fbpx

Stralingsvrije babyfoon met camera: De Babymoov

Stralingsvrije babyfoon met camera: De Babymoov

Steeds meer ouders kiezen voor een stralingsvrije babyfoon, ook wel de analoge babyfoon genoemd. Eerder hebben wij hier een bericht over gepost. Zie hier het artikel ‘stralingsvrije babyfoons’. Tot voor kort was er echter nog geen stralingsvrije babyfoon met camera beschikbaar. Gezien de vraag naar een stralingsvrije babyfoon met camera steeds meer toeneemt, heeft Babymoov een smartphone babyfoon met camera op de markt gebracht waarbij de babykamer stralingvrij blijft.

Hoe werkt deze stralingsvrije babyfoon met camera?

De stralingsvrije Babymoov betaat uit een losse camera, 2 adapters en de app die gedownload dient te worden op de smartphone en/of tablet. De smartphone is dus de ouderunit waarop jullie baby in beeld is. De babykamer is vrij van straling door de analoge verbinding tussen de 2 meegeleverde adapters. Vereiste is wel de wi-fi (in de woonkamer) die voor de verbinding tussen de smartphone en de adapter zorgt. Het plaatje hieronder vat het technische verhaal goed samen en maakt het in 1 oogopslag duidelijk.

stralingsvrije babyfoon met camera

Welke extra’s heeft de stralingsvrije babyfoon met camera?

De stralingsvrije Babymoov heeft vele extra’s ten opzichte van een ‘normale’ analoge babyfoon. Zo heeft de Babymoov babyfoon de volgende handige extra’s:

  • Nachtlampje; je kunt zelf instellen hoelang het nachtlampje moet branden (van 1 tot 90 minuten)
  • Nachtvisie; de baby is ook in het donker goed te zien op beeld
  • Door de ingebouwde temperatuursensor weet je precies hoeveel graden het in de babykamer is.
  • De Babymoov heeft een terugspreekfunctie door middel van de walkie-talkiefunctie (stralingsvrij)
  • Bij meerdere broertjes en zusjes kan deze monitor de beelden van 2 camera’s tegelijk weergeven (quad functie), ook is het mogelijk om de beelden van 2 camera’s tegelijk te bekijken (split screen functie).
  • Totaal kunnen 4 personen live meekijken via de app (oma’s, opa’s, reizende ouders)
  • Ontvang je notificaties ontvangen wanneer de batterij bijna leeg is of wanneer de babycamera geen verbinding heeft.
  • Mogelijkheid tot video-opnames en foto-opnames
  • Afspelen van slaapliedjes: liedjes geïntegreerd in de applicatie + mogelijkheid om liedjes te laten afspelen die in de telefoon of de tablet zijn opgeslagen.
  • Alerts om in te stellen: bijvoorbeeld temperatuur en bewegingingsdetectie

De babyfoon is overigens makkelijk te installeren en heeft een gebruiksvriendelijke interface. Zie hieronder de beelden op de smartphone:

stralingsvrije babyfoon met camera

Waar is de stralingvrije babyfoon met camera van Babymoov verkrijgbaar?

De stralingsvrije Babymoov is sinds kort in Nederland bij Coolblue verkrijgbaar. Voordeliger tref je hem aan op Amazonstralingsvrije babyfoon met camera voor USD 156,05.

[dfrcs name= “Babymoov 0%”]

Plaats een reactie