Top 3 beste Luvion:

1.Luvion Grand Elite

Wereldwijd bereik met App
Bestuurbare camera
Opname mogelijkheid

beste babyfoon

2.Luvion Essential

Camera met zoomfunctie
Goede prijs/kwaliteit
Best gewaardeerd op Bol.com

Babyfoon met 2 camera's

3. Prestige Touch

Bestuurbare camera
Splitscreen bij meerdere camera's
Best getest

De beste Luvion babyfoon

Luvion is de eerste fabrikant die in 2005 de babyfoon met camera op de markt bracht. Deze Luvion babyfoon werd zo goed ontvangen door ouders dat de babyfoon fabrikant besloot meerdere modellen met camera te ontwikkelen. Zo was er bijvoorbeeld vraag vanuit ouders naar een bestuurbare camera of een babyfoon met opname functie. Inmiddels worden de Luvion producten in meer dan 25 landen wereldwijd verkocht.

Meedere awards en best geteste babyfoon

Luvion heeft met verschillende babyfoons al heel wat awards ontvangen. De Luvion Prestige Touch 2 is door de Consumenten als de beste babyfoon met camera bestempeld en is deze Luvion babyfoon ook in de UK en in Australië als beste getest. In November 2018 is deze babyfoon ook als beste getest door Ouders van Nu.

Ook de Luvion Essential babyfoon is meermaals onderscheidden. Dit model heeft onder andere de Ouders van Nu consumenten award ontvangen en het predicaat best getest door Kek Mama Magazine.

Groter bereik op de Luvion wifi-babyfoons

Doordat Luvion gebruik maakt van de LLHR technologie haalt de Luvion Grand Elite in -en rondom het huis een 2 a 3 keer groter bereik ten opzichte van concurrerende babyfoons met wifi.

Luvion babyfoons zijn uit te breiden

Wellicht heb je hier nog helemaal niet bij stilgestaan of over nagedacht, maar hoe handig is het om in de toekomst wellicht een 2e camera aan te sluiten op de babyfoon? Je kunt zo beide kamers tegelijk monitoren. De meeste Luvion babyfoons zijn uit te breiden met meerdere camera’s met uitzondering van de Luvion Easy en de Luvion Platinum.

Wat is de beste Luvion babyfoon?

De beste Luvion babyfoon voor jullie (toekomstige) gezin is vooral afhankelijk van jullie eisen en wensen. Om je zo goed mogelijk te helpen bij de keuze voor een Luvion babyfoon hebben wij een overzicht gemaakt van alle Luvion babyfoons. Wil je een totaal overzicht met alle verschillen tussen de Luvion babyfoons? Bekijk dan het onderstaande overzicht: 

Beste Luvion

Hieronder beschrijven wij de populairste en beste Luvion babyfoons.

BabyfoonBijzonderPrijs
1. Luvion Grand Elite 3 Connect Wereldwijd bereik met app
Bestuurbare camera
Opname mogelijkheid
Meerdere camera’s mogelijk bij Plus uitvoering
€ 249
2. Luvion EssentialCamera met zoomfunctie
Goede prijs/kwaliteit
Best gewaardeerd op Bol.com en Coolblue
Meerdere camera’s mogelijk
€ 149
3. Luvion Prestige Touch 2Bestuurbare camera
Splitscreen bij meerdere camera’s
Best getest
Meerdere camera’s mogelijk
€ 219
4. Luvion Easy Goede prijs/kwaliteit
Compact
Makkelijke installatie
€ 89
5. Luvion Icon DeluxeMooi design
5 inch beeldscherm
Exclusief bij Prenatal
Meerdere camera’s mogelijk
€ 189
6. Luvion Supreme ConnectSmartphone koppeling
Bestuurbare camera
Splitsceen bij meerdere camera’s
Opname mogelijkheid
Meerdere camera’s mogelijk
€ 189

1. Luvion Grand Elite 3 Connect

Luvion Grand Elite 3De allernieuwste en een van de beste Luvion babyfoon is de Luvion Grand Elite 3 Connect. De meest complete en betrouwbaarste babyfoon met app van dit moment. Ontvangt hele goede beoordelingen! Deze nieuwe Luvion onderscheidt zich van andere beeldbabyfoons met app omdat je altijd bereik hebt en heel gebruiksvriendelijk is. De meegeleverde ouderunit met touchscreen van 4,3 inch beschikt namelijk over storingsvrije digitale verbinding tot ongeveer 300 meter.

Jullie kindje is niet alleen vanuit huis te volgen op de ouderunit, maar ook via 3G/4G op de smartphone of tablet, waar ook ter wereld. De App is zowel los als samen met de ouderunit te gebruiken. Je kunt ook de mooiste momenten vastleggen op foto en video. De camera heeft een op een afstand bestuurbare pan/tilt camera en zoomfunctie.

