fbpx

Luvion babyfoon, de beste op een rij

De beste Luvion babyfoon

Luvion is de eerste fabrikant die in 2005 de babyfoon met camera op de markt bracht. Deze Luvion babyfoon werd zo goed ontvangen door ouders dat de babyfoon fabrikant besloot meerdere modellen met camera te ontwikkelen. Zo was er bijvoorbeeld vraag vanuit ouders naar een bestuurbare camera of een babyfoon met opname functie. Inmiddels worden de Luvion producten in meer dan 25 landen wereldwijd verkocht.

Top 3 beste Luvion babyfoon:

Beste Luvion babyfoon

1.Luvion Platinum Ultra

HD beeld
Goede prijs/kwaliteit
Meest gewaardeerd op bol.com

Babyfoon met 2 camera's

2. Prestige Touch 3

Bestuurbare camera
Splitscreen bij meerdere camera's
Best getest 2024

beste Luvion babyfoon

3.Luvion Essential Connect

Altijd bereik met App
Uitbreidbaar
Opname mogelijkheid

 • Welke Luvion babyfoon is als beste getest?

  Luvion heeft met verschillende babyfoons al heel wat awards ontvangen. De Luvion Prestige Touch 3 is door de Consumentenbond in 2024 als de beste babyfoon met camera bestempeld. 

  De Luvion Essential babyfoon is meermaals onderscheidden. Dit model heeft onder andere de Ouders van Nu consumenten award ontvangen en het predicaat best getest door Kek Mama Magazine. Dit model is nu verkrijgbaar met app. 

 • Hoe groot is het bereik van een Luvion babyfoon?

  Doordat Luvion gebruik maakt van de LLHR technologie heeft de Luvion Grand Elite 3 en de Luvion Supreme Connect 2 in -en rondom het huis 2 a 3 keer groter bereik ten opzichte van concurrerende babyfoons met wifi.De Luvion babyfoon zonder wifi heeft een bereik van 50 meter binnenshuis. De Luvion PMR babyfoon heeft een bereik van 3 km!  

 • Zijn Luvion babyfoons uit te breiden met meerdere units?

  Wellicht heb je hier nog helemaal niet bij stilgestaan of over nagedacht, maar hoe handig is het om in de toekomst wellicht een 2e camera aan te sluiten op de babyfoon? Je kunt zo beide kamers tegelijk monitoren. De meeste Luvion babyfoons zijn uit te breiden met meerdere camera's met uitzondering van de Luvion Easy en de Luvion Platinum. Zo kun je met de quad functie wel 4 camera's te gelijk monitoren.

 • Heeft Luvion ook babyfoons zonder camera?

  Jazeker! Luvion heeft ook 3 babyfoons zonder camera. De Luvion Icon Clear 75 Pro en de Icon Clear 70. Twee 100% storingsvrije babyfoons met helder geluid. Lees meer over deze 2 babyfoons in dit artikel. 

  De 3e Luvion babyfoon zonder camera is de Luvion Icon Long Range.   

 • Wat is de beste Luvion babyfoon?

  De beste Luvion babyfoon voor jullie (toekomstige) gezin is vooral afhankelijk van jullie eisen en wensen. Om je zo goed mogelijk te helpen bij de keuze voor een Luvion babyfoon hebben wij een overzicht gemaakt van alle Luvion babyfoons. Wil je een totaal overzicht met alle verschillen tussen de Luvion babyfoons? Klik dan op onderstaand overzicht:

  Beste Luvion babyfoon

Hieronder beschrijven wij de populairste en beste Luvion babyfoons.

 

