fbpx

Orretti babyfoon met camera, de V8, V6, V11 met app? Lees de reviews

Orretti babyfoon

Orretti is een Belgisch merk dat veel verkocht wordt in ons buurland, maar ook in Nederland. Orretti verkoopt alleen babyfoons en is daarom een echt babyfoon merk te noemen. Vooral de scherpe prijs van de babyfoons maakt het voor ouders een aantrekkelijke babyfoon.  

Orretti babyfoon met camera 

Orretti heeft verschillende babyfoons uitgebracht. In de basis zijn alle babyfoons hetzelfde. Met uitzondering van de wifi babyfoons. De verschillen zitten vooral in het type en formaat van het beeldscherm, de accu en of de camera op afstand te besturen is. In dit artikel bespreken de populairste Orretti babyfoons met camera onderverdeeld in 2 categorieën:

Orretti babyfoon met camera digitale verbinding (geen wifi):

De Orretti V8
De Orretti V6
De Orretti V5
De Orretti V7
De Orretti V10
De Orretti V11

Orretti babyfoon met wifi verbinding en app: 

De Orretti X3, X8 en X20 

Orretti V8®  babyfoon met camera

#1 Orretti V8® babyfoon met camera

  Met camera 
8,1 cm scherm
  Goede prijs /kwaliteit
Incl. Extra batterij  
 Extra’s als een terugspreekfunctie, vox-functie, infrarood voor de nacht, slaapliedjes

Camera niet op afstand te draaien
Niet uit te breiden 
Geen mogelijkheid tot video en foto
Beperkte accuduur / werkt niet op batterijen

Waar te koop?

bol.com
Laatst bijgewerkt: 20 juni 2024 – 00:01

Orretti® V11 PTZ Babyfoon met camera

#2 Orretti® V11 PTZ Babyfoon met camera

  Op afstand bestuurbare camera 
TFT  Lcd-scherm
8 cm scherm 
Verbeterde accu 
  Goede prijs /kwaliteit 
Extra’s als een terugspreekfunctie, vox-functie, infrarood voor de nacht, slaapliedjes

 

Niet uit te breiden 
Geen mogelijkheid tot video en foto

Waar te koop?

bol.com (€74,95)
Laatst bijgewerkt: 20 juni 2024 – 00:01

Orretti® V10 Babyfoon met camera

#3 Orretti® V10 Babyfoon met camera

  Met camera 
Krachtige batterij
11 cm beeldscherm 
  Goede prijs /kwaliteit 
 Extra’s als een terugspreekfunctie, vox-functie, infrarood voor de nacht, slaapliedjes

Camera niet op afstand te draaien
Niet uit te breiden 
Geen mogelijkheid tot video en foto

Waar te koop?

bol.com (€79,95)
amazon.nl (€129,99)
Laatst bijgewerkt: 20 juni 2024 – 00:01

V8 Orretti babyfoon met cameraOrretti v8 babyfoon met camera

De V8 Orretti babyfoon met camera is veruit de meest populaire babyfoon. Dit komt omdat het een betaalbare babyfoon met camera is met een helder LCD scherm van 8 cm en over fijne extra’s beschikt. Een complete babyfoon dus. 

Orretti V8 terugspreekfunctie

De Orretti V8 heeft een fijne terugspreekfunctie.  Met de terugspreekfunctie kun je sussende woordjes zeggen als je niet direct in de babykamer kunt zijn. Dit is heel fijn en geruststellend voor de baby. Zo weet hij of zij dat je eraan komt. Op latere leeftijd kun je je kindje erop aanspreken dat het bijvoorbeeld de hoogste tijd is om te gaan slapen. 

Infrarood voor de nacht op 
Een andere fijne extra op de Orretti V8 babyfoon is de infrarood voor de nacht. Deze zit vrijwel op alle babyfoons. Hiermee kun je ook in het donker de babykamer goed bekijken. Wel in zwart / wit. Er bestaan tegenwoordig ook babyfoons die het beeld in kleur kunnen overbrengen. 

Slaapliedjes, thermometer en VOX
Op de Orretti v8 babyfoon met camera zijn 8 verschillende slaapliedjes aanwezig. De slaapliedjes zijn vanaf de ouderunit af te spelen en uit te zetten. Ook geeft de thermometer op de babyunit een indicatie van de temperatuur. Dit is echt een indicatie en zal iets afwijken van de daadwerkelijke temperatuur. De VOX-functie op de V8 babyfoon is erg prettig. Hiermee schakel je de babyfoon op de energiezuinige stand. De babyfoon springt dan alleen aan bij geluid. 

