijk hieronder de video review van de Philips Avent SCD560 van Coolblue:

Video review Philips AVENT babyfoon 630 vs 620

Deze twee Philips Avent babyfoons met camera lijken op het eerste gezicht bijna hetzelfde. Toch zijn er een aantal grote verschillen. Wil jij deze verschillen goed in beeld hebben? Bekijk dan onderstaande video review:

Video review Alecto DBX 88 – 85 ECO babyfoon

De Alecto DBX-88 ECO is door de Consumentenbond met een 7,2 goed bevonden. De Alecto DBX-85 ECO is de voorloper van de DBX 88 ECO. Wat zijn de verschillen? Bekijk de video review van Rein:

Heb jij zelf ook een video review gemaakt van jouw favoriete babyfoon en wil je deze delen met andere? Neem contact met ons op, wij zorgen voor een leuke beloning.