Verder heeft deze babyfoon alle extra’s: terugspreekfunctie (ook op de App), nachtzicht, temperatuurmeter, slaapliedjes, VOX-functie, grotere accu en een mooi design.

Sinds kort is er ook de Luvion Grand Elite 3 PLUS verkrijgbaar. Verschil met de originele babyfoon is dat deze uit te breiden is met meerdere camera’s. Alleen verkrijgbaar bij Babypark.

Lees hier ons uitgebreide verslag over de Luvion Grand Elite Connect of bekijk de video hieronder.

Ouderunit en App
 Mogelijkheid tot opname en foto’s
Wereldwijd bereik
 Op afstand bestuurbare camera
Fijne extra’s als een terugspreekfunctie, vox-functie, infrarood voor de nacht, thermometer, slaapliedjes
Luvion Grand Elite 3 Plus is uitbreidbaar

Goed werkende wifi voor gebruik App
Originele Luvion Grand Elite is niet uit te breiden met meerdere camera’s

2. Luvion Essential

beste Luvion babyfoonDe Luvion Essential is de meest populairste babyfoon in het premium Luvion assortiment en heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. De Luvion Essential babyfoon is genomineerd voor de Ouders van Nu award. Het kleuren beeldscherm is 3,5 inch groot en de parelwitte babyfoon heeft veel handige functies. Essentiele zaken als de kamertemperatuur, de batterij-indicator, nachtzicht en visuele geluidsindicatie zijn allemaal aanwezig op de Luvion Essential. Je kunt zelfs inzomen op je kleintje zodat je alles van heel dichtbij kan bewonderen. Op deze babyfoon van Luvion kan je extra camera’s aansluiten voor broertjes of zusjes. Categorie: Babyfoons met camera.

Ga jij voor design? Luvion heeft ook de Luvion Essential Limited Edition. Deze speciale uitvoering heeft een wooden print en dat geeft een hele mooie natuurlijke look & feel. Of liever toch zwart? Dan kun je voor de zwarte uitvoering gaan.

Sinds kort is ook de Luvion Essential Plus verkrijgbaar. Grote pluspunt van deze nieuwe uitvoering is dat de camera op afstand te besturen is. De zogenaamde pan & tilt camera. Ook de batterij gaat langer mee. Lees hier alle verbeterpunten en verschillen.

Camera met zoomfunctie
Uitbreidbaar
 Essentiële extra’s als een terugspreekfunctie, vox-functie, infrarood voor de nacht, slaapliedjes

Camera niet op afstand te draaien
Beperkte accuduur

3. Luvion Prestige Touch 2

beste babyfoonMet de Luvion Prestige Touch 2 heb je met het kleurenscherm (van maar liefst 7 inch!) de baby goed in beeld. Het formaat is te vergelijken met die van een Tablet. De babyfoon is door de consumentenbond in juni 2019 uitgeroepen tot beste babyfoon in de categorie babyfoon met beeld en geluid. De babyfoon is uit te breiden met totaal 4 camera’s. Alle camera’s zijn te bedienen in het eenvoudige touch menu. Vandaar de naam ‘touch’. Verder beschikt de babyfoon over handige functionaliteiten als een thermometer, slaapmelodietjes, buitenbereik indicatoren en een terugspreekfunctie. En door de digitale FHSS verbinding is de verbinding geheel storingsvrij. Babyfoon is wel wat prijzig ten opzichte van de andere babyfoons.

 Op afstand bestuurbare camera
 Best getest 2019 Consumentenbond
Opname mogelijkheid SD-kaart
 Uitbreidbaar
 Fijne extra’s als een terugspreekfunctie, vox-functie, infrarood voor de nacht, slaapliedjes

Iets prijzig
Beperkte accuduur

4. De Luvion Easy

beste babyfoonDe Luvion Easy babyfoon is in 2016 op de markt gebracht. Een betaalbare en betrouwbare babyfoon met camera zonder al te veel poespas en makkelijk in gebruik. De Luvion Easy beschikt over een 2 inch kleuren beeldscherm en ook in het donker is jullie uk nog goed te zien dankzij de infrarood. De Luvion Easy bestaat uit een gecodeerd signaal, ook wel FHSS genoemd. Dit betekent niet alleen dat de verbinding 100% storingsvrij is, maar ook volledig veilig. Geen hackers op de lijn en/of andere kindjes uit de buurt. En valt de verbinding toch weg? Of is de batterij leeg? Dan ontvang je direct een waarschuwing. Wel zo fijn. Een andere fijne extra op Luvion Easy is de terugspreekfunctie. De Luvion Easy installeer je binnen een minuut, werkt bijna vanzelf en is eenvoudig in gebruik.

