fbpx

Babyfoon met textile look, de Luvion Platinum 4 Review

Deze babyfoon kies je natuurlijk voor zijn looks. De Luvion Platinum 4 babyfoon met camera heeft namelijk een exclusieve premium textile look. Super leuk en uniek design en kan voor zowel voor een meisje als jongen gebruikt worden. Eerder bracht Luvion al de Luvion Essential uit in houtkleur.

Luvion Platinum 4 review

Deze babyfoon met camera is de opvolger van de Luvion Platinum 3. De babyfoon behoort tot het premium assortiment en heeft een mooi en uniek voorkomen. Met de Luvion Platinum 4 haal je een goede kwaliteit en betrouwbaarheid. Wat kan deze nieuwe Luvion Platinum 4 allemaal en waar moet je op letten? We nemen de belangrijkste eigenschappen even met je door:

Verbinding en bereik van de Luvion Platinum 4

De FHSS technologie van deze babyfoon zorgt ervoor dat de beelden via een unieke code verstuurd worden zodat er altijd een beveiligde verbinding is. Deze verbinding is storingsvrij en je hebt zo ongeveer 50 meter bereik binnenshuis.

Functionaliteiten Luvion Platinum 4 babyfoon

De Luvion Platinum 4 babyfoon met camera heeft een aantal extra’s waarmee je de babytijd iets gemakkelijker en leuker kunt maken. Zo heb je:

Terugspreekfunctie:

De babyfoon beschikt over een 2-weg communicatie. Zo kun je jullie baby rustige woordjes fluisteren bij verdriet en vertellen dat je eraan komt. Onmisbaar vinden wij en op latere leeftijd ook heel handig.

Slaapliedjes

De babyfoon beschikt ook over 5 slaapliedjes. Slaapliedjes zijn een fijn onderdeel van het slaapritueel en werken kalmerend. Wist je dat je op sommige babyfoons je eigen slaapliedjes kunt opnemen?

VOX-functie / ECO-modus

Daarnaast is er ook een VOX functie aanwezig om de batterij langer mee te laten gaan en ervoor te zorgen dat je het beeld ‘s nachts op zwart kan zonder dat je iets belangrijks mist, de babyfoon gaat automatisch aan zodra de baby geluid maakt. Zo heb je dus geen last van onnodig licht in de kamer. Zo bespaar je ook weer energie!

Kleurenscherm en nachtzicht

Verder is de babyfoon compact van vorm. Het kleurenscherm is 2,7 inch (5,08 cm diagonaal). Dit is niet heel groot. Maar prima om alles te kunnen zien. Het kleurenschermpje laat alles scherp zien en ook in het donker is alles goed te zien.

Waar moet je opletten bij de Luvion Platinum 4?

De babyfoon is een prima babyfoon zonder al te veel poespas met een super leuk en uniek design. Het design van de babyfoon maakt deze babyfoon dan ook iets prijziger dan een standaard babyfoon. We benoemen nog even waar je op moet letten bij aanschaf van deze babyfoon:

  • de camera is niet op afstand te draaien. Zet de camera daarom op een goede plek in de  babykamer.
  • de babyfoon beschikt niet over een thermometer. Deze is apart aan te schaffen.
  • de babyfoon is niet uit te breiden. Je kunt geen extra camera’s aansluiten.
  • de babyfoon is niet te bedienen via een app.  Je kunt dus jullie baby niet bewonderen als je buiten de deur bent.

Waar kun je de Luvion Platinum 4 kopen?

Bekijk hieronder de verkooppunten:

Luvion Platinum 4

Waar te koop?

prenatal.nl
Laatst bijgewerkt: 28 mei 2024 - 12:00

Review Platinum 4

Wij hebben zelf niet de babyfoon getest, maar zijn er benieuwd naar jullie ervaring met de babyfoon. Laat een reactie achter om andere ouders te helpen kiezen.

Bekijk hier alle Luvion babyfoons.