fbpx

Motorola Comfort Connect babyfoons, wat zijn de verschillen?

Motorola heeft afgelopen maanden nieuwe Motorola Comfort Connect babyfoons uitgebracht:

  • De Motorola Comfort Connect 40
  • De Motorola Comfort Connect 45
  • De Motorola Comfort Connect 60
  • De Motorola Comfort Connect 75
  • De Motorola Comfort Connect 85. 

Zo op het eerste gezicht lijken ze allemaal op elkaar, echter zijn de functionaliteiten van de babyfoons verschillend. Wat zijn de belangrijkste verschillen tussen deze types Motorola babyfoons? Klik op onderstaand overzicht en zie direct de grootste verschillen.

Motorola Comfort Connect

We zullen ze in dit artikel nader toelichten met de voor- en nadelen.

Koppeling met de Hubble App

Zowel de Motorola Comfort Connect 40, 45, 85 en 60 kunnen worden gekoppeld aan de smartphone en/of tablet. De zogenaamde dual mode babyfoons. De 75 kan dit niet

Je download hiervoor de Hubble App in de Appstore of Google Play. Bedenk wel dat bij gebruik van de App de babykamer uitgerust moet zijn met wifi.

Naast de App kun je ook gewoon de meegeleverde ouderunit gebruiken. Hiervoor heb je geen wifi nodig.

Wat kun je met de Hubble App?

Met Hubble App kun je onder andere praten met jullie kindje middels de terugspreekfunctie. Daarnaast kun je slaapliedjes afspelen, andere (downloadbare) geluidjes laten horen of audioboeken laten afspelen. Je kunt foto’s en video’s maken. Deze functies zijn gratis. De app is eventueel uit te breiden met de betaalde Total Sleep Solution App. Hiermee ontvang je een extra slaapsamenvatting in videoformaat van de nacht, ontvang je advies over slaapjes en kun je alles bijhouden over bijvoorbeeld het gewicht en aantal voedingen.

Verschillende formaten beeldscherm ouderunit

Een ander groot verschil tussen de modellen is de grootte van het scherm van de ouderunit. 5 inch is het grootste formaat. Dit formaat heeft de ouderunit van de Motorola Comfort Connect 85, de 75 en de 60. Heb je hier geen behoefte aan? Dan kun je kiezen voor de overige motorola’s in deze serie met 2,8 inch. 

Op afstand bestuurbare camera wel of niet

Alle camera’s kunnen draaien, echter NIET op afstand. Dit kunnen alleen de Motorola Comfort Connect 45, 85 en 75. Een op afstand bestuurbare camera is vooral erg handig als jullie kindje beweeglijk wordt. Zo kun je met de ouderunit de camera op de babykamer besturen van links naar recht en van boven naar beneden. heel handig! Bekijk hier meer babyfoons met een op afstand bestuurbare camera.

Predicaat beste koop Consumentenbond 2020

De Motorola Comfort Connect 40 heeft het predicaat ‘beste koop’ van de Consumentenbond ontvangen. Beste koop wordt toegekend aan een babyfoon als er een goede prijs-kwaliteitverhouding is en minimaal met voldoende, raportcijfer 6 of hoger, is beoordeeld. De laatste testperiodes zijn uit december 2020.

De Consumentenbond is te spreken over het geluid. De beeldkwaliteit ook, waarbij het beeld op je smartphone veel mooier is dan op het schermpje van de ouderunit. Het nachtbeeld is zelfs in kleur. Op je smartphone zie je wel dat de kwaliteit minder is dan overdag, maar op het kleine schermpje met een lage resolutie valt dat niet zo op.

Handig: als je meerdere kindjes in de gaten moet houden, kun je er extra camera’s bij kopen. Met één ouderunit kun je vier camera’s in de gaten houden.

De prijs van babyfoons:

De goedkoopste Motorola in deze serie is de Comfort Connect 40. Je hebt nog wel de mogelijkheid van een koppeling met je smartphone. Echter beschikt de babyfoon niet over een op afstand bestuurbare camera. Ook het beeldscherm is niet heel groot. Daarnaast is er ook geen nachtlampje afwezig. Wil je de meest complete Motorola in deze connect serie? Ga dan voor de Comfort Connect 85.

Met app, 2,8 inch beeldscherm, camera is niet bestuurbaar
Motorola Comfort40 Connect

Waar te koop?

bol.com
amazon.nl (€149,99)
Laatst bijgewerkt: 20 juni 2024 - 00:02
Motorola Comfort45

Motorola Comfort45

Met app, 2,8 inch en op afstand bestuurbare camera

Waar te koop?

bol.com
Laatst bijgewerkt: 20 juni 2024 - 00:01

Motorola Comfort85

Motorola Comfort85

Met App, 5 inch beeldscherm en op afstand bestuurbare camera 

Waar te koop?

bol.com (€229,99)
Laatst bijgewerkt: 20 juni 2024 - 00:01

Motorola Comfort60

Motorola Comfort60

Met app en groot scherm. Camera is niet op afstand te besturen.

Waar te koop?

bol.com
Laatst bijgewerkt: 20 juni 2024 - 00:01

Motorola Comfort 75

Motorola Comfort 75

Geen app, wel op afstand bestuurbare camera en 5 inch beeldscherm

Waar te koop?

bol.com
Laatst bijgewerkt: 20 juni 2024 - 00:01

Review Motorola Comfort Connect

Wij zelf hebben de babyfoon nog niet mogen testen. Heb jij al wel de babyfoon en wil jij je ervaring delen over de Motorola Comfort Connect? Laat dan een reactie achter.