fbpx

Vinger aan de pols met de Oyo babyfoon van Aerosleep

Het merk Aerosleep heeft naast veilige babymatrassen ook de babyfoon Oyo ontwikkeld. Deze Oyo babyfoon is net even iets anders dan een normale babyfoon met camera. Je kunt namelijk met de Oyo babyfoon de ademhalingsbewegingen, temperatuur en de ligpositie real- time monitoren van jullie baby. Hoe fijn is dat?

Aerosleep Babyfoon Oyo smart monitor

Waar te koop?

bol.com
Laatst bijgewerkt: 14 juli 2024 - 12:01

Hoe werkt de Oyo babyfoon van Aerosleep?

De smart baby monitor bestaat naast de camera, uit een clipje en een laadstation. Daarnaast moet je in het bezit zijn van een smartphone en/of tablet met wifi waarop je de Oyo App download. Je hebt dus 4 onderdelen:

 

Aerosleep babyfoon Oyo

 

Het draadloze clipje bevestig je aan de meegeleverde buikband. De buikband doe je om het middeltje van jullie baby. Deze buikband is van zacht wasbaar materiaal en eenvoudig te bevestigen. Het laadstation met snoer zet je op veilige afstand neer in de babykamer (bijvoorbeeld de commode). Deze registreert via bluetooth de ademhaling, de temperatuur en bewegingen van jullie kindje. Deze gegevens worden via wifi naar de smartphone en/of tablet gestuurd. Zo kun je real-time op je telefoon via de app aflezen hoe het met jullie baby gaat. Je kunt ook meldingen ontvangen als bijvoorbeeld de temperatuur hoger wordt of de ademhaling anders is dan normaal. 

aerosleep babyfoon

Wil je ook graag jullie kindje zien en horen? Met de wifi camera kun je (ook in het donker) de babykamer goed in de gaten houden. De beelden ontvang je helder op de smartphone. Daarnaast maakt de camera het mogelijk om ook te praten tegen jullie kindje via de Oyo app. Fijn als je direct wilt troosten. De camera is trouwens geen must om te kopen. Koop je deze wel dan is het wel zo dat de camera is bedoeld om in combinatie met de monitor gebruikt te worden. Los gaat dan niet meer. 

Statistieken Aerosleep babyfoon 

Heeft je kindje een woelige nacht gehad of heeft hij of zij heerlijk doorgeslapen? Bekijk s ochtends de statistieken van de OYO app, en ontdek hoe je kindje heeft geslapen en hoe sterk jouw kop koffie moet zijn. Deze parameters kunnen gedeeld worden met papa, mama, oma, babysit waar je ook bent. Voor de camera dien je met hetzelfde WIFI netwerk verbonden te zijn als de camera. Je kunt dus niet op afstand meegluren zoals een normale babyfoon met app. Wel in de tuin bijvoorbeeld. 

Oyo bbayfoon

Aerosleep babyfoon kopen?

Een Aerosleep babyfoon is in vergelijking met een normale babyfoon zeer prijzig. Echter bedient deze speciale babyfoon een hele andere behoefte, namelijk het monitoren van de ademhaling, bewegingen en temperatuur van jullie baby. Een heel fijn hulpmiddel bij prematuren baby’s of kindjes die veel zorg nodig hebben door bijvoorbeeld ziekte. Maar ook gewoon als het jezelf als ouder gerust stelt in de enorm hectische tijd. 

Waar moet je opletten bij de Aerosleep babyfoon?

De babykamer moet over goed werkende wifi beschikken. Je kunt eventueel wifi versterkers gebruiken om het signaal te verbeteren. Werkt die wifi niet naar behoren dan zul je hiervan hinder ondervinden bij het gebruik van de Oyo app.
Je kindje heeft altijd het clipje nodig om te kunnen monitoren. 

De babyfoon heeft verder geen slaapliedjes. De camera is niet op afstand te draaien. Wel kun je handmatig de camera bewegen. Kies daarom een goede hoek uit voor de camera.

Daarnaast is de camera niet los te gebruiken van het laadstation. Zoals wij het begrijpen dienen beide aan te staan (wellicht de camera niet, maar het laadstation zeker). 

Review Aerosleep babyfoon 

Normaal laat ik niet zo snel ergens een review achter, maar hiervoor maak ik speciaal een account aan.
Mijn dochtertje is enkele weken geleden in haar slaap gestopt met ademen, dankzij de oyo die ze aanhad was ik er snel bij en heb ik haar kunnen helpen. Wij hebben ook nog maar 1 x een vals alarm gehad, dit kwam omdat ze te veel bewogen had. Maar wat ben ik dankbaar dat ze de oyo aanhad toen het misging…

Eindelijk een monitor die echt werkt!

Ik ben nogal tech-verslaafd en had al eerder een ander soort babymonitor geprobeerd. Werkte helemaal niet, met valse alarmen etc… tot gevolg! Nu héél blij met de OYO. Geeft meldingen door die kloppen en ook de camera is top!! Super beeldkwaliteit, ook in nachtmodus. Wij zijn enthousiast!!!

Winnaar Baby Innovation Award 2021

De Aerosleep babyfoon heeft de Baby Innovation Awards 2021 gewonnen. Een prijs die wordt die toegekend aan producten die uitblinken door creativiteit en vernuft en helemaal passen in het moderne leven van baby’s en hun ouders. Deze prijs is in 2022 naar de Maxi Cosi See babyfoon gegaan. 

Video Review Oyo Smart Babyfoon: 

Waar koop je de Aerosleep babyfoon?

Aerosleep Babyfoon Oyo smart monitor

Waar te koop?

bol.com
Laatst bijgewerkt: 14 juli 2024 - 12:01

Je kunt ook alleen de monitor kopen:

Aerosleep OYO Smart Monitor

Waar te koop?

bol.com
Laatst bijgewerkt: 14 juli 2024 - 12:01