fbpx

Hellobaby babyfoon, review HB32, HB65, HB6550 en de verschillen

hellobaby babyfoon reviewDe HelloBaby babyfoon is nog niet zo heel lang verkrijgbaar in Nederland. Toch ontvangen onder andere de HB32 en HB65 babyfoons goede reviews op bol.com. Steeds meer ouders kopen dit merk babyfoon. Tijd om de Hellobaby babyfoon eens onder de loep te nemen. We hebben de babyfoon nog niet zelf mogen beste (in aanvraag), maar online onderzoek over ‘de grens’ vertelt ons al heel veel over deze babyfoon. 

 

Momenteel worden er geen HelloBaby babyfoons verkocht bij bol.com. Alleen Amazon.nl verkoopt nog Hellobaby babyfoons. 

Hellobaby waar komt dit merk vandaan? 

Hellobaby is onderdeel van VideoTimes.co, Ltd. Een Chinees babyfoon bedrijf dat in 2006 is opgericht. De babyfoons worden verkocht in meer dan 30 landen en zijn vooral erg populair in de VS, Europa (vooral Duitsland), Asia en Afrika. Nederlanders zijn soms wat huiverig als het om Chinese producten gaat. Zeker bij babyfoons wil je geen risico nemen als het gaat om veiligheid. De Hellobbay babyfoons voldoen aan de relevante kwaliteitsvoorschriften en veiligheidsnormen, zoals CE, RoHS, FCC, CB, enz. HelloBaby is uitgeroepen tot de veiligste babyfoon, GOLD Award door Family Choice Awards en de bestseller op Amazon. Omdat Hellobaby geen Nederlands merk is zul je deze babyfoon niet zo heel snel tegenkomen bij Prenatal, Blokker of Babypark.

hellobaby babyfoon

Welke Hellobaby babyfoon met camera is het beste?

Hellobaby heeft een aantal babyfoons met camera ontwikkeld, maar bieden ook audio babyfoons aan. Wat zijn de verschillen en welke Hellobaby babyfoon is het beste voor jullie gezin? Het verschil zit vooral in het formaat van het beeldscherm, of de camera wel of niet kan draaien op afstand en in de al dan niet zichtbare infrarood camera. Het viel ons op dat alle babyfoons uit te breiden zijn met extra camera’s. Echter zijn deze camera’s lastig te online te vinden. We lichten hieronder de babyfoons toe met de voor- en nadelen. We beschrijven de volgende Hallobaby babyfoons: 

  1. Hellobaby HB32 
  2. Hellobaby HB65
  3. Hellobaby HB6588 / HB6550 / HB6352
  4. Hellobaby HB30 

[sta_anchor id=”1″ /]Hellobaby HB32 

Hello babyfoon De populairste hellobabyfoon is de HB32 babyfoon met camera. Wij vinden dit een zeer complete babyfoon met camera voor een super scherpe prijs. De babyfoon heeft geen wifi of internetverbinding nodig en werkt met een storingsvrij en beveiligd FHSS signaal. De baby is zowel overdag als ‘s nachts duidelijk zien door het automatische nachtzicht op het 3,2 inch beeldscherm. Infrarood-LED’s passen zich automatisch aan het lichtniveau in de kamer aan en geven een helder zwart-wit beeld bij weinig licht en in donkere ruimtes. Ook zoom je tot 2 keer vanaf de ouderunit in op het babybedje. Je kunt terugpraten vanaf de ouderunit om je baby te troosten wanneer hij huilt. Gebruik 1 van de 8 slaapliedjes om jullie baby weer in slaap te krijgen.

De slimme VOX-functie schakelt het scherm na een tijdje uit en zet de babyfoon in een energiebesparende modus. Hiermee vermindert het batterijverbruik met 50%. Op deze manier kan de babyfoon tot 13 uur standby blijven zonder dat je de batterij hoeft op te laden. Zodra de camera geluid detecteert springt het scherm gelijk weer aan. Wil je het scherm continue aan dan is dit ook mogelijk. De babyfoon kan maximaal 8 uur aan blijven staan met het scherm continue ingeschakeld.

De babyfoon is uitbreidbaar tot maximaal 4 camera’s (los verkrijgbaar maar erg lastig), zodat je meerdere kindjes tegelijk in de gaten kunt houden. Ideaal voor de toekomst dus. 

