fbpx

Versleutel de babyfoon met de Philips AVENT SCD723/26

Philips brengt deze maand een tal van nieuwe audio babyfoons uit. Waaronder ook de Philips AVENT SCD723/26 DECT en de AVENT 733/26. Wat is het verschil tussen deze twee babyfoons? De AVENT 733/26 heeft als extra een sterrenprojector, de 723/26 heeft deze niet.

De babyfoon heeft in december 2018 het predicaat ‘beste babyfoon’ ontvangen samen met nog 3 andere uitvoeringen van deze Philips audio babyfoon. Lees hier de verschillen tussen deze babyfoons. 

Wil je een babyfoon met sterrenprojector? Lees dan meer over de AVENT 733/26. In dit artikel bespreken we de nieuwe Philips AVENT SCD723/26.

Welke verbinding heeft de Philips AVENT SCD723/26?

Philips AVENT SCD723/26De verbinding van de Philips AVENT SCD723/26 bestaat uit DECT. De DECT-technologie zorgt voor een veilige privéverbinding, zodat je er zeker van bent dat er niemand meeluistert.

Andere zendapparaten, zoals andere babyfoons en draadloze en mobiele telefoons, veroorzaken geen storing. Je hebt dus kristalhelder geluid.

Bekijk de Top 5 beste DECT-babyfoons van dit moment. 

Fijne extra’s op de Philips AVENT SCD723/26

De Philips Avent SCD723/26 heeft ook nog andere fijne extra’s die op elkaar zijn afgestemd.

Nachtvriendelijke modus
Met de nachtmodus personaliseer je meldingsinstellingen en ontvang een bericht via de stille en subtiele vibratiemodus. Schakel met één druk op de knop over op de nachtmodus om het licht, de display en het geluid te dimmen.

Terugspreekfunctie
De terugspreekfunctie is een waardevolle extra, zeker als jullie kindje wat ouder wordt en terug kan praten. De eerste maanden kun je geruststellende woordjes fluisteren zodat je de baby kunt kalmeren.

Eco modus
De unieke slimme ECO-modus zorgt ervoor dat er minder energie verbruik wordt. Hoe dichter je bij de babykamer bent, hoe minder vermogen de babyfoon verbruikt. Zo gaat de batterij langer mee. Met de handige oplaadbare ouderunit kun je je baby tot wel 18 uur draadloos horen voordat je de unit opnieuw moet opladen.

Slaapliedjes en nachtlampje
Samen met de sterrenprojector is een slaapliedje een fijne manier om je kindje in slaap te krijgen. De Philips Avent SCD723/26 heeft totaal 5 liedjes waaruit je kunt kiezen. En wil je een klein lampje laten branden? Met de ouderunit kun je op afstand het nachtlampje inchakelen of uitschakelen. Handig met verschonen!

Thermometer
Heeft de baby het niet te koud? Is het niet te warm op de babykamer? Neem deze onzekerheid weg met de temperatuursensor. Hiermee kun je het klimaat in de babykamer in de gaten houden en ontvang je een melding op de ouderunit als de temperatuur verandert.

Ledlampjes op de ouderunit
Een andere fijne extra is dat de ouderunit over leslampjes beschikt. Vooral handig als je in een drukke ruimte bent (verjaardag) en je de baby niet goed kunt horen. Aan de lampjes kun je zien of en hoeveel geluid eruit de babykamer komt.

Geen bereik of batterij leeg?
De ouderunit waarschuwt je als je monitor buiten bereik is of wanneer de batterij bijna leeg is en helpt je ervoor te zorgen dat je altijd verbonden bent met je baby.

Superieure gebruiksduur
Met de handige oplaadbare ouderunit kun je je baby tot wel 18 uur draadloos horen voordat je de unit opnieuw moet opladen.

Laadstation
Een extra die deze babyfoon biedt is het laadstation. Dit laadstation is een acculader waar je de accu van de babyfoon mee oplaadt wanneer deze leeg is. Je klikt de babyfoon zo heel gemakkelijk in de oplader. Zet het in je slaapkamer om ‘s nachts op te laten of gebruik het overdag als standaard.

De kleur wit en blauw 
De Babyfoon is verkrijgbaar in het wit: De SCD723/26. Dezelfde babyfoon is ook verkrijgbaar in het blauw maar dan heet de babyfoon SCD721/26. Dit maakt het wat verwarrend.

Verschil met de Philips SCD560?
Wij vinden de babyfoon in de uitvoering erg lijken op de SCD560 DECT babyfoon. Deze babyfoon heeft 5 jaar op rij het predicaat ‘beste babyfoon’ uitgereikt gekregen van de Consumentenbond. Afgelopen december 2018 is deze babyfoon met komst van de nieuwe Philips modellen van zijn troon gestoten en draagt nu het predicaat ‘beste koop’ gezien de goede prijs-kwaliteitsverhouding.

De techniek zelf is niet veel veranderd. Het is meer het ‘nieuwe jasje’ die de babyfoon anders maakt. De gebruiksvriendelijkheid is hiermee vergroot en ook de veelzijdigheid. Zo heeft de nieuwe uitvoering een riemclip, nachtlampje, trilfunctie en een laadstation.

Prijs en verkooppunten? Bekijk ze hier:

[dfrcs name=”Philips Avent SCD723/26″]