Luvion Platinum 3

Luvion heeft in november 2016 de opvolger van de succesvolle Luvion Platinum 2 uitgebracht; de Luvion Platinum 3. Een kwalitatief goede babyfoon voor een betaalbare prijs. Alleen verkrijgbaar bij Prenatal.

Functionaliteiten Luvion Platinum 3
De Luvion Platinum 3 beschikt over alle belangrijke functionaliteiten. Belangrijk verschil met de Luvion Platinum 2 is dat er geen opname mogelijkheid is op een SD-card. Blijkbaar werd hier weinig gebruik van gemaakt. Daarnaast beschikt de Luvion Platinum 3 over een energiebesparende verbinding zodat de batterij nog langer mee gaat. Wij vinden de Luvion Platinum 3 veel lijken op de Luvion Easy. Het beeldscherm van de Luvion Platinum 3  is groter en de prijs is iets hoger.

Wil je het verschil tussen alle Luvions duidelijk op een rijtje? Bekijk dan hier ons overzicht.

Kleurenmonitor
De Luvion Platinum 3 beschikt over een 3.2 inch kleurenmonitor. Een mooi formaat om alles goed in kleur te volgen wat er zich afspeelt in de babykamer. In het donker is alles nog goed te zien dankzij de infrarood. Tot wel 5 meter heeft de babyfoon nachtzicht. Nog handiger is dat deze infraroodstand automatisch ingeschakeld wordt. De camera is in vrijwel iedere richting te draaien en te monteren. Let op, de camera is niet op afstand te besturen.

De VOX functie
De Luvion Platinum 3 beschikt over de VOX functie. Wat is een VOX functie? Met de VOX functie kun je de monitor zo instellen dat de babyfoon alleen aangaat indien er geluid wordt gemaakt in de buurt van de camera. De batterij is minder snel leeg en de babyfoon slaat niet continu aan. Natuurlijk wel als de baby huilt (Hoewel er wel geklaagd wordt dat babyfoon snel reageert).

Ruim bereik
De Luvion Platinum 3 heeft net zoals de andere Luvions een ruim bereik van 250 meter open veld. Binnen zal dit bereik ongeveer 100 tot 150 meter zijn.

De Luvion Platinum bestaat uit een gecodeerd signaal, ook wel FHSS genoemd. Dit betekent niet alleen dat de verbinding 100% storingsvrij is, maar ook veilig. Geen hackers op de lijn en/of andere kindjes uit de buurt. Daarnaast kiest de babyfoon automatisch een kanaal zodat er altijd een constante beeld kwaliteit is. En valt de verbinding toch weg? Of is de batterij leeg? Dan ontvang je direct een waarschuwing. Wel zo fijn.

Terugspreekfunctie en temperatuurmeter
Op de Luvion Platinum 3 is ook de onmisbare terugspreekfunctie aanwezig. Niets is fijner voor de baby om een betrouwbare stem te horen die sussende woordjes kan toespreken. Het is fijn om de temperatuur op de babykamer te weten zodat je de baby hier op kunt aankleden. De temperatuurmeter op de babyfoon laat je weten hoeveel graden het is in de babykamer.

Mooi design en gebruiksvriendelijk
De Luvion Platinum 3 installeer je binnen 2 minuten (plug and play wihtin 2 minutes), De parelwitte babyfoon ziet eruit als een stoere babyfoon met oog voor desgin en kwaliteit. De babyfoon 3 past daarom in iedere babykamer.

Wil je het verschil tussen alle Luvions duidelijk op een rijtje? Bekijk dan hier ons overzicht. 

Nederandse fabrikant
Deze nieuwe Luvion Platinum 3 is ontwikkeld in Nederland. Luvion is een 100% Nederlands bedrijf, gevestigd in Delft en is fabrikant en leverancier van trendy premium kinder- en babyproducten. Ieder Luvion product moet zichzelf onderscheiden door een hoge functionaliteit, een trendy ontwerp, gebruiksgemak en een uitstekende kwaliteit. Dus ook de Luvion babyfoons. Bekijk hier alle Luvion babyfoons.

De Luvion Platinum 3 is momenteel exclusief bij de Prenatal te verkrijgbaar.

In maart starten de mama mazzeldagen 2020 van Prenatal weer! Je kunt dan in iedergeval 10% korting verwachten. De producten die geen mama mazzel korting hebben vallen onder het mazzeltje. Middels online kortingscode MAZZEL ontvang je een korting van 10% op een product wat geen korting heeft tijdens de mama mazzel dagen  (Joolz, Bugaboo, Mutsy, gratis+ en andere aanbiedingen zijn uitgesloten).

Prénatal
€ 129
Gratis verzending
Levering 1 werkdag

One thought on “Luvion Platinum 3, de opvolger van Luvion Platinum 2

  1. Wat een ontzettend slecht ding!
    Geluid springt niet vanzelf aan, constant beeld ook al is er niks te horen.
    Absoluut geen aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *