fbpx

Luvion Grand Elite 3 Connect, de meest complete babyfoon

Met de Luvion Grand Elite 3 Connect haal de meest complete babyfoon van dit moment in huis. Een betrouwbare babyfoon met waardevolle extra’s waarmee je altijd in verbinding staat met je baby, waar ook ter wereld.

Babyfoon met camera én app

De Luvion Grand Elite 3 Connect beschikt over LUVION® Triple Mode Technology. Dit klinkt heel ingewikkeld, maar in de praktijk brengt deze babyfoon je op 3 verschillende manieren in contact met jullie baby.

Jullie kindje is niet alleen vanuit huis te volgen op de meegeleverde ouderunit, maar ook via 3G/4G op de smartphone of tablet, waar ook ter wereld. Heel fijn als je bijvoorbeeld op je werk bent en even een kijkje wilt nemen bij jullie kindje in de babykamer.

Luvion Grand Elite 3

De app hoeft niet samen gebruikt te worden met de ouderunit. Je kunt de app ook helemaal los van de ouderunit gebruiken op jullie wi-fi netwerk. Zo heb je 3 manieren (verbindingsmogelijkheden) om je baby te kunnen bewonderen!

Altijd bereik, ook zonder wifi 

De Luvion Grand Elite 3 Connect is momenteel de enige babyfoon met app die ook bereik heeft zonder wifi. Mocht de wifi wegvallen dan heb je met deze babyfoon alsnog een bereik tot maar liefst 300 meter op de meegeleverde ouderunit. Wel zo geruststellend. Binnen in huis zal dit beperkt worden tot ongeveer 50 meter. De verbinding met de ouderunit is geheel storingsvrij en eventueel met een code te beveiligen.

Luvion Grand Elite 3 Connect

Bestuur de camera op afstand en zoom tot 2 keer in

De Luvion Grand Elite 3 Connect heeft een zogenaamde pant/tilt functie. Hiermee is de camera op afstand te besturen. Pan betekent namelijk ‘draaien’ en tilt betekent ‘kantelen’. Daarnaast kun je 2 keer inzoomen. Vooral handig als je kindje iets ouder wordt en aan de wandel gaat.

Scherp beeld op een 4,3 inch beeldscherm

De ouderunit van De Luvion Grand Elite 3 heeft een beeldscherm van 4,3 inch (11 centimeter). Een mooi formaat waar je alles goed op kunt volgen in Full High Definition (1920 x 1080) kwaliteit. De babyfoon bedien je eenvoudig middels het touchscreen. De camera springt automatisch op nachtzicht zodat je jullie kindje ook in het donker goed kunt zien (tot 6 meter).

Luvion Grand Elite 3

Neem de mooiste momenten op

Via de App kun je heel eenvoudig en snel foto’s en filmpjes maken van jullie kindje. Zo kun je hele leuke momenten vastleggen voor later.

Overige functionaliteiten Luvion Grand Elite 3

Alle overige specificaties op een rijtje;

  • Terugspreekfunctie (ook op de App)
  • Temperatuurmeter
  • 3 Slaapliedjes
  • Led-lampjes bij geluid
  • Verbeterde VOX-functie
    De Luvion  heeft een smart VOX-functie. Zo voorkom je dat de geluiden die buiten de babykamer te horen zijn, niet gedetecteerd worden. Dit bespaart energie omdat het beeld niet continue aanspringt.
  • Grotere accu
    De batterij van de Luvion Grand Elite 3 kan in vergelijking met de oudere modellen van Luvion een langere tijd zonder stroom.

Prijs en verkrijgbaarheid Luvion Grand Elite 3

De prijs van deze babyfoon ligt ten opzichte van andere babyfoons met camera iets hoger. Vergeet echter niet dat je met de Luvion Grand Elite 3 de meest complete en gebruiksvriendelijke babyfoon aanschaft die op dit moment verkrijgbaar is. De babyfoon is niet uit te breiden met extra camera’s. Wil je dit wel? Kies dan voor de Luvion Grand Elite Plus of de Luvion Supreme Connect. 

De Luvion Grand Elite 3 is verkrijgbaar bij onderstaande winkels:

Luvion Grand Elite 3 Connect

Waar te koop?

bol.com
Laatst bijgewerkt: 28 mei 2024 - 12:02

Luvion Grand Elite 3 Connect Plus

Waar te koop?

bol.com
Laatst bijgewerkt: 28 mei 2024 - 12:01

Bekijk hieronder het filmpje van de Luvion Grand Elite 3 Connect

 

Nederandse fabrikant
Deze nieuwe Luvion Grand Elite 3 Connect babyfoon is ontwikkeld in Nederland. Luvion is een 100% Nederlands bedrijf, gevestigd in Delft en is fabrikant en leverancier van trendy premium kinder- en babyproducten.

De Luvion Prestige Touch 2 uitgeroepen als beste babyfoon met camera door de Consumentenbond De babyfoons met camera van Luvion worden niet alleen vaak als beste getest maar krijgen ook regelmatig een Kooptip, zoals bijvoorbeeld van besteproduct.nl. Niet alleen in Nederland en België overigens, maar ook tot ver over de grenzen.

Bekijk hier alle Luvion babyfoons. Wil je nog meer informatie over een babyfoon met app? Lees dan ons artikel over een dual-mode babyfoon.