fbpx

Motorola Halo Connect MBP-944, de alles in 1 babyfoon

De meest dure babyfoon van dit moment is de Motorola Halo Connect MBP-944. Wat maakt deze babyfoon zo prijzig en wat krijg je ervoor terug? We nemen de Motorla Halo connect MBP-944 onder de loep. We benoemen in dit artikel de belangrijkste functionaliteiten.

De Hubble app

Een functie waar steeds meer babyfoons mee uitgerust zijn, is de mogelijkheid om de babykamer ook via de smartphone en/of tablet te bekijken. De zogenaamde dual mode babyfoons. Zo ook de Motorola Halo MPB 944. Je download hiervoor de Hubble App in de Appstore of Google Play. Bedenk wel dat bij gebruik van de App de babykamer uitgerust moet zijn met wifi. Naast de App kun je ook gewoon de 4,3 inch beeld ouderunit gebruiken. Hiervoor heb je geen wifi nodig.

Wat kun je met de Hubble App?

Met Hubble App kun je onder andere praten met jullie kindje middels de terugspreekfunctie. Daarnaast kun je slaapliedjes afspelen, andere (downloadbare) geluidjes laten horen of audioboeken laten afspelen. Ook de sterrenprojector is op afstand aan en uit te zetten en je kunt foto’s en video’s maken. Deze functies zijn gratis. De app is eventueel uit breiden met de betaalde Total Sleep Solution App. Hiermee ontvang je een extra slaapsamenvatting in videoformaat van de nacht, ontvang je advies over slaapjes en kun je alles bijhouden over bijvoorbeeld het gewicht en aantal voedingen.

 

 

 

 

Wat kun je met de 4,3 inch beeldscherm ouderunit?

Uit onderzoek is gebleken dat ouders als ze thuis zijn, de ouderunit het meest gebruiken. De ouderunit bestaat uit een 4,3 inch 1080p Full HD kleuren beeldscherm. Met de ouder unit kun je ook de sterrenprojector bedienen, slaapliedjes opzetten, de camera besturen, temperatuur aflezen, de eco modus instellen en gebruikmaken van de terugspreekfunctie. Het bereik van de ouderunit binnen is zo ongeveer 50 meter. De babyfoon is overigens uit te breiden met meer camera’s.

Motorola Halo Connect MPB 944 met protector

De Motorola MPB 944 verschilt van andere dual mode babyfoons door de lichtshow-projector. Een sterrenprojector is vaak een onderdeel van het slaapritueel omdat het jullie kindje helpt rustig in slaap te vallen. Sterrenprojectors worden veelal los verkocht. Nadeel hiervan is dat een losse sterrenprojector niet op afstand te bedienen is en je heen en weer aan lopen bent. Daarnaast heb je weer een extra apparaat in de babykamer. Een handig extra dus op de Motorla MPB 944.

Vogelperspectief zicht met Motorola MPB 944

Waar de Motorola MPB 944 zich in onderscheid is het vogelperspectief. De babyfoon wordt geleverd met een op de wieg monteerbare camera, waardoor er van bovenaf een goed beeld is van de baby. Je kunt de camera er ook afhalen. Bedenk wel dat er een stopcontact in de buurt moet zijn.

White noise als slaapliedje

Wat ons opviel bij de slaapliedjes is de keuze van white noise. White noise klinkt wat apart, maar helpt heel veel baby’s in slaap te brengen! White noise is heel simpel een constant ‘lawaai’ dat omgevingsgeluid neutraliseert. Denk bijvoorbeeld aan het geluid van een stofzuiger, de motor van een auto en de voorbijrazende bergbeek of een harde regenbui die op de straten klettert.

Waar moet je opletten bij de Motorola Halo Connect MBP-944 ?

Voor het gebruik van de Hubble App heb je altijd wifi verbinding nodig op de babykamer. Een wifi versterker is soms aan te raden. De babyfoon is momenteel gericht op vooral Engelse gebruikers, hierdoor zijn de audioboeken alleen in het Engels verkrijgbaar.

Prijs en beschikbaarheid Motorola Halo MBP-944 Connect

De prijs voor de babyfoon is enorm hoog. Ben je opzoek naar een soortgelijke babyfoon voor een schappelijke prijs? Dan raden wij je de Luvion Grand Elite 3 aan.

[dfrcs name=”Motorola MBP 944″]