fbpx

Trend: zwarte babyfoon, kies naast kleur ook kwaliteit

Ga jij voor een zwarte babyfoon?

Zwart is terug van weggeweest! In steeds meer woonstijlen komt de kleur zwart terug. Een zwarte keuken, een zwarte kraan, zwarte jaloezieën of een zwarte muur. Hoe leuk is het om deze stoere trend door te zetten in een zwarte babyfoon? De ouderunit van de babyfoon is namelijk vaak aanwezig in de woonkamer. 

Welke zwarte babyfoon? 

Naast dat babyfoon mooi zwart moet zijn is het ook fijn als de babyfoon van goede kwaliteit is. Momenteel zijn er 2 populaire zwarte babyfoons met camera verkrijgbaar. We bespreken ze hieronder. Een zwarte babyfoon zonder camera is helaas nog niet beschikbaar.

Luvion Essential zwarte babyfoon 

De meest verkochte en beste beoordeelde Luvion Essential babyfoon heeft sinds 2020 een nieuw jasje erbij gekregen. Zo is de babyfoon naast de witte en houten uitvoering ook verkrijgbaar in mooi zwart.

De Luvion Essential heeft al meer dan duizend(!) reviews ontvangen op Bol.com met een gemiddelde waardering van 4,4 uit 5 sterren.

De zwarte babyfoon heeft een camera met zoomfunctie en een beeldscherm van 3,5 inch. De babyfoon heeft fijne extra’s als een thermometer (met alarm), terugspreekfunctie, VOX-functie, batterij indicator, nachtzicht en visuele geluidsindicatie. 

Op de babyfoon kun je totaal 4 camera’s aansluiten. Wellicht handig voor de toekomst. De babyfoon heeft een veilige verbinding zonder enige kans op hacken. Het bereik is ongeveer 50 meter binnenshuis. 

 

De zwarte uitvoering van deze babyfoon is exclusief verkrijgbaar bij Bol.com. Klik hier voor de actuele prijs. 

 

[nx_column] Camera met zoomfunctie  
Uitbreidbaar en veilige verbinding 
 Essentiële extra’s als een terugspreekfunctie, vox-functie, infrarood voor de nacht, slaapliedjes[/nx_column]

Camera niet op afstand te draaien
 Geen mogelijkheid tot video en foto
Beperkte accuduur

Luvion Icon Deluxe Black Edition 

De Luvion Icon Deluxe wordt sinds 2020 exclusief aangeboden door de Prenatal en van Asten Babysuperstore. De Icon Deluxe babyfoon van Luvion is een eyecatcher in de woonkamer of babykamer. De zwarte uitvoering van babyfoon wordt een opvallende trend in de babykamers. 

 

De zwarte babyfoon beschikt over een 5 inch kleurenmonitor (behoorlijk groot) en heeft handige functies als  een terugspreekfunctie, slaapliedjes, temperatuurweergave (plus temperatuuralarm). De babyfoon heeft een stabiel bereik van 300 meter (50 meter binnenshuis) en een VOX-functie. De VOX functie zorgt er niet alleen voor dat de batterij langer mee gaat, maar tevens dat het beeld geactiveerd aanspringt als de baby huilt. De babyfoon met camera zorgt door middel van een gecodeerd signaal voor een 100% storingsvrij en veilige transmissie. Deze babyfoon kan worden gekoppeld aan maximaal 4 camera’s.

 

De zwarte uitvoering is bij de Prenatal verkrijgbaar.  Klik hier voor de prijs

 

[nx_column] Camera met zoomfunctie  
Uitbreidbaar en veilige verbinding 
 Essentiële extra’s als een terugspreekfunctie, vox-functie, infrarood voor de nacht, slaapliedjes[/nx_column]

Camera niet op afstand te draaien
 Geen mogelijkheid tot video en foto
Beperkte accuduur
Prijzig 

zwarte babyfoon
zwarte babyfoon