Luvion Grand Elite 3

De babyfoon met app en ouderunit wordt ook wel ‘dual mode’ babyfoon genoemd of een babyfoon gecombineerd met een smartphone. De baby is dus zowel op de ouderunit te bewonderen als op de App. Erg handig als je bijvoorbeeld van huis bent en toch een kijkje wilt nemen in de babykamer.

Eigenschappen babyfoon met app en ouderunit

  • De baby is tegelijk te bewonderen op zowel de smartphone als op de babymonitor.
  • Wereldwijd bereik met wi-fi*
  • Beperkte functies op de smartphone
  • De installatie vergt wat meer tijd en uitleg
  • De prijs ligt hoger ten opzichte van een babyfoon met camera

Tip: Wifi Repeater voor de App

*Een een smartphone babyfoon heeft in theorie onbeperkt bereik. In de praktijk maakt een wifi babyfoon dit alleen waar met een sterk wifi signaal. In huizen waar de baby op een andere verdieping slaapt is het wifi signaal soms niet toereikend. Een wifi repeater is dan een oplossing. Die versterkt het signaal zodat jij je baby luid en duidelijk hoort en ziet. Tip: Coolbue heeft vaak hele goede combinatieaanbiedingen. Dit is een voordeelbundel met babyfoon en wifi repeater.

Welke Babyfoon met App en ouderunit?

Eerder hebben wij een artikel geschreven over smartphone babyfoons. In dit artikel zoomen we in op de babyfoons met ouderunit en app. Ben je opzoek naar alleen een smartphone babyfoon? Lees dan dit artikel.  Hieronder onze selectie babyfoon met app en ouderunit:

1. Luvion Grand Elite 3 Connect

Luvion Grand Elite 3De allernieuwste Luvion babyfoon is de Luvion Grand Elite 3 Connect. De meest complete en betrouwbaarste babyfoon met app van dit moment. Deze nieuwe Luvion onderscheidt zich van andere beeldbabyfoons met app omdat je altijd bereik hebt door het gebruik van LLHR Technologie. De meegeleverde ouderunit met touchscreen beschikt namelijk over storingsvrije digitale verbinding tot ongeveer 300 meter.

Jullie kindje is niet alleen vanuit huis te volgen op de ouderunit, maar ook via 3G/4G op de smartphone of tablet, waar ook ter wereld. De App is zowel los als samen met de ouderunit te gebruiken. Je kunt ook de mooiste momenten vastleggen op foto en video. De camera heeft een op een afstand bestuurbare pan/tilt camera en zoomfunctie.

Verder heeft deze babyfoon alle extra’s: terugspreekfunctie (ook op de App), nachtzicht, temperatuurmeter, slaapliedjes, VOX-functie, grotere accu en een mooi design. Deze babyfoon stelt je niet teleur.

Sinds kort is er ook de Luvion Grand Elite 3 PLUS verkrijgbaar. Verschil met de originele babyfoon is dat deze uit te breiden is met meerdere camera’s. Alleen verkrijgbaar bij Babypark.

Lees hier ons uitgebreide verslag over de Luvion Grand Elite Connect en de LLHR technologie.

2. Alecto DIVM 850

babyfoon met appDe allernieuwste babyfoon met app is de Alecto DIVM 850. Een complete babyfoon met haarscherp beeld van 5 inch. Een hele leuke extra op de Alecto DIVM 850 is de mogelijkheid om de babyunit ook aan de smartphone (iOS en Android) te koppelen. Zo kun je overal 24/7 jullie wondertje bekijken via de App op de telefoon. Ben je thuis? Dan kun je gewoon de ouderunit gebruiken. Verder heeft deze babyfoon een pant/tilt camera en kun je ook inzoomen om alles goed van dichtbij te bekijken.

De terugspreekfunctie, de ECO-modus, opname mogelijkheid via smartphone en de slaapliedjes maken deze babyfoon bijna compleet. Op deze babyfoon is namelijk geen temperatuursensor aanwezig. Wordt goed beoordeeld. Lees de beoordelingen hier.

3. Motorla Halo connect MBP-944

Motorola MBP-944De meest dure en genomineerde babyfoon met app van dit moment is de Motorola Halo Connect MBP-944. Wat maakt deze babyfoon zo prijzig en wat krijg je ervoor terug? Met Hubble App kun je onder andere praten met jullie kindje middels de terugspreekfunctie. Daarnaast kun je slaapliedjes afspelen, andere (downloadbare) geluidjes laten horen of audioboeken laten afspelen. Ook de sterrenprojector is op afstand aan en uit te zetten en je kunt foto’s en video’s maken. Deze functies zijn gratis. Een extra waarin deze babyfoon met app zich onderscheidt is dat de app uit te breiden is met de betaalde Total Sleep Solution App. Hiermee ontvang je een extra slaapsamenvatting in videoformaat van de nacht, ontvang je advies over slaapjes en kun je alles bijhouden over bijvoorbeeld het gewicht en aantal voedingen.