Waar moet je opletten bij de hellobaby HB32?

De babyfoon is niet op afstand te draaien. Wel kun je de camera handmatig 360 graden roteren en 120 graden omhoog en omlaag bewegen. De babyfoon heeft geen nachtlapje. Gebruikers geven aan dat de temperatuur niet accuraat weergegeven wordt. Dit is iets wat we helaas vaker zien bij babyfoons. Je kunt eventueel apart een thermometer aanschaffen. 

Review Hellobaby HB32 bol.com:

Net zo goed als het meest verkochte merk Goede bereik en makkelijk te bedienen
Heel gemakkelijk in gebruik, stevig (kan wel tegen een stootje), zeer duidelijk beeld! Hiervoor hadden we eentje van Luvion maar die was duurder en minder stevig!
Makkelijk te installeren. Beeldkwaliteit is goed, zowel bij dag als nacht. Wij zijn er erg blij mee. Batterijduur vooralsnog ook goed, red het prima de nacht zonder aan de oplader te liggen.

Hellobaby HB32 review amazon.nl 

Ik was een beetje overweldigd door de verscheidenheid aan keuzemogelijkheden en de prijsklasse voor babyfoons. Ik heb veel onderzoek gedaan op internet en zag best veel prijsverschil. Ik was niet op zoek naar veel mooie extra’s, hoewel deze babyfoon er wel veel heeft. Ik wilde alleen maar een babyfoon die geen slechte recensies heeft. Ik ben heel blij met de babymonitor. Geweldige beeldkwaliteit, leuke extra fijne functies.
Bekijk de babyfoon bij Amazon.nl 
 
HelloBaby HB32 Babyfoon

HelloBaby HB32 Babyfoon

 Babyfoon met camera
 Met zoomfunctie op camera
 3,2 inch beeldscherm
 Veilige FHSS verbinding
 Extra’s als een terugspreekfunctie, vox, infrarood voor de nacht, 8 slaapliedjes
 Uitbreidbaar 
 Prima prijs/kwaliteit
 Camera is niet op afstand te draaien
 Geen mogelijkheid tot foto of video

Waar te koop?

bol.com
Laatst bijgewerkt: 20 april 2024 – 12:02

[sta_anchor id=”2″ /]Hellobaby babyfoon HB65 

Heb je liever een camera die op afstand te besturen is? Kies dan de HB65 babyfoon.Bijna identiek aan de hierboven HB32 maar wel met de optie de camera te besturen via de ouderunit. Daarnaast heeft deze babyfoon een onzichtbare infrarood camera. Deze babyfoon is ook verkrijgbaar met 2 camera’s. Zie deze hier

HelloBaby HB65 Babyfoon

HelloBaby HB65 Babyfoon

 Babyfoon met camera
 Met zoomfunctie op camera
 Op afstand draaibare camera
 3,2 inch beeldscherm
 Veilige FHSS verbinding
 Extra’s als een terugspreekfunctie, vox, onzichtbare infrarood voor de nacht, 8 slaapliedjes
 Goede prijs/kwaliteit 
 Uitbreidbaar 

 Geen mogelijkheid tot foto of video
Extra camera lastig te kopen

Waar te koop?

bol.com
Laatst bijgewerkt: 20 april 2024 – 12:02

[sta_anchor id=”3″ /]Hellobaby HB6588 / HB6550 /HB6352

hellobaby babyfoon reviewAndere populaire en goed beoordeelde Hello babyfoon zijn de HB6588, HB6550 en de HB6352. Deze babyfoons zijn vrijwel identiek aan elkaar op de kleur en design van de camera na. Deze Hellobaby babyfoons hebben een extra groot scherm van 5 inch met HD kwaliteit beeld zodat je alles goed in beeld hebt. De ouderunit heeft een extra sterke batterij waarmee de babyfoon maximaal 14 uur met het scherm continue aan kan blijven staan. Het bereik binnenshuis is maximaal 50 meter. Je kunt terugpraten om je baby te troosten wanneer deze huilt. Wat ons ook opvalt is dat de onzichtbare infrarood camera. In tegen stelling tot veel andere babyfoons met camera die vaak veel rode lampjes laten zien in het donker. 
 
