fbpx

Wat is de beste babyfoon? Bekijk de top 10 babyfoons

Beste babyfoon

Zoals je wellicht al gemerkt hebt; er zijn tal van soorten babyfoons verkrijgbaar op de babyfoonmarkt. Maar wat is de beste babyfoon voor jullie (toekomstige) gezin? De keuze van de babyfoon hangt vooral af van jullie wensen en eisen. Voor de één is de een babyfoon een babyfoon met camera en voor de ander een audio babyfoon met ver bereik. Laat je vooraf informeren eer je tot koop van de babyfoon overgaat. Zo voorkom je teleurstellingen. 

Momenteel de beste babyfoon 2024

Bekijk hieronder de beste babyfoons van 2024. Deze top is samengesteld op basis van reviews, functionaliteiten, prijs en kwaliteit van de babyfoon. Aantal babyfoons hebben wij zelf getest en ook de testen van diverse consumentenorganisaties zijn hierin meegenomen. 

Heb je al besloten voor welke soort babyfoon je wilt gaan?

Wil jij graag je kindje kunnen zien als het lekker in zijn eigen bedje slaapt? Kies dan een babyfoon met camera om alles goed in de gaten te houden op de babykamer. Wil je dit ook als je bijvoorbeeld op je werk zit? Overweeg een babyfoon met app en ouderunit met wereldwijd bereik! Liever geen camera en kraakhelder geluid? Dan is een audio babyfoon een prima keuze. Bekijk hieronder de 3 categorieën voor de beste babyfoon:  

Babyfoon met camera

Wat zijn de beste babyfoons met camera 2023? 

Bekijk de Top 3

Audio babyfoon (alleen geluid)

Wat zijn de beste babyfoons zonder camera? 

Bekijk de Top 3

Babyfoon met app

Wat is de beste babyfoon met app en ouderunit?

Bekijk de Top 4

Beste babyfoon 2024 met camera

Afgelopen jaren heeft de babyfoon met camera aan populariteit gewonnen. De mogelijkheid om de baby ook te kunnen zien op beeld is voor veel kersverse ouders geruststellend. Echter zijn er zoveel babyfoons met camera te verkrijgen dat het kiezen van een goede babyfoon met camera steeds lastiger wordt. Hieronder de 3 beste babyfoons uit onze top 10. 

Top 3 beste babyfoon met camera: 

 1. Alecto DVM 200M 
 2. Qute Connection Signal (onze keuze)
 3. Luvion Prestige Touch 3
Benieuwd naar alle babyfoons met camera in de top 10? Klik hier voor de top 10.

 

1. Alecto DVM 200M babyfoon

beste babyfoon met cameraEen betrouwbare babyfoon met camera is de Alecto DVM 200M. Deze babyfoon heeft in januari 2024 het predicaat beste koop van de Consumentenbond ontvangen.

Groot pluspunt van deze babyfoon met camera is dat hij op afstand te draaien is en een groot scherm heeft van maar liefst 4,3 inch. De babyfoon is dan wel iets duurder, maar biedt een goede prijs/kwaliteit verhouding. Andere functionaliteiten van de Alecto DVM 200M zijn onder andere de terugspreekfunctie, de thermometer, nachtzicht en slaapliedjes. Daarnaast kun je totaal 4 camera’s aansluiten. En weer een leuk pluspunt is dat de babyfoon een splitscreen heeft. Zo zijn alle camerabeelden op 1 scherm te zien. Een babyfoon met camera voor de toekomst dus. De ouderunit werkt ook op batterijen. Handig als de accu leeg is. 

Wij hebben de babyfoon in het verleden getest. Bekijk de video review hier

Op afstand bestuurbare camera
  4,3 inch beeldscherm
Uitbreidbaar en veilige verbinding 
Splitscreen bij meerdere camera’s
Fijne extra’s als een terugspreekfunctie, VOX-functie, ECO-modus, infrarood voor de nacht, slaapliedjes
Ouderunit werkt ook op batterijen
Geen HD- beeld
Beperkte accuduur 
Geen mogelijkheid tot video en foto.

