Luvion Grand Elite 3

De babyfoon met app en ouderunit wordt ook wel ‘dual mode’ babyfoon genoemd of een babyfoon gecombineerd met een smartphone. De baby is dus zowel op de ouderunit te bewonderen als op de App. Erg handig als je bijvoorbeeld van huis bent en toch een kijkje wilt nemen in de babykamer.

Eigenschappen babyfoon met app en ouderunit

  • De baby is tegelijk te bewonderen op zowel de smartphone als op de babymonitor.
  • Wereldwijd bereik met wi-fi*
  • Beperkte functies op de smartphone
  • De installatie vergt wat meer tijd en uitleg
  • De prijs ligt hoger ten opzichte van een babyfoon met camera

Tip: Wifi Repeater voor de App

*Een een smartphone babyfoon heeft in theorie onbeperkt bereik. In de praktijk maakt een wifi babyfoon dit alleen waar met een sterk wifi signaal. In huizen waar de baby op een andere verdieping slaapt is het wifi signaal soms niet toereikend. Een wifi repeater is dan een oplossing. Die versterkt het signaal zodat jij je baby luid en duidelijk hoort en ziet. Tip: Coolbue heeft vaak hele goede combinatieaanbiedingen. Dit is een voordeelbundel met babyfoon en wifi repeater.

Welke Babyfoon met App en ouderunit?

Eerder hebben wij een artikel geschreven over smartphone babyfoons. In dit artikel zoomen we in op de babyfoons met ouderunit en app. Ben je opzoek naar alleen een smartphone babyfoon? Lees dan dit artikel.  Hieronder onze selectie babyfoon met app en ouderunit:

1. Luvion Grand Elite 3 Connect

Luvion Grand Elite 3De allernieuwste Luvion babyfoon is de Luvion Grand Elite 3 Connect. De meest complete en betrouwbaarste babyfoon met app van dit moment. Deze nieuwe Luvion onderscheidt zich van andere beeldbabyfoons met app omdat je altijd bereik hebt. De meegeleverde ouderunit met touchscreen beschikt namelijk over storingsvrije digitale verbinding tot ongeveer 50 meter.

Jullie kindje is niet alleen vanuit huis te volgen op de ouderunit, maar ook via 3G/4G op de smartphone of tablet, waar ook ter wereld. De App is zowel los als samen met de ouderunit te gebruiken. Je kunt ook de mooiste momenten vastleggen op foto en video. De camera heeft een op een afstand bestuurbare pan/tilt camera en zoomfunctie.

Verder heeft deze babyfoon alle extra’s: terugspreekfunctie (ook op de App), nachtzicht, temperatuurmeter, slaapliedjes, VOX-functie, grotere accu en een mooi design. Deze babyfoon stelt je niet teleur.

Sinds kort is er ook de Luvion Grand Elite 3 PLUS verkrijgbaar. Verschil met de originele babyfoon is dat deze uit te breiden is met meerdere camera’s. Alleen verkrijgbaar bij Babypark.

Lees hier ons uitgebreide verslag over de Luvion Grand Elite Connect.

2. Alecto DIVM 770 en Alecto DIVM 550

Alecto DIVM 550De allernieuwste babyfoon met app is de Alecto DIVM 770. Een complete babyfoon met haarscherp beeld. Een hele leuke extra op de Alecto DIVM 770 is de mogelijkheid om de babyunit ook aan de smartphone (iOS en Android) te koppelen. Zo kun je overal 24/7 jullie wondertje bekijken via de App op de telefoon. Ben je thuis? Dan kun je gewoon de ouderunit gebruiken. Andere leuke extra is dat de babyfoon ook middels een SD-kaart filmpjes kan maken. Lees hier onze uitgebreide review van de Alecto DIVM 770.  De Alecto 770 heeft ook nog een kleinere broertje de Alecto 550. Ook met smartphone mogelijkheden en betaalbaarder.

4. Motorola MBP 855

De ouderunit van deze dual mode babyfoon heeft een kleurenscherm van maar liefst 5.0 inch! Met de app kun je vanuit een andere locatie waar dan ook ter wereld meekijken. Grote pluspunten van deze babyfoon is dat de camera kan draaien en ook in en uit kan zoomen. Erg handig als de baby bijvoorbeeld gaat kruipen. Het bereik van de ouderunit is ongeveer 300 meter. Genoeg afstand dus. Compleet met alle extra’s. Ook is de ECO-modus aanwezig. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat de babyfoon topklasse scoort op gebruikscomfort. Klein nadeel is dat je voor sommige functies in de App dient te betalen.

5. Luvion Supreme Connect

Babyfoon met ouderunit en AppDe Luvion Supreme Connect was 1 van de eerste babyfoon met app. De babyfoon heeft bereik door de WiFi verbinding binnenshuis en 3G/4G buitenshuis. De babyfoon heeft de in het verleden ‘Super Mama Award Gold’ en Tros Radar gewonnen. Met de gratis app is de baby op de smartphone en/of tablet te bewonderen. Maar ook gewoon op de meegeleverde ouderunit. Weet wel dat je op de smartphone alleen beeld ontvangt. Let op! Je hebt hiervoor apart de Luvion Supreme Connect WiFi Bridge nodig. Alle extra’s zitten op deze babyfoon zodat jullie niets te kort komen. Wel zo fijn in de al zo hectische tijd. Zie je door de bomen het bos niet meer? Lees dan hier ons uitgebreide verslag over de verschillende Luvion babyfoons met camera.

6.  Beurer BY 99

Deze babyfoon met app en ouderunit is zowel op de smartphone, tablet en computer in HD goed te zien als eenvoudig op de ouderunit. Je hebt met de App overal contact met jouw baby.

Door de DECT-technologie is de babyfoon binnenshuis storingsvrij en heb je kraakhelder geluid. Grote pluspunten aan deze babyfoon met camera is de zoom- en opname functie. Zo kun je je baby van dichtbij bewonderen en de allerleukste momenten opnemen. Een waardevolle extra.

Bijna alle belangrijke extra’s zijn aanwezig. Klein nadeel zou de ontbrekende VOX zijn en er is geen nachtlampje. VOX zorgt ervoor dat je niet ieder klein geluidje over de babyfoon hoort. Verder is de Beurer babyfoon BY 99 babyfoon een complete babyfoon van deze tijd!

Beurer BY 99 als wifi babyfoon met camera?
Dan kan ook. Dan schaf je alleen de Beurer camera aan; de Beurer BY 88. Je gebruikt de smartphone en/of tablet of computer als ouderunit. Nadeel is dat babyfoon dan niet over de ECO-modus en thermometer beschikt. Voordeel is voornamelijk de prijs. Prijs € 124,95 Babyfoonstore.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *