fbpx

Prénatal babyfoon

Screen Shot 2015-08-21 at 14.09.16Prénatal babyfoon

Prénatal heeft bijna alles wat je voor je baby kunt wensen. Zwangere vrouwen kunnen er daarom ook uren doorbrengen. Gelukkig heeft Prénatal ook heel het assortiment opgenomen in de online webshop, dan kun je thuis nog even na snuffelen. Zo ook voor een babyfoon.

Welke Prénatal babyfoon?

Om misverstanden te voorkomen, Prénatal heeft zelf geen ‘eigen huismerk’ babyfoon meer, maar verkoopt wel het topsegment aan babyfoons van o.a. Philips, Alecto, Luvion en Motorola. Hieronder een selectie uit het assortiment;

Zo hebben ze exclusief in het assortiment de Philips AVENT SCD580 DECT babyfoon met sterrenprojectie. Door de vrolijke kleurtjes op het plafond valt jouw baby heerlijk rustig in slaap.

prenatal babyfoon

Of de populaire en betrouwbare PMR-babyfoon Alecto DBX-82. Met deze babyfoon kun je met een gerust hart de hond uit laten. Het bereik van deze babyfoon is namelijk maximaal 3 kilometer!

babyfoon met groot bereik

Ook de Motorola MBP-8 heeft Prénatal in het assortiment. De meest eenvoudige babyfoon is het assortiment, maar met waardvolle extra’s en handigheidjes. Deze Motorola MBP-8 is direct in het stopcotact te steken. Je hebt dus geen batterij of accu nodig. En omdat de telefoon uit DECT-technologie bestaat heb je geen storting op de lijn.

prenatal babyfoon

Daarnaast heeft Prénatal ook babyfoons met camera. Wel zo fijn als je ook naar je baby kan kijken terwijl het zijn oogjes dicht heeft.

Korting Prénatal babyfoon?

Geregeld is er wel een Prénatal babyfoon in de aanbieding. Daarnaast heeft Prénatal 2 maal per jaar de mama mazzeldagen. Tijdens deze dagen gaat alles er met flinke korting uit! Dus ook de babyfoons. Weten wanneer de mama-mazzeldagen van start gaan? Lees hier meer over de mamma mazzeldagen.

Bekijk hier alle babyfoons van Prénatal inclusief de aanbiedingen.