Bestel de Alecto DVM 200M bij:

2. Qute Q-Connection Signal met HD-kleurenbeeld

beste babyfoon 2023
Nieuw in onze top 3 is de Qute Q-Connection Signal babyfoon. Een scherp geprijsde babyfoon met camera die over uitgebreide functies beschikt. De mat zwarte babyfoon is licht in gewicht en heeft een moderne en stijlvolle uitstraling. Met het scherpe HD-kleurenbeeld van 5 inch heb je alles goed in beeld en hoor je alles luid en duidelijk. Het nachtzicht van deze babyfoon is bijzonder scherp. Deze babyfoon beschikt over een op afstand draaibare camera met digitale zoom. De babyfoon is uit te breiden met totaal 4 camera’s zodat je zicht hebt op meerdere kamers.  

De verbinding bestaat uit een storingsvrije FHSS verbinding waar je in huis ongeveer 50-60 meter bereik hebt. Fijne extra’s waar deze babyfoon over beschikt zijn onder andere een terugspreekfunctie, eco-modus, thermometer, slaapliedjes met instelbare tijdsduur, wekker, nachtmodus met uit-modus en scan en splitmodus. 

Naast Qute Q Connection Signal is ook de Qute Connection Start verkrijgbaar. Deze Start uitvoering heeft een compacte ouderunit van 3,5 inch. De functionaliteiten zijn iets minder uitgebreid maar ook met een prima prijs / kwaliteitsverhouding. 

Beide babyfoons hebben wij uitvoerig getest. Lees onze review inclusief vide over de Qute Q Connection babyfoons hier

Te koop bij o.a. Babypark

 Op afstand bestuurbare camera + digitale zoom
  5 inch scherp HD – beeldscherm
Zeer scherp nachtzicht
 Uitbreidbaar
Splitscreen bij 2 camera’s
 Fijne extra’s als een terugspreekfunctie, VOX-functie, ECO-modus, infrarood voor de nacht, slaapliedjes
 Goede prijs / kwaliteit
Accu is niet vervangbaar
Geen mogelijkheden tot video of foto’s

Bestel de Qute Connection Signal:

Qute Connection Signal Babyfoon met camera

Waar te koop?

bol.com
babypark.nl
Laatst bijgewerkt: 28 mei 2024 - 12:00

Qute Babyfoon Q-Connection Start

Waar te koop?

bol.com
babypark.nl
Laatst bijgewerkt: 28 mei 2024 - 12:00

3. Luvion Prestige Touch 3 babyfoon

beste babyfoon Met de Luvion Prestige Touch heb je met het HD- ready kleurenscherm (van maar liefst 7 inch!) de baby goed in beeld. Het formaat is te vergelijken met die van een Tablet. Deze babyfoon is door de consumentenbond in januari 2024 uitgeroepen tot beste babyfoon met camera in de categorie babyfoon met beeld en geluid. De babyfoon is uit te breiden met totaal 4 camera’s. Alle camera’s zijn te bedienen in het eenvoudige touch menu. Vandaar de naam ‘touch’. Verder beschikt de babyfoon over handige functionaliteiten als een thermometer, slaapmelodietjes, buitenbereik indicator en een terugspreekfunctie. Door digitale FHSS verbinding is de verbinding geheel storingsvrij. Babyfoon is wel wat prijzig ten opzichte van de andere babyfoons. Daarnaast werkt hij niet op batterijen.

De Luvion Prestige Touch 3 is de vernieuwde versie van de Prestige Touch 2 . De grootste verschillen zitten aan de binnenkant.  Zo heeft de nieuwe babyfoon onder andere scherper beeld, een snellere chip en een verbeterd bereik.

Zie je door de bomen het bos niet meer? Lees dan hier ons uitgebreide verslag over de verschillende Luvion babyfoons met camera.

 Op afstand HD- bestuurbare camera
  7 inch HD-ready beeldscherm
 Best getest 2024 Consumentenbond
Opname mogelijkheid SD-kaart
 Uitbreidbaar
 Fijne extra’s als een terugspreekfunctie, VOX-functie, infrarood voor de nacht, slaapliedjes
Iets prijzig
Beperkte accuduur / werkt niet op batterijen

Bestel de Luvion Prestige Touch 3 bij:

Nieuw: Luvion Prestige Touch 3

Waar te koop?

bol.com
babypark.nl
prenatal.nl
Laatst bijgewerkt: 28 mei 2024 – 12:00

Beste Babyfoon 2024 Audio 

Een babyfoon zonder camera wordt ook wel een audio babyfoon genoemd of een eenvoudige babyfoon.

En ‘alleen’ geluid moet je niet zien als een nadeel. Er zitten namelijk heel veel voordelen aan babyfoons met alleen geluid. Een audio babyfoon is vaak goedkoper, het bereik is groter en de verbinding is storingsvrij. 

Top 3 beste audio babyfoon: 

1. Philips Avent SCD 713
2. Alecto DBX 88
3. Alecto DBX 68

Benieuwd naar de alle audio babyfoons in de top 10 beste babyfoon zonder camera? Klik dan hier voor de top 10.

1. Philips Avent SCD 713

beste babyfoonOpnieuw scoort deze babyfoon goed tijdens de test van de Consumentenbond. Totaal zijn 4 babyfoons van Philips Avent die goed uit de test gekomen. Deze 4 babyfoons zijn bijna zo goed als gelijk aan elkaar, maar verschillen in wat extra functies en prijs. Alle uitvoeringen beschikken over een eco modus, een terugspreekfunctie, thermometer en een nachtlampje. De DECT verbinding zorgt ervoor dat de babyfoons 100% storingsvrij zijn.

Het verschil tussen de babyfoons zit vooral in het wel of niet hebben van een laadstation, een sterrenprojector, een nachtmodus en de kleur van de babyfoon. Lees hier meer over de verschillen de test van de Consumentenbond.

De beste babyfoon van de 4 vinden wij de SCD 713. Deze babyfoon heeft een fijn nachtlampje,  kalmerende slaapliedjes en super helder geluid.  

Ook met sterrenprojector verkrijgbaar

Deze babyfoon is ook verkrijgbaar met een hele leuke sterrenprojector. Je kindje kunt zo heerlijk in slaap dommelen tijdens het kijken van de mooie kleurtjes op het plafond. Bekijk deze uitvoering hier.

Storingsvrij en kraakhelder geluid door DECT en veilige verbinding 
Beste uit de test Consumentenbond
Extra’s als een terugspreekfunctie, ECO-functie, slaapliedjes, nachtlampje
Baby-unit werkt ook op batterijen
Geen camera
Niet uitbreidbaar
Prijzig

Bestel de Philips Avent SCD 713 bij:

Philips Avent SCD713

Waar te koop?

bol.com
amazon.nl
philips.nl
Laatst bijgewerkt: 28 mei 2024 - 12:02

Philips Avent SCD733/26 met sterrenprojector

Waar te koop?

bol.com
amazon.nl
philips.nl
Laatst bijgewerkt: 28 mei 2024 - 12:01

2. Alecto DBX-88 ECO babyfoon

beste babyfoon audioDe Alecto DBX-88 ECO heeft in de afgelopen jaren door de Consumentenbond meerdere keren het predicaat ‘beste koop’ ontvangen. Deze audio babyfoon wordt ontzettend goed beoordeeld door andere ouders. De babyfoon kan tegen een stootje en het geluid is zuiver. 

De Alecto DBX-88 ECO Babyfoon is erg gebruiksvriendelijk en beschikt over veel handige opties. De babyfoon is volledig storingsvrij omdat hij werkt met de DECT technologie. Met de ECO-modus kun je zelf het energieverbruik en het zendvermogen instellen. Als jij in de kamer naast de slaapkamer van je kindje bent hoeft de monitor tenslotte niet op het volle zendvermogen te werken. Zo bespaar je energie! En is er geen stopcontact aanwezig? De babyfoon werkt ook op batterijen. Handig voor vakanties!

Storingsvrij, veilig en kraakhelder geluid door DECT
Beste koop en Goede prijs / kwaliteit 
Extra’s als een terugspreekfunctie, nachtlampje, ECO modus en slaapliedjes
Baby-unit werkt ook op batterijen
Geen camera
Niet uitbreidbaar

Bestel de Alecto DBX -88 ECO bij:

3. Alecto DBX-68 babyfoon groot bereik en draadloos

beste babyfoon zonder cameraAlecto DBX 68 wordt ook wel ‘de outdoor babyfoon’ genoemd. En dat geeft ook meteen aan dat deze babyfoon speciaal gemaakt is voor buiten en voor langere afstanden. Denk aan vakanties op de camping of een avontuurlijke rondreis waar ook ter wereld. Maar ook gewoon voor in huis.

Wat maakt deze Outdoor Babyfoon geschikt voor buiten? Ten eerste het bereik tot wel 1000 meter. De babyfoon is opgewassen tegen tropische en Scandinavische temperaturen. Daarnaast heeft de babyfoon een relatief lange gebruiksduur van 12-20 uur. De babyfoon is overal te gebruiken door de oplaadbare ouder- en babyunit. De babyfoon heeft verder leuke extra’s als een thermometer, een buiten bereik indicator en is de gevoeligheid van de babyfoon zelf in te stellen.

Groot voordeel is dat de baby-unit deze babyfoon ook draadloos te gebruiken is. Erg handig bijvoorbeeld als de kinderen ergens een dutje doen waar geen stroomvoorziening is.

De babyfoon is ook uit te breiden met meerdere units. Totaal zijn er 4 aparte baby-units  aan te sluiten op 1 ouder-unit. 

Lees er hier meer over babyfoons met groot bereik. 

De beste babyfoon met app en ouderunit 

De babyfoon met app en ouderunit wordt ook wel ‘dual mode’ babyfoon genoemd of een babyfoon gecombineerd met een smartphone. De baby is dus zowel op de ouderunit te bewonderen als op de App. Erg handig als je bijvoorbeeld van huis bent en toch een kijkje wilt nemen in de babykamer.

De beste babyfoon met app: 

1. Philips AVENT Connected SCD923/26
2. ELRO BC3000/ BC4000
3. NIEUW: Luvion Essential Connected

Wil je meer weten over een babyfoon met app? Lees ons uitgebreide artikel over de dual-mode babyfoon hier en bekijk de top 7.

1. Philips Avent Connected SCD923/26

babyfoon met app Philips Avent Connected SCD923/26De Philips Avent Connected SCD923/26  heeft het predicaat ‘best getest’ ontvangen van de Consumentenbond in de categorie babyfoon met camera en staat op een gedeelde eerste plek met de Luvion Prestige Touch. De babyfoon met app beschikt over het Secure Connect-systeem Dit zorgt voor meerdere versleutelde koppelingen tussen de babyunit en de ouderunit en app. Hierdoor is de verbinding sterk en veilig. De babyunit bevat een full HD-camera met nachtzicht en digitale zoom. Het beeldscherm is 4,3 inch (11,5 cm) en dus groot genoeg om alles goed te volgen in de babykamer.  De oplaadbare ouderunit heeft een batterijduur van maximaal 12 uur*. Dit is vrij lang voor babyfoon met camera. Met de Eco-modus kun je energie besparen zodat de batterij nog langer mee gaat. 

Verder heeft deze babyfoon heel veel fijn extra’s als een thermometer, terugspreekfuntie, fijne heldere slaapliedjes en een nachtlampje. De camera beschikt over een zoomfunctie maar is niet op afstand te besturen.. Voor het gebruik van de meegeleverde ouderunit heb je geen wifi nodig. 

Voor alle andere plaatsen biedt de Baby Monitor + app via wifi of mobiel internet onbeperkt bereik. Hiermee kun je ook tegen je kindje praten, foto’s maken, nachtlampje bedienen en slaapliedjes bedienen. Philips heeft ook witte ruis en natuurgeluiden als slaapliedjes. Dit werkt voor heel veel baby’s kalmerend. Je kunt eventueel ook je eigen slaapliedjes opnemen en laten afspelen. Hoe fijn is dat!

De babyfoon is helaas niet uit te breiden met meerdere camera’s. Je kunt wel via de app meerdere camera’s aansluiten, echter beschikt de babyfoon niet over een quadmodus of scanmodus. Je hebt dus beeld van maar 1 camera. 

De Philips Avent Baby Monitor+-app kan gratis worden gedownload in de App Store of Google Play Store.

We hebben de babyfoon zelf nog niet mogen testen maar de eerste reviews van de Philips Avent Connected SCD923/26 zijn goed! Lees ze hier

Ouderunit en App
 Wereldwijd bereik
 Foto’s en video’s maken met app
  Zoomfunctie
Verbeterde accu  
Fijne extra’s als een terugspreekfunctie, slaapliedjes als white nois en de mogelijkheid voor eigen slaapliedjes, VOX-functie, ECO-modus, infrarood voor de nacht
Goed werkende wifi voor gebruik App
Babyfoon is niet uitbreidbaar
Camera is niet op afstand te besturen

Philips Avent Connected SCD923 – Beeldbabyfoon met app

Waar te koop?

bol.com
amazon.nl
Laatst bijgewerkt: 28 mei 2024 - 12:01

2. ELRO BC3000 /BC4000 Baby Monitor Royale

babyfoon met app De beste babyfoon met app en ouderunit is de ELRO BC3000. De ELRO BC3000 wordt geleverd met een XL touchscreen van 12,7 cm. Hiernaast is het ook mogelijk om je baby in de gaten te houden via de ELRO Babycam app wanneer je buiten de deur bent.