Groot verschil met de HB32 is dat de camera met de ouderunit van links en naar rechts te bewegen is (panaroma). Je kunt de camera ook kantelen van boven naar beneden (tilt) en inzoomen (3x). Deze functie is ook later erg handig als de baby gaat bewegen. Zo kun je met de babyfoon een oogje in het zeil houden als de peuter op zijn of haar eigen kamertje aan het spelen is.
 
De VOX-modus schakelt het scherm uit en zet de babyfoon in een energiebesparende modus. Hiermee vermindert het batterijverbruik met 50%. Op deze manier kan de babyfoon tot 20 uur standby blijven zonder dat je deze hoeft op te laden. Zodra de camera geluid detecteert spring het scherm gelijk weer aan. Ook deze babyfoon is uit te breiden met totaal 4 camera’s. Verder beschik deze babyfoon over een thermometer, alarm en 8 slaapliedjes. 

Waar moet je opletten bij de Hellobaby babyfoon HB6588 / HB6550 / HB6352?

Er klagen ouders over de blikkerige en wat harde slaapliedjes. De losse camera’s zijn slecht verkrijgbaar bij bol.com mocht je willen uitbreiden in de toekomst. De HB6588 is bijna identiek aan de HB6550 en de HB6352. Verschil zit in de bedieningsknop van de camera op de ouderunit. De HB6550 is later uitgebracht en iets moderner. 

Review HB6588 bol.com

Deze babyfoon gekocht vanwege de vele mogelijkheden en aantrekkelijke prijs.

Het scherm heeft een mooi formaat en de beelden zijn heel helder.
Zelfs met nachtzicht kun je goed zien of je kleine misschien gespuugd heeft.

Het geluid is ook erg duidelijk, terugspreken werkt ook feilloos en de temperatuur wordt accuraat weer gegeven. Wat we ook fijn vinden is dat de camera vanaf de ouderunit volledig bestuurd kan worden zodat we altijd de kleine in beeld hebben.

Wij zijn tevreden en raden deze babyfoon dan ook zeker aan!

[sta_anchor id=”4″ /]HelloBaby babyfoon HB30  

hellobaby babyfoon
Zoek je een wat eenvoudiger en goedkopere babyfoon? Dan is de Hellobaby HB30 een prima keuze. De HB30 is een basismodel babyfoon met camera. Deze babyfoon heeft goed beeld en geluid, eenvoudige plug-and-play installatie en is gebruiksvriendelijk. Beeldscherm is wel iets klein, maar prima om de baby te kunnen zien. Verder beschikt de babyfoon over een terugspreekfunctie, zoomfunctie, vox-modus, nachtzicht en kun je de camera uitbreiden met extra camera’s. 

Waar moet je opletten bij de hellobaby HB30?

De babyfoon heeft een klein beeldscherm, maar scherp genoeg om alles in de gaten te houden. De babyfoon beschikt niet over slaapliedjes of een thermometer. 

Reviews Hellobaby HB30 bol.com

De pluspunten van deze babyfoon vind ik de goede kwaliteit, voordelige koop, vele gebruiksmogelijkheden, de geluidsactivatie en geluidskwaliteit

Fijne babyfoon, heldere camera en heel goed nachtzicht

HelloBaby HB30 Babyfoon

HelloBaby HB30 Babyfoon

 Babyfoon met camera
 Met zoomfunctie op camera
2,4 inch beeldscherm (vrij klein)
 Veilige FHSS verbinding
 Extra’s als een terugspreekfunctie, vox, infrarood voor de nacht 
 Prima prijs/kwaliteit

 Uitbreidbaar 
 Geen mogelijkheid tot foto of video
Camera is niet op afstand te draaien 
Geen slaapliedjes en thermometer 

Waar te koop?

bol.com
Laatst bijgewerkt: 20 april 2024 – 12:02

Losse camera Hellobaby babyfoon

Zoals we al hadden opgemerkt zijn de losse camera’s lastig verkrijgbaar. Zoektocht online levert ons de volgende camera’s op: 

Camera voor de HB6650: Bekijk bij Amazon.nl 

Camera voor de HB50: Bekijk bij Amazon.nl