Stabiele en storingsvrije verbinding van de Orretti V8

Dankzij de digitale verbinding tussen de ouder- en babyunit heb je een betrouwbaar signaal. Het geluid is zuiver en de verbinding is veilig en privé. In huis heb je ongeveer een bereik van 50 meter. 

Gebruiksvriendelijkheid

De Orretti V8 is een zeer eenvoudig in gebruik. De ouderunit en babyunit worden zodra ze aanstaan automatisch aan elkaar gekoppeld. De rest wijst zich vanzelf. 

Orretti v8 babyfoon review

De Orretti V8 babyfoon ontvangt 4 van de 5 sterren op bol.com. Dit is zeker gezien de prijs een goede score. De reviews zijn over het algemeen positief. Wel klagen mensen over de slaapliedjes wat hard klinken. Slaapliedjes stoppen niet automatisch en dienen zelf uitgezet te worden via die ouderunit. De terugspreekfunctie is niet heel helder en vertraagt wat.  

Waar moet je verder opletten bij de Orretti V8 babyfoon?

De accu van deze babyfoon is vrij snel leeg. Dit is echter bij bijna alle babyfoons met camera. Bij bol.com wordt daarom standaard een extra accu meegeleverd bij deze babyfoon. Hiermee kun je wisselen van batterij. 

De camera is niet op afstand te besturen. Wel heeft de babyunit een 360° rotatie en kun je 120° op en neer kanteling.

Je kunt de babyfoon overal neerzetten en de hoek aanpassen zoals je wilt. Bedenk wel dat je altijd stroom nodig hebt. 

De babyfoon is niet uit te breiden met extra babyunits en daarom niet geschikt voor meerdere kindjes of een tweeling. 

Wij hebben ook sterk het vermoeden dat de Luvion Platinum dezelfde babyfoon is. Deze is vaak duurder en biedt geen extra accu aan!

Orretti babyfoon V8 handleiding 

Helaas konden wij de handleiding van de Orretti V8 nergens vinden online. Wel de V6. Download hier de handleiding van de Orretti V6 babyfoon. 

Orretti V8®  babyfoon met camera

Waar te koop?

bol.com
Laatst bijgewerkt: 20 juni 2024 – 00:01

Orretti v6 babyfoon

Beste Orretti V6 babyfoonDe Orretti V6 babyfoon is een vrij eenvoudige babyfoon met camera voor een scherpe prijs. Het beeldscherm van de V6 is niet heel groot, maar je kunt alles nog redelijk goed zien. Ook deze Orretti babyfoon beschikt over handige extra’s. 

Fijne extra’s V6 Orretti babyfoon

Deze babyfoon met camera heeft een LCD scherm van 5 cm. Met de terugspreekfunctie kun je met je kindje praten op afstand. Daarnaast beschikt de babyfoon over een temperatuurmonitor en infrarood nachtzich. En dankzij de slaapliedjes die in de babyfoon zijn voorgeprogrammeerd kan je baby altijd lekker in slaap vallen. Deze extra’s zijn allemaal via de ouderunit te bedienen. De VOX-functie zorgt ervoor dat de babyfoon energie bespaart en langer met de accu doet. 

De digitale verbinding zorgt ervoor dat je ongeveer 50 meter bereik binnen hebt. Valt de verbinding weg? Dan ontvang je hiervan een melding. 

Waar moet je opletten bij de V6 Orretti babyfoon met camera?

In principe hetzelfde als bij de V8. De kwaliteit is iets minder, maar de prijs is zeer scherp. De matige kwaliteit is vooral terug te zien in de terugspreekfunctie die vertraagt, de slaapliedjes die niet heel zuiver zijn en bovendien heel luid zijn. Bij de wat betere kwaliteit babyfoons zijn de slaapliedjes veel helderder en is het volume zelf in te stellen. De accu is snel leeg van deze babyfoon. Bij deze uitvoering wordt geen extra accu geleverd. 

 

De V6 Orretti babyfoon is te koop bij: 

 

Orretti® V6 – Babyfoon met camera

Waar te koop?

bol.com (€49,95)
Laatst bijgewerkt: 20 juni 2024 – 00:01

Orretti V5 babyfoon 

V6 Orretti BabyfoonDit Orretti model is zeer eenvoudig. Dat maakt de babyfoon ook zo goedkoop. Handig voor oma en opa bijvoorbeeld. We hebben sterk het vermoeden dat de Luvion Easy dezelfde babyfoon is. Echter heeft de Easy geen slaapliedjes.  Kijk dus even welke goedkoper is. Het beeldscherm is vrij klein met 5 cm. Echter prima voor die prijs. 

