fbpx

Maxi-Cosi See Babyfoon Pro, de nieuwe slimme babyfoon met huil assistentie

Het merk Maxi Cosi die vooral bekend is van de autostoeltjes, komt voor het eerst met een babyfoon op de markt. De wifi babyfoon is een product uit de Connected Home serie. Een lijn van slimme kinderkamerproducten met sensoren die via één app met elkaar in verbinding staan. De lijn bestaat uit de See Babyfoon, de Breathe Luchtbevochtiger, de Soothe Licht & Geluid en de Glow Wieglampje. In december 2023 is ook de Maxi Cosi See Pro babyfoon uitgebracht. De Pro versie wordt samen met een ouderunit geleverd die over CryAssist-technologie beschikt van Zoundream. De babyfoon detecteert niet alleen de huilgeluiden van je baby, maar vertaalt ook automatisch het gehuil. Hiermee begrijp je de gemoedstoestand van je baby zoals: slaperig, onrustig, hongerig, winderig of opgewonden. 

Fijn aan de Connected Home-producten is dat ze met elkaar kunnen samenwerken. Wanneer de See Babyfoon bijvoorbeeld merkt dat jullie baby wakker wordt, kan hij automatisch de Soothe Licht & Geluid aanzetten om je baby te troosten of goedemorgen te heten (mocht je dit willen). Of dat de luchtvochtigheid te laag is en de Breathe luchtbevochtiger automatisch aangaat. 

De Maxi Cosi babyfoon is ook los te gebruiken zonder de andere producten. We lichten de belangrijkste eigenschappen en leukste features toe. 

Wat voor soort babyfoon is de Maxi Cosi See en Pro?

De Maxi Cosi See babyfoon is een wifi babyfoon. De babyunit is de camera die je plaatst op de babykamer. Jullie smartphone/ tablet met de Connected Home App is de ouderunit. 

Om de Maxi Cosi babyfoon te kunnen gebruiken is een goed werkende internetverbinding van 2,4 GHz via Wi-Fi vereist. Je hebt dus ook op de babykamer wifi nodig. Streamen is veilig, want de gegevens zijn volledig versleuteld zodat de momenten met je gezin privé blijven.  

De Pro wordt ook geleverd met een ouderunit. Als je wilt streamen op het ouderscherm, is een wifiverbinding niet nodig. De babyfoon maakt rechtstreeks veilige verbinding met het ouderscherm zonder wifi via FHSS. Echter als je gebruik wilt maken van de CryAssist-technologie heb je wel wifiverbinding is nodig.

Wat kun je allemaal met de Maxi Cosi See babyfoon?

De babyfoon is een complete wifi babyfoon. De volgende extra’s zijn aanwezig op de babyfoon: 

Extra’s op de Maxi Cosi See: 

Huilassistentie met de Pro 

Heeft mijn baby trek? Of is hij toe aan een schone luier? Vooral in het begin is het nog moeilijk om als kersverse ouder het huiltje van je baby te begrijpen. Hoe bijzonder is het als je hierin hulp krijgt van je babyfoon?  Bekijk de video hieronder hoe het werkt: 

Maxi-Cosi See Pro Babyfoon – CryAssist

Waar te koop?

bol.com
amazon.nl
babypark.nl
Laatst bijgewerkt: 28 mei 2024 – 00:15

Bedien de babyfoon met Google of Alexa

Allerleukste is toch wel dat je de babyfoon kan bedienen met Google Assistent, Home, Hub of Alexa. En niet alleen aan en uit zetten. Je kunt Google of Alexa bijvoorbeeld ook vragen: ‘Hey Google, zet de slaapliedjes aan op de babyfoon .

Winnaar Baby Innovation Award 2022

De Maxi Cosi babyfoon heeft de Baby Innovation Awards 2022  gewonnen. Een prijs die wordt die toegekend aan producten die uitblinken door creativiteit en vernuft en helemaal passen in het moderne leven van baby’s en hun ouders.

Baby Innovation Award 2022

Review Maxi Cosi Babyfoon See Pro

Wij hebben zelf de babyfoon nog niet mogen testen (in aanvraag). Wel zijn er al veel tevreden gebruikers: 

Ik heb in het verleden twee andere monitoren gehad, maar deze verslaat de anderen veruit. Een groot voordeel is dat hij zowel een app als een losse monitor heeft. Het geluid pikt hij snel op en de beeldkwaliteit is super. Er zijn verschillende instellingen in de monitor waarmee je eenvoudig kunt kiezen hoe gevoelig hij moet zijn voor geluid etc. Andere camera’s die we hebben lichten rood of blauw op als ze aan staan, maar deze camera kan dat licht uitzetten. Voor het slapende kind is er dus geen rood of blauw licht zichtbaar in de kamer, top vind ik. De levensduur van de batterij op de monitor is erg goed, we kunnen hem van 19-07 laten werken, twee dagen voordat hij moet worden opgeladen. Als je niet weet of een losse monitor of app voor jou het beste werkt, dan is dit een perfecte babyfoon!

 

Ik heb de babyfoon nu een paar maanden in gebruik. Het product is makkelijk te koppelen met de WiFi en met de Maxi-Cosi app. Het beeld is super scherp, de functionaliteit van de app is ook gebruiksvriendelijk. Ik kan de volume goed regelen en ik kan communiceren met onze kindjes via de camera. Je kunt ook continue het geluid aanlaten via je mobiel. Dat is ook een geruststelling.
De notificatie van bewegingen of geluiden is ook realtime. Kortom, een fijne compacte, prijsvriendelijke baby monitor/camera voor de kinderkamer. 

 

Wij gebruiken de See baby monitor nu ongeveer 2 maanden, en ik ben echt heel erg te spreken of de kwaliteit van beeld dat de camera geeft. We hebben hiervoor een ‘normale’ babyfoon gebruikt met een los scherm en daar kon ik vaak niet op zien of ze haar speen nog in de mond had of niet. Dat is nu totaal geen probleem meer! Wel was het instellen even goed kijken, lezen en de instructies volgen en na 1x gedaan te hebben is het heel makkelijk opnieuw in te stellen als je ergens anders heen gaat voor een nachtje. Een andere reden van aankoop was dat onze huidige babyfoon maar een klein bereik had, niet verder dan de andere kant van het huis. Met deze babyfoon kunnen we zelfs een paar huizen verder op gaan zitten en alles live volgen. Ook de alerts zijn heel handig en de camera ziet er super uit! Zeker een aanrader!

 

Verkrijgbaarheid Maxi Cosi babyfoon

Maxi-Cosi See Pro Babyfoon – CryAssist

Waar te koop?

bol.com
amazon.nl
babypark.nl
Laatst bijgewerkt: 28 mei 2024 – 00:15

Maxi-Cosi See Babyfoon

Waar te koop?

bol.com
babypark.nl
pinkorblue.nl
Laatst bijgewerkt: 28 mei 2024 – 00:16

 

Wil je meer weten over wifi babyfoons? Wij hebben de beste op een rijtje gezet. Klik hier