De Motorola MPB 944 verschilt daarnaast ook van andere dual mode babyfoons door de lichtshow-projector. Een sterrenprojector is vaak een onderdeel van het slaapritueel omdat het jullie kindje helpt rustig in slaap te vallen.

4. Alecto DIVM 770 en 550 babyfoon met App

Alecto DIVM-550 HD Wifi babyfoon met camera en 5" touchscreen | Babyfoon voor thuis én onderweg met app en touchscreen voor thuis | Wit

Twee andere babyfoons met app mogelijkheden zijn de DIVM 770 en 550. Twee complete babyfoons met haarscherp beeld. Een hele leuke extra op deze Alecto’s is de mogelijkheid om de babyunit ook aan de smartphone (iOS en Android) te koppelen. Zo kun je overal 24/7 jullie wondertje bekijken via de App op de telefoon. Ben je thuis? Dan kun je gewoon de ouderunit gebruiken. Andere leuke extra is dat beide babyfoons ook middels een SD-kaart filmpjes kan maken. Verschil in type? De Alecto DVM 770 heeft een scherm van 7 inch en de Alecto 550 heeft een touchscreen van 5 inch. Hierdoor is de Alecto DVM 550 goedkoper. Je betaald voor de Alecto 770 269,- en voor de DVM 550 229,-.

Helaas ontvangen de babyfoons minder goede reviews. Zo zouden de babyfoons lastig in gebruik te zijn. Ook klagen gebruikers over traagheid, ontbrekende temperatuursensor en matige geluidskwaliteit.

5. Motorola MBP 855

De ouderunit van deze dual mode babyfoon heeft een kleurenscherm van maar liefst 5.0 inch! Met de app kun je vanuit een andere locatie waar dan ook ter wereld meekijken. Grote pluspunten van deze babyfoon is dat de camera kan draaien en ook in en uit kan zoomen. Erg handig als de baby bijvoorbeeld gaat kruipen. Het bereik van de ouderunit is ongeveer 50 meter binnenshuis.  Compleet met alle extra’s. Ook is de ECO-modus aanwezig. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat de babyfoon topklasse scoort op gebruikscomfort. Klein nadeel is dat je voor sommige functies in de App dient te betalen. Daarnaast de babyfoon belachelijk prijzig.

6. Luvion Supreme Connect

Babyfoon met ouderunit en AppDe Luvion Supreme Connect was 1 van de eerste babyfoon met app. De babyfoon heeft bereik door de WiFi verbinding binnenshuis en 3G/4G buitenshuis. De babyfoon heeft in het verleden de ‘Super Mama Award Gold’ en Tros Radar gewonnen. Met de gratis app is de baby op de smartphone en/of tablet te bewonderen. Maar ook gewoon op de meegeleverde ouderunit. Weet wel dat je op de smartphone alleen beeld ontvangt. Let op! Je hebt hiervoor apart de Luvion Supreme Connect WiFi Bridge nodig. Alle extra’s zitten op deze babyfoon zodat jullie niets te kort komen. Wel zo fijn in de al zo hectische tijd. Zie je door de bomen het bos niet meer? Lees dan hier ons uitgebreide verslag over de verschillende Luvion babyfoons met camera.

7.  Beurer BY 99

Deze babyfoon met app en ouderunit is zowel op de smartphone, tablet en computer in HD goed te zien als eenvoudig op de ouderunit. Je hebt met de App overal contact met jouw baby.

Door de DECT-technologie is de babyfoon binnenshuis storingsvrij en heb je kraakhelder geluid. Grote pluspunten aan deze babyfoon met camera is de zoom- en opname functie. Zo kun je je baby van dichtbij bewonderen en de allerleukste momenten opnemen. Een waardevolle extra.

Bijna alle belangrijke extra’s zijn aanwezig. Klein nadeel zou de ontbrekende VOX zijn en er is geen nachtlampje. VOX zorgt ervoor dat je niet ieder klein geluidje over de babyfoon hoort. Verder is de Beurer babyfoon BY 99 babyfoon een complete babyfoon van deze tijd!

Beurer BY 99 als wifi babyfoon met camera?
Dan kan ook. Dan schaf je alleen de Beurer camera aan; de Beurer BY 88. Je gebruikt de smartphone en/of tablet of computer als ouderunit. Nadeel is dat babyfoon dan niet over de ECO-modus en thermometer beschikt. Voordeel is voornamelijk de prijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *