roze babyfoon

Een roze babyfoon, een mooie accessoire

Nu je eenmaal weet dat jullie een meisje krijgen, kun je opzoek naar leuke roze assoires en daar past ook die leuke roze babyfoon bij. En naast een mooie roze kleur, moet de babyfoon natuurlijk ook gewoon goed zijn. Wij hebben daarom deze week de twee beste roze babyfoons uitgelicht.

1. Foscam Fosbabyfoon Roze Babyfoon

roze babyfoonDe Foscam Fosbabyfoon is een smartphone babyfoon. Je kunt je baby niet alleen horen, de camera maakt het ook mogelijk je baby te bewonderen als deze lekker ligt te slapen. Als ouder-unit wordt de smartphone en/of tablet gebruikt. Leuke extra’s als slaapmuziekjes, een thermometer en een terugspreekfunctie maken deze babyfoon compleet. Omdat de babyfoon via Wi-Fi werkt heb je, afhankelijk van de soort internetverbinding, onbeperkt bereik. Handig voor als je in de tuin zit of bij de buurtjes op bezoek bent. Mooi desgin met een roze element.

Prijs 98,- Bol.com  Meer informatie

2. D-Link EyeOnBaby Roze babyfoon 

roze babyfoonOok de D-Link EyeOnBaby valt onder de categorie Smartphone babyfoon. De camera is de babyunit en jouw smartphone en/of tablet is de ouder-unit. De D-Link EyeOnBaby is voorzien van een HD-camera die zelfs s’ nachts helder en scherp beeld geeft. Wel zo fijn als je ook s’nachts je baby kan bekijken. Met de terugspreekfunctie is de baby vanaf een afstandje gerust te stellen met jouw vertrouwde stem. En met de temperatuursensor weet je precies hoe warm het is in de babykamer. Andere leuke extra zijn de slaapliedjes. En wil je geen moment missen? De D-Link EyeOnBaby heeft de mogelijkheid om filmpjes en foto’s te maken. Een mooie roze babyfoon met complete functies!

Prijs 149,99 Babyfoonstore Meer informatie

Helaas zijn er verder op dit moment geen andere noemenswaardige roze babyfoons. We hebben wat Japanse merken voorbij zien komen, maar willen deze verder niet promoten gezien de weinige reviews en ervaring. Over het algemeen zijn babyfoons wit of licht blauw. Een veilige kleur voor zowel een jongen of meisje.

Betaal niet te veel voor je babyfoon
bekijk de aanbiedingen