 

 

Welke extra’s?

De babyfoon beschikt over infrarood, een fijne terugspreekfunctie en een VOX-modus. Zelfs 8 slaapliedjes zijn beschikbaar. 

 

De babyfoon is niet uit breiden, de accu is wat sneller leeg (maar prima te gebruiken als deze aan het netstroom is aangesloten) en de kwaliteit is verder wat minder. Maar wat wil je voor die prijs? 

 

Orretti® V5 – Babyfoon met camera

Waar te koop?

bol.com
Laatst bijgewerkt: 20 juni 2024 – 00:01

Orretti V7

Orretti V7 babyfoon De upgrade van de V5. Deze Orretti V7 is net iets nieuwer en uitgerust met een betere accu en camera. Een zeer compacte babyfoon die in je broekzak past. Ontvangt veel goede beoordeling bij bol.com in korte tijd. 

 

Deze babyfoon heeft extra’s zoals een terugspreekfunctie, infrarood, thermometer, slaapliedjes en vox functie. 

Wat ook wel goed is om te vermelden is dat je bij aankoop van de Orretti V7 een extra batterij ontvangt. Je kunt overigens de babyfoon gewoon blijven gebruiken als deze gekoppeld is aan het netstroom. 

 

We vinden het schermpje van 2 inch wel een aan te kleine kant. Je kunt het misschien meer zien als een leuke extra. Wil je echt de baby goed in beeld hebben? Kies dan voor de Orretti V8, V10 of V11. 

ORRETTI V7 Babyfoon met camera

Waar te koop?

bol.com (€44,95)
amazon.nl (€70,29)
Laatst bijgewerkt: 20 juni 2024 – 00:00

Orretti Babyfoon App 

Orretti heeft ook een 3-tal babyfoons met app ontwikkelt. De zogenoemde wifi babyfoons. Bedenk dat als je een wifi babyfoon gebruikt, de babykamer ook over wifi moet beschikken. Deze babyfoons zijn alleen via de smartphone en/of tablet te gebruiken. We bespreken ze hieronder:

wifi babyfoon Orretti wifi babyfoons:

De Orretti babyfoons die steeds populairder worden zijn de X3, X8 en de X20. Dit komt vooral omdat de babyfoon goed wordt beoordeeld. De Orretti wifi babyfoons beschikken over goede functionaliteiten als een op afstand bestuurbare camera, nachtzicht, terugspreekfunctie en bewegingsdetectie. Via een iOS/Android smartphone en wifi maak je gemakkelijk contact met de camera.

 

Met behulp van de Orretti app heb je externe toegang tot de camera, altijd en overal. Maximaal vijf gebruikers kunnen tegelijkertijd meekijken. Je kunt de mooiste momenten middels een micro SD-kaart (niet inbegrepen), in de Cloud of telefoongeheugen opslaan.

 

Met zowel USB connectie of stopcontact voorzie je de camera van stroom (niet op batterijen). De camera heeft Full HD beeld. De installatie is vrij gemakkelijk. Prima prijs/kwaliteit verhouding.

 

Waar moet je opletten bij deze slimme babyfoon? De camera van de Orretti X8 ondersteunt enkel bewegingsdetectie en geen geluidsdetectie (de Orretti X3 en de X10 wel), geluid is iets matig. Elke keer als het apparaat uitgaat moet je opnieuw connecten met wifi dat gepaard gaat met geluid (niet fijn voor een slapende baby). Babyfoon beschikt niet over slaapliedjes of thermometer. 

 

Amazon verkoopt deze babyfoon onder een andere naam. Soms wat goedkoper, soms ook niet. Klik hier om naar de Orretti babyfoon bij Amazon te gaan.

