fbpx

Babyfoon app welke is de beste ?

Babyfoon app welke is de beste?

Ben je naar dat ene feestje en blijf je toch iets langer dan gepland of zijn jullie vergeten de babyfoon mee te nemen? Als je allebei een smartphone (iOS of Android) hebt of als je de iPad van de gastheer even kunt lenen ben je al geholpen.

De beste babyfoon app is Babyfoon 3G, of in het engels Baby Monitor 3G.

USP's Babyfoon 3G app

Eenvoudige en snelle installatie

Na eenvoudige aanschaf* en installatie, die maar 30 seconden hoeft te duren op beide apparaten koppel je de toestellen eenmalig via een code. Hiermee maken de toestellen een beveiligde verbinding. 1 toestel leg je bij je baby in de kamer, eventueel met de camera op de kleine gericht en het andere toestel dient als ouder unit.

Continue verbeteringen

Toen de app net uit was kon je deze slechts gebruiken als een luisterstation waarbij er veel data werd verbruikt en je batterij ook nog eens snel leeg was. De app wordt echter continue verbeterd, waardoor het de ideale backup is voor je babyfoon thuis.
Inmiddels krijg je voor de prijs van 2 koppen koffie een bijzonder goede en leuke app.

Vol met handigheidjes

Zuinig met je databundel. Kies voor Wi-Fi of 3 of 4G als er geen Wi-Fi voorhanden is. Voor audio verbruik je zo’n 15 mb per uur. Kijk je live video dan verbruik je zo’n 1,5mb per minuut. De ervaring leert dat je slechts af en toe video kijkt, met name als je even wilt checken of de kleine echt nog slaapt.

Batterijduur. De helderheid van het scherm van de babyunit wordt automatisch op de laagste stand gezet. Je krijgt een duidelijk signaal als de batterij van de babyunit leeg dreigt te raken.

Betrouwbaarheid van de verbinding. Valt het Wifi signaal weg? De app schakelt zelf over naar je 3G of 4G verbinding. Valt die ook weg, dan krijg je een duidelijk signaal.

Live video stream. Je kunt live mooie kwaliteit video (afhankelijk van je toestel en verbinding) vanuit de babykamer via zowel Wi-Fi als data verbinding bekijken. Om data te besparen, kun je overschakelen naar audio en op afstand een foto maken wanneer je wilt.

Ongelimiteerd bereik. De app ondersteunt zowel Wi-Fi als 3G/4G. Hierdoor kan je de app (bijna) overal in Nederland gebruiken. Bedenk wel dat je bijvoorbeeld op de waddeneilanden of in een hutje op de hei misschien geen Wi-Fi of goede 3G verbinding hebt. Hierdoor wordt de app helaas onbruikbaar.

Gevoeligheid microfoon. Stel zelf de gevoeligheid van de microfoon in.

Terugspraakfunctie. Hou de knop van de app ingedrukt en zing een slaapliedje of zeg wat lieve woordjes tegen je baby. Succes gegarandeerd.

Nacht Licht. Het slimme nacht lampje is verstelbaar in intensiteit. Hierdoor kunt u uw baby altijd zien, zelfs bij weinig of geen licht.

Trilfunctie. Zorgt ervoor dat je weet wanneer de baby wakker wordt, zelfs als je in een luide omgeving bent.

Personalisatie. Personaliseer de app. U kunt uw baby’s naam instellen, vertel de app het geslacht van uw baby en het toont een icoontje voor een jongen of meisjes met de naam van uw baby.

en de laatste toevoeging:

Activiteitslog. Je kunt zien hoe vaak de baby wakker was, slaappatronen ontdekken en geluiden afspelen van huidige of vorige babyfoonsessies.

Goedkope oplossing

De EUR 4,49 dubbel en dwars waard. Download de Baby Monitor 3G App in de Appstore of Google Play.

Met alle grote uitgaven die bij de gezinsuitbreiding komen kijken, is de Babyfoon 3G app voor weinig geld een waardevol kadotje voor jezelf en je baby.

De Babyfoon 3G app steekt met kop en schouders boven de andere babyfoon apps uit die wij getest hebben. Heb je een tip voor ons? Laat het ons weten!

(*Je betaald maar 1 keer EUR 3,99 als beide toestellen iOS of allebei Android zijn, gebruik wel dezelfde accountgevens voor de download. Babyfoon 3G werkt als enige ook crossplatform)