fbpx

Poll: Gluur jij mee in de babykamer via de babyfoon?

Een babyfoon met app is populair op dit moment. De mogelijkheid om ook buitenshuis een oogje in het zeil te houden is voor ouders een fijn idee. Niet alleen tijdens de hond uitlaten of als je aan het borrelen bent in de tuin van de buren, ook wanneer je op kantoor zit bijvoorbeeld. Zo kun je even kijken of jullie baby lekker ligt te slapen of dat de boel op stelten wordt gezet tijdens een papadag.

Gevoel van spioneren of niet? 

Het geeft ook beetje een gevoel van spionage zegt Kevin. Tijdens zijn verlofdagen werd er geregeld meegekeken via de app van de babyfoon in de babykamer. De babyfoon kreeg zo een hele andere functie. ‘Mijn vrouw wilde graag meekijken als ze op haar werk zat en ik thuis voor onze baby zorgde. Als ons kindje dan bijvoorbeeld huilerig in zijn bedje lag dan appte ze me opeens allemaal ongevraagd advies door om hem makkelijker te laten slapen. Of ze appte waarom hij nog niet in zijn bedje lag. We hebben toen afgesproken om niet meer mee te kijken via de app. Het leverde ons van beide kanten te veel stress op.

Natuurlijk is af en toe kijken wel heel fijn, maar dan zonder op- of aanmerkingen. We gebruik de babyfoon nu gewoon zoals hij oorspronkelijk is bedoeld. 

Hoe gebruik jij de app op de babyfoon?

Wij van bestekeuzebabyfoon.nl zijn erg benieuwd hoe jullie de babyfoon met app gebruiken (of denken te gaan gebruiken). Kijk jij vaak mee met wat er thuis gebeurd? Of liever niet en gebruik je de app alleen als babyfoon? Tijd voor een poll! Licht je antwoord toe als reactie onder dit bericht. 

This poll is no longer accepting votes

Kijk jij mee op afstand in de babykamer met de babyfoon app?

1 gedachte over “Poll: Gluur jij mee in de babykamer via de babyfoon?”

Plaats een reactie