Babyfoon met camera 2015

Babyfoons met camera 2018 en 2019

Ieder jaar komen fabrikanten met nieuwe modellen babyfoons op markt. Zo ook de babyfoons met camera. Van deze babyfoons mag je verwachten dat ze zijn verbeterd ten opzichte van de oudere modellen. En dat zijn ze zeker! (Nieuwe) extra’s als infrarood (nachtzicht), de terugspreekfunctie, de temperatuurmeter en de zoomfunctie op de camera alsmede de kwaliteit van het beeld zijn verbeterd. Echter omdat de babyfoons nieuw zijn, ontbreken vaak de goede reviews nog. Hierdoor zijn ouders vaak wat terughoudender in de aanschaf en kiezen voor een ouder model babyfoon. Toch kun je ervan uitgaan dat de nieuwe modellen babyfoons van A-merken goed zijn.

Welke babyfoons met camera zijn er allemaal in 2018 en 2019 op de markt gebracht? Wij hebben een overzicht gemaakt van de nieuwste en beste babyfoons met camera 2018 en 2019. Benieuwd naar de overall top 10 babyfoons? Bekijk dan onze top 10 babyfoon of de top 10 babyfoons met camera.

Babyfoons met camera 2018 en 2019:

Luvion Grand Elite 3 Connect

Luvion Grand Elite 3De allernieuwste Luvion babyfoon is de Luvion Grand Elite 3 Connect. De meest complete en betrouwbaarste babyfoon met app van dit moment. Deze nieuwe Luvion onderscheidt zich van andere beeldbabyfoons met app omdat je altijd bereik hebt. De meegeleverde ouderunit met touchscreen beschikt namelijk over storingsvrije digitale verbinding tot ongeveer 50 meter.

Jullie kindje is niet alleen vanuit huis te volgen op de ouderunit, maar ook via 3G/4G op de smartphone of tablet, waar ook ter wereld. De App is zowel los als samen met de ouderunit te gebruiken. Je kunt ook de mooiste momenten vastleggen op foto en video. De camera heeft een op een afstand bestuurbare pan/tilt camera en zoomfunctie.

Verder heeft deze babyfoon alle extra’s: terugspreekfunctie (ook op de App), nachtzicht, temperatuurmeter, slaapliedjes, VOX-functie, grotere accu en een mooi design. Deze babyfoon stelt je niet teleur.

Lees hier ons uitgebreide verslag over de Luvion Grand Elite Connect.

Alecto DIVM 770 en Alecto DIVM 550

Alecto DIVM 550De allernieuwste Alecto babyfoons zijn de de Alecto DIVM 770 en 550 met App mogelijkheden. Twee complete babyfoons met haarscherp beeld. Een hele leuke extra op deze Alecto’s is de mogelijkheid om de babyunit ook aan de smartphone (iOS en Android) te koppelen. Zo kun je overal 24/7 jullie wondertje bekijken via de App op de telefoon. Ben je thuis? Dan kun je gewoon de ouderunit gebruiken. Andere leuke extra is dat beide babyfoons ook middels een SD-kaart filmpjes kan maken. Verder hebben deze babyfoons bijna alles wat je als jonge ouder wensen kunt. Verschil in type? De Alecto DVM 770 heeft een scherm van 7 inch en de Alecto 550 heeft een touchscreen van 5 inch. Hierdoor is de Alecto DVM 550 goedkoper. Je betaald voor de Alecto 770 269,- en voor de DVM 550 229,-

Babyfoon is exclusief bij Bol.com en Coolblue.

Alecto DVM 200 babyfoon met camera

babyfoon met cameraEen betrouwbare babyfoon met camera is de Alecto DVM 200. Groot pluspunt van deze babyfoon met camera is dat hij op afstand te draaien is en een groot scherm heeft van 4,3 inch. De babyfoon is dan wel iets duurder, maar biedt een goede prijs/kwaliteit verhouding. Andere functionaliteiten van de Alecto DVM 200 zijn onder andere de terugspreekfunctie, de thermometer, nachtzicht en slaapliedjes. Daarnaast kun je totaal 4 camera’s aansluiten. En weer een leuk pluspunt is dat de babyfoon een splitscreen heeft. Zo zijn alle camerabeelden op 1 scherm te zien. Een babyfoon met camera voor de toekomst dus. Verkrijgbaar bij o.a. de volgende online webshops:

Luvion Prestige Touch 2 babyfoon

beste babyfoonMet de Luvion Prestige Touch heb je met het kleurenscherm (van maar liefst 7 inch!) de baby goed in beeld. Het formaat is te vergelijken met die van een Tablet. De babyfoon is door de consumentenbond is opnieuw in mei 2019 uitgeroepen tot beste babyfoon in de categorie babyfoon met beeld en geluid. De babyfoon is uit te breiden met totaal 4 camera’s. Alle camera’s zijn te bedienen in het eenvoudige touch menu. Vandaar de naam ‘touch’. Verder beschikt de babyfoon over handige functionaliteiten als een thermometer, slaapmelodietjes, buitenbereik indicatoren en een terugspreekfunctie. En door de DECT-verbinding is de verbinding geheel storingsvrij. Babyfoon is wel wat prijzig ten opzichte van de andere babyfoons. Daarnaast is de accu snel leeg en werkt hij niet op batterijen.

