fbpx

Alecto DBX 111, de nieuwe babyfoon met projector

Alecto DBX 111, de nieuwe babyfoon met projector

Een sterrenprojector is vaak een onderdeel van het slaapritueel omdat het helpt de baby rustig in slaap te laten vallen. Sterrenprojectors worden veelal los verkocht. Nadeel hiervan is dat een losse sterrenprojector niet op afstand te bedienen is en je heen en weer aan lopen bent. En daarnaast heb je weer een extra apparaat op de commode. De nieuwe Alecto DBX 111 is een digitale babyfoon met projector in één.

Alecto DBX 111 als projector

Alecto DBX-111 sterrenprojectorVia de ouderunit van de babyfoon is de projector aan te zetten. Dit kan ook samen met een slaapliedje. De projector verandert het plafond in een vrolijke en kleurrijke sterrenhemel waar je baby verwonderlijk bij wegdroomt. Na een kwartier schakelt de projector automatisch uit. Je hebt altijd de keuze op de projector weer opnieuw af te spelen.

Alecto DBX 111 als babyfoon

Alecto DBX 111De Alecto DBX 111 bestaat uit een gecodeerd signaal, ook wel DECT genoemd. Dit betekent niet alleen dat de verbinding 100% storingsvrij is, maar ook volledig veilig. Geen hackers op de lijn en/of andere kindjes uit de buurt. Daarnaast kiest de babyfoon automatisch een kanaal zodat er altijd een constante geluidskwaliteit is. En valt de verbinding toch weg? Of is de batterij leeg? Dan ontvang je direct een waarschuwing. Wel zo fijn. De babyfoon heeft een bereik van 300 meter en 50 meter binnen. Voldoende dus! Ook beschikt de babyfoon over een ECO-modus. Wil je liever een groot bereik? Bekijk dan de Alecto DBX-62 met sterrenprojector. 

Terugspreekfunctie en temperatuurmeter
Een fijne extra op Alecto DBX 111 is de terugspreekfunctie. Niets is fijner voor de baby om een betrouwbare stem te horen die sussende woordjes kan toespreken. Bekijk hier een hilarisch filmpje van een moeder die haar baby’s toespreekt via de babyfoon. Een andere fijne extra van Alecto DBX 111 is de thermometer op de babyfoon. Zo weet je precies of de baby het niet te koud of te warm heeft. 

Prijs Alecto DBX 111
De prijs ligt in vergelijking met de andere babyfoons met sterrenprojectie iets lager. Of dit een introductieprijs is? Dat is nog afwachten.

Coolblue
Niet meer leverbaar
Babypark
Niet meer leverbaar
Media Markt
Niet meer leverbaar

Bekijk hier en vergelijk alle babyfoons met sterrenprojector.

Plaats een reactie