De camera beschikt over een HD resolutie en over een pan/tilt functie. Dit houdt in dat je de camera kunt bewegen en sturen met de ouderunit of de app. De camera heeft een normale digitale verbinding van 100 meter met de ouderunit en een wifi verbinding met de App. Heb je geen wifi? Dan kun je wel gewoon de ouderunit gebruiken in huis.

Verder beschikt de babyfoon slaapliedjes, terugspreekfunctie, voedingsnotificatie, laadstation, nachtzicht, temperatuurmeter en VOX-functie. De babyfoon is overigens ook uit te breiden met extra camera’s. Handig voor in de toekomst.

Sinds kort is ook de ELRO BC4000 verkrijgbaar. Deze uitvoering heeft een verder bereik, een laadstation en scherper beeld. Wij hebben de ELRO BC4000 mogen testen. Lees ons hele testverslag inclusief video review hier

De ELRO Babycam app is gratis te downloaden in de Google Play Store of de App store. De connectie is beveiligd met een wachtwoord en de verbinding is 100% storingsvrij en privé. Deze babyfoon is ontvangt goede beoordelingen op Bol.com.. 

Ouderunit en App
 Wereldwijd bereik
 Op afstand bestuurbare camera
 Screenshots maken de met app
Fijne extra’s als een terugspreekfunctie, VOX-functie, infrarood voor de nacht, thermometer, slaapliedjes
Babyfoon is uitbreidbaar
Goede prijs/ kwaliteit
Goed werkende wifi voor gebruik App
Geen mogelijkheid tot opname

NIEUW: ELRO BC4000 Baby Monitor Royale Full HD Babyfoon met app

NIEUW: ELRO BC4000 Baby Monitor Royale Full HD Babyfoon met app

- Scherper beeld (HD-Resolutie) - Groter bereik door antenne - Oplaadstation - Gratis App  

Waar te koop?

bol.com
amazon.nl
Laatst bijgewerkt: 28 mei 2024 - 12:00

ELRO BC3000 Baby Monitor Royale

Waar te koop?

bol.com
coolblue.nl
blokker.nl
Laatst bijgewerkt: 28 mei 2024 - 12:02

3. Nieuw: Luvion Essential Connected

Luvion Essential ConnectedDe populaire Luvion Essential  is nu ook verkrijgbaar in een nieuwe verbeterde uitvoering met App 

Deze Connected versie van de Luvion Essential is te verbinden met de 5 inch meegeleverde beeldmonitor maar kan ook worden gekoppeld aan je smartphone.

Dankzij de 128-bit AES encryptie volgens de ISO27001 veiligheidsnorm is jouw verbinding beveiligd. Zo kun je de beelden via de app overal ter wereld bekijken zonder hackers.

Naast de wifi functionaliteit is ook het scherm geupdate naar een groot 5 inch scherm voor een nog betere weergave. Ook is het lokale bereik nog beter geworden

De functionaliteit is verder grotendeels hetzelfde gebleven. De Essential Connect beschikt net als het origineel over de mogelijkheid extra camera’s voor broertjes en zusjes toe te voegen.

De monitor beschikt hiervoor over onze Luvion Smart VOX™ oplossing zodat je altijd direct de juiste camera in beeld hebt.

Je hebt perfect zicht, zowel ‘s nachts als overdag. Andere handige functies zijn o.a. slaapliedjes, terugspreekfunctie en een nachtlampje. De Luvion Essential Connected babyfoon is verkrijgbaar in het wit of zwart.

Crib uitvoering

Je kunt ook kiezen voor de speciale ‘Crib’ uitvoering. De speciale crib mount zet je makkelijk vast en doordat de voedingskabel hierdoor heen loopt kan deze veilig aan het bedje zonder dat je kleintje bij de kabels kan komen. Deze uitvoering is wel iets duurder.

Wij hebben de babyfoon zelf nog niet getest. Luvion maakt betrouwbare babyfoons en wij verwachten dat de kwaliteit niet zal tegenvallen. We wachten de eerste reviews af! De introductieprijs is inder geval heel schappelijk.