Zie je door de bomen het bos niet meer? Lees dan hier ons uitgebreide verslag over de verschillende Luvion babyfoons met camera.

Alecto DVM 143 (uit te breiden met groothoeklens)

beste babyfoons 2018De Alecto DVM 143 is een fijne babyfoon met camera. Het beeldscherm is maar liefst 11 cm groot. Je kunt op afstand inzoomen, maar niet draaien. Draaien kan dus alleen handmatig. De babyfoon beschikt over een splitscreen-modus. Hiermee kun je tot 4 beelden tegelijk bekijken bij meerdere camera’s. Verder beschikt de babyfoon over allerlei handige extra’s als de terugspreekfunctie, thermometer, slaapliedjes, nachtzicht en indicator bij lege batterij. De babyfoon is geheel storingsvrij.

Wil je jullie baby heel goed in het zicht hebben? Dan is de Alecto DVM 143 met groothoeklens een optie. De allernieuwste van Alecto. Ook wel de Alecto Panorama genoemd. De eerste babyfoon met camera in Nederland met afneembare groothoeklens. De groothoeklens zorgt ervoor dat je extra veel zicht hebt op je kindje vanwege de beeldhoek van 170 graden. Alleen verkrijgbaar bij de Wehkamp.

iBaby wifi babyfoons

babyfoon iBaby is een Engels bedrijf helemaal gespecialiseerd in wi-fi babyfoons. Ze hebben al heel wat awards in ontvangst genomen als de Mom’s Choice Award® (vergelijkbaar met Ouders van nu). iBaby is nog niet heel bekend in Nederland, maar wordt sinds begin 2017 steeds populairder. iBaby heeft verschillende wifi babyfoons waarbij de M6 de meest ‘simpele’ uitvoering is en de M6s de meest uitgebreide. Alle babyfoons zijn in iedergeval op afstand te draaien en 110 graden op en neer te bewegen. Verschil zit in de extra’s zoals een thermometer, trilalarm, scherper beeld. Een wi-fi babyfoon speciaal afgestemd op de behoefte van ouders en baby. De moeite waard!

Alecto DVM 700 (uit te breiden met projector)

De Alecto DVM-700 babyfoon krijgt goeie beoordelingen op Kieskeurig (totaal 10 beoordelingen). De babyfoon is medio 2017 op de markt gebracht. Pluspunten van deze babyfoon is het grote touchscreen van 9 cm (inch) groot. De babyfoon bedien je net als je smartphone, met tap- en swipe-bewegingen en op afstand bestuur je camera in de babykamer. Let op, de babyfoon kan alleen inzoomen. Wil je liever een babyfoon die ook kan draaien? Bekijk dan de Alecto DVM 200. De babyunit beschikt over een nachtlampje, slaapliedjes, thermometer en de onmisbare terugspreekfunctie. Een complete babyfoon. Nadeel is dat de babyfoon uit kan vallen (wat helaas kan gebeuren) en je hiervan geen melding ontvangt. Verder klaagt men over ruis als de babyfoon aanslaat.

Je hebt ook de DVM 750 babyfoon. Dit is dezelfde babyfoon maar inclusief sterrenprojector. Erg leuk ook. Klik hier voor meer informatie. 

Luvion Essential babyfoon

Luvion Essential Limited EditionDe Luvion Essential heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. De Luvion Essential babyfoon is genomineerd voor de Ouders van Nu award. Het kleuren beeldscherm is  3,5” groot en de parelwitte babyfoon heeft zeer veel functies. Essentiele zaken als de kamertemperatuur, de batterij-indicator, nachtzicht en visuele geluidsindicatie zijn allemaal aanwezig op de Luvion Essential. Je kan zelfs inzomen op je kleintje zodat je alles van heel dichtbij kan bewonderen. Op deze babyfoon van Luvion kan je extra camera’s aansluiten voor broertjes of zusjes.

Ga jij voor design? Kies dan de Luvion Essential Limited Edition. Deze speciale uitvoering heeft een wooden print en dat geeft een hele mooie natuurlijke look & feel. Lees hier meer over beschikbaarheid en prijs.

Sinds kort is ook de Luvion Essential Plus verkrijgbaar. Grote pluspunt van deze nieuwe uitvoering is dat de camera op afstand te besturen is. De zogenaamde pan & tilt camera. Ook de batterij gaat langer mee. Lees hier alle verbeterpunten en verschillen.

Zie je door de bomen het bos niet meer? Lees dan hier ons uitgebreide verslag over de verschillende Luvion babyfoons met camera.

