fbpx

Babyfoon met een smartwatch, de nieuwste gadget van Orretti

Orrertti heeft sinds kort de babyfoon met smartwatch uitgebracht, de Orretti® V10 babyfoon. Je ontvangt het beeld en geluid vanuit de babykamer op een horloge in plaats van op een beeldmonitor. Het voordeel van een babyfoon met smartwatch is dat je de ‘babyfoon’ altijd in de buurt hebt. Wat kun je nog meer met deze horloge babyfoon en is het functioneel?

De kenmerken van de Oretti smartwatch

De smartwatch babyfoon werkt in principe hetzelfde als een normale babyfoon met camera.

Goed bereik
Het bereik binnenshuis is zo’n 50 meter. Opvallend is dat ook in nieuwbouw huizen het ontvangst goed is ondanks de betere isolatie.

Beeldschermpje
Deze babyfoon met camera heeft een 1,54”inch scherm (3,8 centimer). Een groter formaat wordt onpraktisch om de pols en daarom voor een smartwatch een prima grootte. Bedenk wel dat normale babyfoon met camera een monitor heeft van 3,5 inch. Verwacht daarom niet te veel van het kleurenschermpje.

Tweerichtings terugspreekfunctie
Je kunt via de terugspreekfunctie praten met jullie baby. Handig om alvast wat sussende woordjes te zetten als er paniek uitbreekt in de babykamer.

8 Slaapliedjes
In de babyfoon zitten 8 voorgeprogrammeerde slaapliedjes die kunnen helpen om je baby in slaap te laten vallen. De liedjes kunnen op afstand bediend worden met de smartwatch.

Automatisch infrarood nachtzicht
Dankzij het automatische infrarood nachtzicht kun je je baby zowel in dag- als nachtlicht zien. Het is hierdoor niet nodig om een lamp aan te laten in de babykamer.

Bewaking van kamertemperatuur
Met temperatuurbewaking zie je altijd hoe warm het in de babykamer is. De babyfoon geeft een waarschuwing als het te heet (boven de 32°C) of te koud (onder 12°C) is. Op deze manier kun je ervoor zorgen dat je baby altijd in een comfortabele en veilige omgeving slaapt.

VOX-modus
De energiebesparende VOX-modus zorgt dat de batterij van de babyfoon langer meegaat. De VOX-modus zorgt ervoor dat het scherm op stand-by valt wanneer het stil is in de babykamer, maar wordt gelijk geactiveerd als de camera geluid detecteert.

Orretti smartwatch Inclusief laadstation
Is de smartwatch leeg of ga je slapen? Je kunt het horloge in de bijgeleverde laadstation koppelen (die moet wel aangesloten zijn aan het net) en de smartwatch laadt op en staat gewoon aan.

De prijs en reviews van de Smartwatch Orretti?
Orretti is een merk babyfoon die momenteel alleen in Nederland via Bol.com te bestellen is. De geschreven reviews zijn niet specifiek op de smartwatch gericht, maar betreffen alle modellen Oretti’s. Dit vinden wij jammer.

Onze mening:
Persoonlijk vragen wij ons af wat de meerwaarde is van een smartwatch babyfoon? Ook gezien het kleine formaat beeldscherm.

Vaak zien wij toch in de praktijk dat de ouderunit een vaste plek heeft in huis. Dit is vaak overdag in de woonkamer en s’avonds op het nachtkastje. De smartwatch kan wel handig zijn als je gedurende dag veel in beweging bent in huis op verschillende etages en kamers. Waar je normaal een paar stappen moet zetten om te zien wat eraan de hand is, zie je op de smartwatch direct wat er aan de hand is in de babykamer.

[dfrcs name=”Orretti® V10 Babyfoon”]