Alecto IVM 200

Een smartphone babyfoon met wereldwijd bereik. Zo kun je jouw baby waar ook ter wereld bewonderen, terwijl de kleine heerlijk in zijn eigen bedje ligt. Maar ook gewoon bij oma en opa als jullie lekker uit eten zijn bijvoorbeeld.

Wat maakt de Alecto IVM 200 zo bijzonder?

De Alecto IVM 200 is de nieuwste smartphone beeldbabyfoon voor zowel iPhones/Tablets en Android. De camera monitort de baby en jullie smartphone en/of tablet is de ouder unit.

Overal bereik
Afhankelijk van de soort internetverbinding, is je bereik onbeperkt. Handig voor als je in de tuin zit, op reis bent of bij de buurtjes op bezoek bent. Binnen via wi-fi en buitenshuis via 4G.

Eenvoudig in gebruik
Voor het installeren hoef je geen technicus te zijn. Wel natuurlijk even goed de handleiding lezen zodat je goed weet hoe alle functionaliteiten werken.

Leuke extra’s 
Op de Alecto IVM 200 zijn leuke en handige extra’s te vinden. Zo meet de babyfoon de temperatuur in de babykamer, beschikt het over een zacht (instelbaar naar kleur) nachtlampje en kun je slaapliedjes vanaf je smartphone en of tablet afspelen.

Maar het allerbelangrijkste is dat de camera ook geluid decteert en je dus direct via de smartphone kan kijken hoe de situatie in de babykamer is. En is de baby plotseling gedraaid en uit beeld verdwenen? De camera is met de app te besturen! En met de terugspreekfunctie kan je de baby geruststellen zodat hij of zij weer lekker verder kan slapen.

Prijs en verkooppunten

Niet meer verkrijgbaar.