Orretti® X8 1080P wifi babyfoon

Waar te koop?

bol.com (€39,95)
Laatst bijgewerkt: 20 juni 2024 – 00:01

Orretti® X3 Babyfoon – WiFi Babyfoon

Waar te koop?

bol.com (€39,95)
Laatst bijgewerkt: 20 juni 2024 – 00:01

Orretti® X20 Wifi Babyfoon

Waar te koop?

bol.com
Laatst bijgewerkt: 20 juni 2024 – 00:01

Orretti V11 babyfoon met camera

Beste orretti V11 babyfoonNieuw Orretti model is de V11 babyfoon. Dit nieuwe model is vanaf begin 2022 verkrijgbaar. De Orretti V11 is een luxere model babyfoon dan de V8 en V6. De babyfoon beschikt namelijk over een op afstand bestuurbare camera. De zogenaamde pan/tilt camera. In de eerste maanden nog niet heel handig, maar zodra kindjes gaan draaien en op hun kamertje gaan spelen is het een uitkomst! Een ander verschil is het TFT LCD-scherm. Een type LCDscherm dat een nog scherper en helderder beeld levert en nog platter is. Ook deze babyfoon heeft een zeer scherpe prijsstelling. 

Fijne extra’s op de Orretti V11

De Orretti V11 heeft een beeldscherm van ongeveer 8 cm. Verder beschikt de babyfoon over dezelfde extra’s als de andere modellen van Orretti . Denk aan de terugspreekfunctie, infrarood voor de nacht, 8 slaapliedjes, thermometer en de VOX-functie.  De digitale verbinding is veilig en betrouwbaar. Met deze babyfoon heb je zo ongeveer 50 meter bereik in huis. 

 

Waar moet je opletten bij de V11 Orretti babyfoon met camera ?

De babyfoon heeft een verbeterde batterij, maar niet de meest krachtigste. Je kunt de VOX-modus inschakelen om energie te besparen. De babyfoon werk overigens ook gewoon als deze aan het netstroom hangt. 

 

De babyfoon is niet uit te breiden met extra camera’s. Een extra camera is weleens handig voor in de toekomst.

 

Orretti® V11 PTZ Babyfoon met camera

Orretti® V11 PTZ Babyfoon met camera

  Op afstand bestuurbare camera 
TFT  Lcd-scherm
8 cm scherm 
Verbeterde accu 
  Goede prijs /kwaliteit 
Extra’s als een terugspreekfunctie, vox-functie, infrarood voor de nacht, slaapliedjes

 

Niet uit te breiden 
Geen mogelijkheid tot video en foto

Waar te koop?

bol.com (€74,95)
Laatst bijgewerkt: 20 juni 2024 – 00:01

Orretti babyfoon V10

Nog een nieuw Orretti model is de V10. Dit model heeft een krachtige 1760mAh batterij die zorgt voor langere standby tijd en EXTRA groot LCD scherm van 4,3 inch (11 cm). 

Fijne extra’s op de Orretti V10

De Orretti V10 beschikt over een heldere infrarood camera die automatisch aanspringt zodra het donker wordt. De terugspreekfunctie maakt het mogelijk om te praten met jullie baby als hij verdrietig is of moet slapen. Verder kun je de temperatuur in de gaten houden en slaapliedjes afspelen. Je hebt keuze uit 8 slaapliedjes die vanaf de ouderunit aan en uit te zetten zijn. Vergeet ze vooral niet uit te zetten! Het volume is helaas niet zelf te bepalen. Het bereik is binnen ongeveer 50 meter. Door de digitale verbinding veilig en betrouwbaar. 

 

Waar moet je opletten bij de V10?

De babyfoon is niet uit te breiden met extra camera’s. Over de kwaliteit kunnen we nog niet oordelen, maar zal in de buurt komen van de V8 en V6. Dus een wat matige geluid slaapliedjes en terugspreekfunctie.

Orretti® V10 Babyfoon met camera

Orretti® V10 Babyfoon met camera

  Met camera 
Krachtige batterij
11 cm beeldscherm 
  Goede prijs /kwaliteit 
 Extra’s als een terugspreekfunctie, vox-functie, infrarood voor de nacht, slaapliedjes

Camera niet op afstand te draaien
Niet uit te breiden 
Geen mogelijkheid tot video en foto

Waar te koop?

bol.com (€79,95)
amazon.nl (€129,99)
Laatst bijgewerkt: 20 juni 2024 – 00:01
  • Welke Orretti babyfoon is het beste?

    De beste Orretti babyfoon is vooral afhankelijk van jullie wensen en budget. Orretti heeft een aantal goede babyfoons voor een zeer scherpe prijs. Bekijk de populairste modellen hier. 

  • Heeft Orretti ook een babyfoon met app? 

    Orretti heeft een aantal wifi babyfoons met app ontwikkeld. Je ontvangt beeld en geluid via de smartphone en/of tablet. Er bestaat nog geen Orretti dual mode babyfoon.