  Ouderunit en App
 Wereldwijd bereik
 Foto’s en video’s maken met app
Digital zoomfunctie op camera
Verbeterde accu
Fijne extra’s als een terugspreekfunctie, slaapliedjes ,nachtlampje vox-functie, infrarood voor de nacht
Babyfoon is uitbreidbaar met totaal 4 camera’s
Goede introductie prijs/ kwaliteit

Goed werkende wifi voor gebruik App
Geen op afstand bestuurbare camera

Luvion Essential Connect Black Wifi Babyfoon met HD Camera én App

Waar te koop?

bol.com
Laatst bijgewerkt: 28 mei 2024 – 12:00

Beste babyfoon 2024 in een notendop: 

Meest verkochte babyfoon met camera: Luvion Essential
Beste babyfoon met camera ‘beste koop’ Consumentenbond:Alecto DVM 200 M
Beste babyfoon met camera ‘best getest’ Consumentenbond 2024:Luvion Prestige Touch 3
Beste babyfoon met ouder unit en app ‘best getest’ ConsumentenbondPhilips Avent SCD923
Beste geteste audio babyfoon 2024:Philips Avent SCD 723
Beste audio babyfoon met goede prijs / kwaliteit Alecto DBX -88
Beste babyfoon met scherp nachtzicht:Qute Connection Signal
Beste babyfoon met ver bereik:Alecto DBX-68
Populaire babyfoon met App en ouderunit: Luvion Grand Elite 3
Beste babyfoon met App en ouderunit goede prijs/kwaliteit:ELRO BC4000
 • Welke verbinding heeft een babyfoon?

  Bij het aanschaffen van de babyfoon heb te maken met verschillende verbindingen. De soort verbinding van de babyfoon is afhankelijk van jullie wensen. Het beste is voor de één stralingsvrij en voor de ander storingsvrij met camera. Bekijk de soorten babyfoon verbindingen met zowel positieve als negatieve eigenschappen hier. 

 • Wat kost een babyfoon?

  Dit kan variëren van 20 euro tot 350 euro. De prijs van een babyfoon hangt vooral samen met de functionaliteiten van de babyfoon. Een audio babyfoon is doorgaans goedkoper dan een babyfoon met camera. Extra’s als een smartphone koppeling, mogelijkheid tot video opname of een sterrenprojector maken een babyfoon prijziger.

 • Welke soorten babyfoons bestaan er?

  Zoals je wellicht al gemerkt hebt; er zijn tal van soorten babyfoons verkrijgbaar op de babyfoonmarkt. Maar welk soort babyfoon past nou het beste bij jullie (toekomstige) gezin? De keuze van de babyfoon hangt vooral af van jullie wensen en eisen. Belangrijk is dat de keuze ook afgestemd wordt met de soort verbinding van de babyfoon. Lees hier meer over de soorten babyfoon verbindingen

 • Heb ik een babyfoon nodig?

  Voor sommige ouders lijkt een babyfoon overbodig. Slaapt de baby bij jullie op de kamer of wonen jullie in een kleine gelijkvloerse ruimte waar je de baby altijd kunt horen of zien, dan heb je waarschijnlijk geen babyfoon nodig. Ligt de baby een verdieping hoger of in een andere kamer, dan kan een goede babyfoon een hoop gemak en rust geven. Is de baby toe aan een voeding of dommelt hij of zij weer lekker weg? Vind jij een camera overbodig? Word je er rustiger van als je je kindje ook daadwerkelijk kunt zien? Of vind je het voldoende als je je kindje hoort? Kies vooral een babyfoon waar jij je prettig bij voelt.

Waar te koop?

bol.com
amazon.nl
alectobaby.nl
blokker.nl
Laatst bijgewerkt: 28 mei 2024 - 12:00

Waar te koop?

bol.com
amazon.nl
alectobaby.nl
blokker.nl
Laatst bijgewerkt: 28 mei 2024 - 12:00

Waar te koop?

bol.com
coolblue.nl
amazon.nl
expert.nl
blokker.nl
alectobaby.nl
Laatst bijgewerkt: 28 mei 2024 - 12:02

Waar te koop?

bol.com
coolblue.nl
blokker.nl
alectobaby.nl
Laatst bijgewerkt: 28 mei 2024 - 12:02