Sinds kort is ook de Luvion Easy Plus verkrijgbaar. Grote pluspunt van deze nieuwe uitvoering dat de batterij langer mee gaat. Daarnaast is het beeldscherm iets groter en beschikt de babyfoon over een smart-VOX functie. Lees hier alle verbeterpunten en verschillen.

5. Luvion Icon Deluxe 

beste luvion babyfoon De Luvion Icon Deluxe wordt sinds 2020 exclusief aangeboden door de Prenatal en van Asten Babysuperstore. De Icon Deluxe babyfoon van Luvion is een eyecatcher in de babykamer. De zwarte uitvoering van babyfoon wordt een opvallende trend in de babykamers. 

De babyfoon beschikt over een 5 inch kleurenmonitor (behoorlijk groot) en heeft handige functies als  een terugspreekfunctie, slaapliedjes, temperatuurweergave (plus temperatuuralarm). De babyfoon heeft een stabiel bereik van 300 meter (optimale omstandigheden) en een VOX-functie. De VOX functie zorgt er niet alleen voor dat de batterij langer mee gaat, maar tevens dat het beeld geactiveerd aanspringt als de baby huilt. De babyfoon met camera zorgt door middel van een gecodeerd signaal voor een 100% storingsvrij en veilige transmissie. Deze babyfoon kan worden gekoppeld aan maximaal 4 camera’s.

De zwarte uitvoering is bij de Prenatal verkrijgbaar.  Klik hier voor de prijs

Camera met zoomfunctie
Uitbreidbaar met 4 camera’s 
 Groot scherm en mooi design 
 Essentiële extra’s als een terugspreekfunctie, vox-functie, infrarood voor de nacht, slaapliedjes

Camera niet op afstand te draaien
Beperkte accuduur
 Prijzig!

6. Luvion Supreme Connect

beste babyfoon met camera De voorloper op Grand Elite is de Luvion Supreme Connect babyfoon heb je wereldwijd bereik door de WiFi verbinding binnenshuis en 3G/4G buitenshuis. De babyfoon heeft de ‘Super Mama Award Gold’ gewonnen. Met de gratis app is de baby ook op de smartphone en/of tablet te bewonderen. Handig voor als je veel reist of voor de oma’s en opa’s die graag meegenieten via de camera. Weet wel dat je op de smartphone alleen beeld ontvangt. Let op! Je hebt hiervoor apart de Luvion Supreme Connect WiFi Bridge nodig. Alle extra’s zitten op deze babyfoon zodat jullie niets te kort komen. Groot pluspunt is dat de camera op afstand te draaien is.Wel zo fijn in de al zo hectische tijd.

Advies: Gaat jullie voorkeur uit naar een babyfoon met app mogelijkheden? Kies dan voor de Luviuon Grand Elite 3 Connect. Deze babyfoon is nieuwer en heeft betere technieken zoals de LLHR-techniek.

7. Luvion Platinum 3 

Beste Luvion babyfoon De Luvion Platinum 3 babyfoon is de opvolger van de Luvion Platinum 2 alleen met nog meer functies en een betere camera En heel belangrijk; met een batterij die langer houdt dan de voorganger. De Luvion Platinum 3 is ook de nieuwste babyfoon in assortiment.

De Luvion Platinum 3 heeft een 3,2 inch beeldscherm en is uitgerust met veel extra’s. Denk aan de thermometer, de terugspreekfunctie, lege batterij indicator, laadstation en visuele geluidsindicatie. Kortom een babyfoon met een prima prijs/kwaliteit verhoudig. De Luvion Platinum 3 beschikt over de VOX functie. Wat is een VOX functie? Met de VOX functie kun je de monitor zo instellen dat de babyfoon alleen aangaat indien er geluid wordt gemaakt in de buurt van de camera

8. Wide Angle met de Luvion Grand Elite 2 (niet meer leverbaar)

Luvion Grand Elite 2De Luvion Grand Elite 2 is de opvolger van de populaire Grand Elite. Deze babyfoon heeft een kleuren-beeldscherm van 3,5 inch groot,  beschikt ook over een terugspreek-functie en zoals bij alle babyfoons van Luvion kun je extra camera’s aansluiten.

Het meest bijzondere van de Luvion Grand Elite is dat de camera’s beschikken over een zogenaamde pan/tilt functie waarbij je de camera op afstand kan besturen. Vooral handig als ze wat ouder worden! Bovendien is dit de enige babyfoon ter wereld met de mogelijkheid om, net als bij een professionele camera, verschillende optische lenzen te gebruiken (apart te koop).