fbpx

Action babyfoon Denver, eenvoudig en veilig

Sinds deze maand kun je ook bij de Action een babyfoon met camera kopen. Deze Denver babyfoon is zoals je gewend bent van de Action; goedkoop! Zeker in vergelijking met andere goedkope babyfoons met camera van dezelfde kwaliteit. Wat kun je allemaal met de Denver babyfoon en wat zijn de voor- en nadelen? We lichten de Action babyfoon in dit artikel toe. 

Action babyfoon is eenvoudig en veilig 

De babyfoon is eenvoudig in gebruik. Geen moeilijkheden met verbinden of ingewikkelde instellingen en opties. De babyfoon is niet te hacken omdat de verbinding bestaat uit FHSS. Een veilige en storingsvrije verbinding. In huis heb je ongeveer 50 meter bereik. 

Action babyfoon

2 inch kleuren beeldscherm met nachtzicht 

Het beeldscherm is niet groot. Een 2 inch beeldscherm is ongeveer 5 cm (diagonaal). Je ziet jullie baby hierop prima, echter niet alle details. De babyfoon beschikt over een infrarood camera waarmee je ook in het donker jullie kindje in de gaten kunt houden. 

 

Je kunt de camera van de babyfoon handmatig 120°kantelen en 360° roteren.  Zo kun je de babyfoon overal neerzetten en de hoek aanpassen zoals je wilt. De camera is niet op aftand te sturen. 

Terugspreekfunctie en slaapliedjes

Niets is fijner om mama’s of papa’s stem direct te horen bij verdriet. Met de terugspreekfunctie kun je direct je baby geruststellen en zeggen dat je eraan komt. De terugspreekfunctie heeft wel iets vertraging van de Denver babyfoon. Je zult daarom even moeten wachten met direct iets terug te zeggen. Ook is de verbinding niet heel zuiver en wat vervormd. De Action babyfoon met camera beschikt over 8 slaapliedjes. Dit is veel. Helaas klinken de liedjes wel iets blikkerig en schril. 

VOX- modus en thermometer 

De energiebesparende VOX-modus zorgt dat de batterij van de babyfoon langer meegaat. De VOX-modus zorgt ervoor dat het scherm op stand-by valt wanneer het stil is in de babykamer, maar wordt gelijk geactiveerd als de camera geluid detecteert. De accu van de babyfoon raakt overigens wel snel leeg. Je kunt de babyfoon dan gewoon koppelen aan het netstroom. 

De Action bayfoon Denver beschikt ook over een thermometer. Zo lees je op ieder moment af of het niet te koud of te warm is in de kamer. De thermometer is helaas niet heel secuur. 

Waar moet je opletten bij de Action babyfoon? 

De accu van de ouderunit is niet heel sterk waardoor je na een aantal uur de babyfoon aan het netstroom moet koppelen. De Action babyfoon is niet uit te breiden met extra camera’s. Je kunt de babyfoon niet koppelen aan je smartphone en er zijn geen opname mogelijkheden. Beeldscherm is prima, maar wel erg klein. De babyfoon heeft verder een prima prijs- kwaliteitsverhouding. 

Alleen online verkrijgbaar 

De Denver babyfoon is alleen online in de webshop van de Action verkrijgbaar. Echter verloopt deze deal regelmatig en is het afwachten wanneer de Action de babyfoon weer op voorraad heeft. 

 

Alternatief? 

Wil je heel graag deze babyfoon hebben of cadeau geven en is hij uitverkocht? Dan is de Orretti babyfoon een heel goed alternatief. Deze babyfoon is namelijk identiek aan de Denver babyfoon. Alleen de prijs ligt wel een stuk hoger. 

 

Nog meer advies over goedkope babyfoons? Bekijk hier onze top 5 goedkope babyfoon met camera. 


Action babyfoon