fbpx

uGrow Smart babyfoon Philips is uit!

uGrow Smart babyfoon Philips

De uGrow Smart babyfoon SCD860 is de allernieuwste babyfoon van Philips Avent met de nieuwste, beste en veiligste verbinding tussen jou en je baby. De uGrow serie van Avent moet een serie slimme producten worden die allemaal met elkaar te verbinden zijn. Zo kun je straks in één app mogelijk meerdere baby gadgets tegelijk besturen. In dit artikel bespreken we de bijzonderheden van de uGrow Smart babyfoon.

uGrow Smart babyfoon SCD860

De naam van de babyfoon zegt het eigenlijk al. De uGrow Smart babyfoon is een babyfoon in de categorie Smartphone Babyfoon. Smartphone babyfoons gebruiken de smartphone en/of tablet (computer overigens ook) als ouderunit. Met de gratis App is de babyunit te bedienen en ontvang je de mooiste HD-beelden van de baby op je smartphone. Zo kun je jullie baby in de gaten houden en gebruik maken van diverse functies (slaapliedjes, thermometer), die op de achtergrond van je smartphone uitgevoerd kunnen worden. De telefoon is verder gewoon nog te bedienen voor andere dingen als bellen of whats appen.

uGrow Smart babyfoon

Altijd verbinding met uGrow Smart babyfoon

Met deze babyfoon ben je altijd verzekerd van de beste verbinding tussen ouder en kind. Waarom? De uGrow Smart babyfoon SCD860 beschikt namelijk over de SafeConnect Technologie. Door deze technologie schakelt de babyfoon automatisch tussen wi-fi en 3G en 4G zonder verbinding met de smartphone en/of tablet te verliezen. De babyfoon probeert dus altijd de verbinding te herstellen. En is de verbinding niet te herstellen? Dan ontvang je hier direct een melding van.

Geen zware belasting batterij
Daarnaast past de babyfoon automatisch de audio- en video-instellingen aan aan het netwerk waardoor het het geen zware belasting voor de batterij van de smartphone vormt.

Mensen meekijken?
Willen er meer mensen meekijken? Er kunnen 3 personen gelijktijdig meekijken, waar ook ter wereld. Veilig voor hackersDe uGrow Smart babyfoon heeft zelfs een privacy knop. Met de eenvoudige privacyknop heeft u volledige controle over wie u toegang geeft tot uw camera en wanneer zij kunnen meekijken.uGrow Smart babyfoon

Kwaliteit beeld uGrow Smart babyfoon

Efficiënte videokwaliteit zorgt overdag en ’s nachts voor de beste beelden en met het meerkleurig nachtlichtje stem je zelf de verlichting in de babykamer af. Met de zoomfunctie kun je de baby ongestoord van dichtbij bewonderen. De uGrow Smart Babyfoon is tot wel 10 camera’s uit te breiden. Een babyfoon ook voor in de toekomst dus.

Handige extra’s op de uGrow Smart babyfoon

Er zitten hele fijne extra’s op de uGrow Smart babyfoon die je als ouder zeker waardeert. De babyfoon beschikt over een sensor voor bewaking en registratie van de luchtvochtigheid, temperatuur en geluiden. De gevoeligheid van de sensor is helemaal naar wens in te stellen.

Daarnaast heeft de babyfoon 10 slaapmelodietjes en kun je door middel van de terugspreekfunctie de baby gerust stellen met jouw vertrouwde stem. En wil je een mooi moment vastleggen? Gebruik de foto-optie om al die bijzondere momenten vast te leggen via de App.

Software uGrow Smart babyfoon

Compatibiliteit met Android-telefoons: Versie 4.1 en hoger
iPad-compatibiliteit: Versie iOS7 hoger + iPad 2 en nieuwer
Compatibiliteit iPhone: Versie iOS7 en hoger + iPhone 4S en nieuwer
Compatibiliteit iPod: Versie iOS7 en hoger + iPod touch 5e generatie en nieuwer

Goed bevonden door de Consumentenbond

De uGrouw Smart babyfoon is door de Consumentenbond recent getest en goed bevonden met een 7,1.

testresultaat uGrow Smart Philips

4 gedachten over “uGrow Smart babyfoon Philips is uit!”

 1. Wij hebben deze babyfoon nu enkele weken. Wij vinden hem totaal onbruikbaar doordat hij moeilijk verbinding maakt, verbinding kwijtraakt of foutmeldingen geeft. En dat terwijl de babyfoon vlakbij onze router staat.

  Beantwoorden
 2. Deze babyfoon heeft veel problemen. Het beeld is perfect maar een babyfoon die regelmatig uit valt, ook nachts!! Dat kan toch niet de bedoeling zijn! tip: echt niet kopen dus..

  Beantwoorden
 3. Niet kopen! Je krijgt je geld niet terug ook al is het onbruikbaar. Vaak verbinding weg
  Batterij van telefoon heel snel leeg
  Als je muziek aan doet krijg je contant een melding dat je kind huilt en hoor je de muziek op je telefoon.
  Te veel dingen die niet goed werken

  Beantwoorden

Plaats een reactie