Motorola MBP 855 babyfoon met app

babyfoon met cameraDe ouderunit van deze dual mode babyfoon heeft een kleurenscherm van maar liefst 5.0 inch. Met de app kun je vanuit een andere locatie waar dan ook ter wereld meekijken. De ouderunit is gewoon voor als je thuis bent. Grote pluspunten van deze babyfoon is dat de camera kan draaien en ook in en uit kan zoomen. Haarscherp beeld overigens. Erg handig als de baby bijvoorbeeld gaat kruipen. Het bereik van de ouderunit is ongeveer 300 meter. Genoeg afstand dus. Compleet met alle extra’s. Ook is de ECO-modus aanwezig. Nadeel is dat de babyfoon een hoge aanschafprijs heeft en je voor sommige functies in de app apart moet betalen.

Wil je meer lezen over babyfoons met App mogelijkheden? Lees dan dit artikel waarin we de beste babyfoons met app toelichten.

Philips AVENT babyfoon 630/26 met camera

490458Deze Philips Avent babyfoon is 1 van de 2 babyfoons met camera die Philips vorig jaar op de markt heeft gebracht. Deze babyfoon babyfoon biedt alle extra’s die je wensen kunt; de terugspreekfunctie, de thermometer, slaapliedjes, goede nachtverlichting en er zit zelfs een trilfunctie op. Met deze trilfunctie kun je in een rustige ruimte toch nog een oogje in het zeil houden. De Philips AVENT babyfoon 630 is niet op afstand te draaien, maar er zit wel een zoomfunctie op. En met een beeldscherm van 3,5 inch zeker groot genoeg.

De babyfoon heeft een bereik tot 300 meter. De DECT verbinding zorgt voor een storingsvrije verbinding en in combinatie met de nieuwe adaptieve FHS (Frequency Hopping Spread Spectrum)-technologie heb je een compleet veilige verbinding. Zo kan de babyfoon niet afgesluisterd worden.

Kunnen jullie je prima redden zonder trilfunctie, zoomfunctie, nachtverlichting en thermometer? Dan biedt Philips als goedkoper alternatief de Philips AVENT babyfoon 620/26. Het beeldscherm is iets kleiner dan de 630 (2,7 inch vs 3,5 inch), maar voldoende om alles goed in de gaten te houden.

Nog niet overtuigd? Bekijk de video review Philips AVENT 630 vs 620 hier.

Orretti® HD 2MP Wifi Camera Babyfoon

wi-fi babyfoonEen wifi babyfoon die steeds populairder wordt is de Orretti wifi babyfoon. Dit komt vooral omdat de babyfoon goed wordt beoordeeld. De Orretti wifi babyfoon beschikt namelijk over goede functionaliteiten als een op afstand bestuurbare camera, nachtzicht, terugspreekfunctie en bewegingsdetectie. Je kunt de mooiste momenten middels een micro SD-kaart (niet inbegrepen), in de Cloud of telefoongeheugen opslaan. Met zowel USB connectie of stopcontact voorzie je de camera van stroom (niet op batterijen).

Let op: Deze wifi babyfoon ondersteunt enkel WIFI 2.4GHz signaal (5GHz is niet ondersteund). De installatie is vrij gemakkelijk. Prima prijs/kwaliteit verhouding.

Alecto DVM 207 Uil met of zonder camera

Een bijzondere en leuke uitvoering van een babyfoon met camera is de Alecto DVM 207. De babyunit is niet een gewoon een camera, maar een nachtuiltje. Zo past de babyfoon in iedere babykamer. De baby gaat hem zeker geweldig vinden. De babyfoon beschikt verder over de benodigde extra’s. Denk aan slaapliedjes, thermometer, VOX- functie en de terugspreekfunctie. En verliest de babyfoon verbinding of is de babyfoon bijna leeg? Dan ontvang je direct een melding. Wel zo fijn. De babyfoon heeft geen op afstand bestuurbare camera, wel kun je inzoomen. En weer een leuk pluspunt is dat de babyfoon een splitscreen heeft en uitbreidbaar is met 4 camera’s. Zo zijn alle camerabeelden op 1 scherm te zien. Wil je graag de camera op afstand bedienen? Dan heeft Alecto ook nog de Alecto DVM 210 in dezelfde uitvoering, alleen iets duurder.

Heb je geen behoefte aan een camera maar wil je wel graag een uiltje als babyunit? Dan is er ook nog gewoon Alecto DBX 84. Een betrouwbare DECT babyfoon met alle extra’s. Klik hier voor meer informatie.

Alecto DVM 320

Alecto DVM 320Een andere Alecto babyfoon die in april 2018 op de markt is gebracht is de Alecto DVM 320. Groot pluspunt van deze babyfoon met camera is dat hij op afstand te draaien is. Het scherm is 3,5 inch (normale afmeting). De babyfoon beschikt over alle extra’s. Denk aan de terugspreekfunctie, thermometer, slaapliedjes, infrarood. Het beeld is scherp en de batterij gaat lang mee. Nadeel zou de lastige bevestiging zijn bij het ophangen van de babyfoon. De prijs van de babyfoon is in vergelijking met andere babyfoons met camera vrij laag.

Weten welke babyfoon met camera in de top 10 staat?
Bekijk onze top 10 babyfoons met camera