BabyfoonBijzonderPrijs
1. Luvion Prestige Touch 3Bestuurbare camera
Splitscreen bij meerdere camera’s
Best getest 2024
Meerdere camera’s mogelijk
Naar goedkoopste aanbieder
2. Luvion Essential ConnectCamera met zoomfunctie
Goede prijs/kwaliteit
Meest gewaardeerd op Bol.com en Coolblue
Meerdere camera’s mogelijk
Naar goedkoopste aanbieder
3. Luvion Platinum 3 Ultra3,2 inch beeldscherm
VOX-functie
Terugspreekfunctie
HD-scherm
Ultra: uitbreidbaar
Naar goedkoopste aanbieder
4. Luvion Easy Goede prijs/kwaliteit
Compact
Makkelijke installatie
Naar goedkoopste aanbieder
5. Luvion Smart Optics Wifi babyfoon
Met uitgebreide extra’s
Versleutelde verbinding
Naar goedkoopste aanbieder
6. Luvion Supreme ConnectSmartphone koppeling
Bestuurbare camera
Splitsceen bij meerdere camera’s
Opname mogelijkheid
Meerdere camera’s mogelijk
Naar goedkoopste aanbieder
7. Luvion Icon DeluxeMooi design
5 inch beeldscherm
Exclusief bij Prenatal
Meerdere camera’s mogelijk
Naar goedkoopste aanbieder
8. Luvion Icon Clear babyfoonsAudio babyfoon
100% storingsvrij
Kraakhelder geluid
Naar goedkoopste aanbieder
9. Luvion Icon Long RangePMR babyfoon
3 km bereik
Naar goedkoopste aanbieder
10. Luvion Grand Elite 3 Connect Wereldwijd bereik met app
Bestuurbare camera
Opname mogelijkheid
Meerdere camera’s mogelijk bij Plus uitvoering
Naar goedkoopste aanbieder

1. Luvion Prestige Touch 3 

beste babyfoonMet de Luvion Prestige Touch 3 heb je met het kleurenscherm (van maar liefst 7 inch!) de baby goed in beeld. Het formaat is te vergelijken met die van een Tablet. De babyfoon is door de consumentenbond in januari 2024 uitgeroepen tot beste babyfoon in de categorie babyfoon met beeld en geluid. De babyfoon is uit te breiden met totaal 4 camera’s. Alle camera’s zijn te bedienen in het eenvoudige touch menu. Vandaar de naam ‘touch’. Verder beschikt de babyfoon over handige functionaliteiten als een thermometer, slaapmelodietjes, buitenbereik indicatoren en een terugspreekfunctie.

Door de digitale FHSS verbinding is de verbinding geheel storingsvrij en versleuteld. Babyfoon is wel wat prijzig ten opzichte van de andere babyfoons.

De Luvion Prestige Touch 3 is de vernieuwde versie van de Prestige Touch 2 . De grootste verschillen zitten aan de binnenkant.  Zo heeft de nieuwe babyfoon onder andere scherper beeld, een snellere chip en een verbeterd bereik.

 Op afstand bestuurbare camera
 Best getest 2020 Consumentenbond
Opname mogelijkheid SD-kaart
 Uitbreidbaar
 Fijne extra’s als een terugspreekfunctie, vox-functie, infrarood voor de nacht, slaapliedjes

Iets prijzig
Beperkte accuduur /werkt niet op batterijen

Nieuw: Luvion Prestige Touch 3

Waar te koop?

bol.com (€299,00)
babypark.nl (€299,00)
Laatst bijgewerkt: 20 juni 2024 - 00:00

2. Luvion Essential en Essential Connect

beste Luvion babyfoonDe Luvion Essential is de meest populairste babyfoon in het premium Luvion assortiment en heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. De Luvion Essential babyfoon is genomineerd voor de Ouders van Nu award. Het kleuren beeldscherm is 3,5 inch groot en de parelwitte babyfoon heeft veel handige functies. Essentiele zaken als de kamertemperatuur, de batterij-indicator, nachtzicht en visuele geluidsindicatie zijn allemaal aanwezig op de Luvion Essential. Je kunt zelfs inzomen op je kleintje zodat je alles van heel dichtbij kan bewonderen. Op deze babyfoon van Luvion kan je extra camera’s aansluiten voor broertjes of zusjes.

Ga jij voor design? Luvion heeft ook de Luvion Essential Limited Edition. Deze speciale uitvoering heeft een wooden print en dat geeft een hele mooie natuurlijke look & feel. Of liever toch zwart? Dan kun je voor de zwarte uitvoering gaan.

Best getest Consumentenbond
Liever een draaibare camera? Kies dan de Luvion Essential Plus. Grote pluspunt van deze nieuwe uitvoering is dat de camera op afstand te besturen is. De zogenaamde pan & tilt camera. Ook de batterij gaat langer mee. deze uitvoering heeft in 2021 het predicaat beste babyfoon met camera ontvangen samen met de Luvion Prestige Touch. Lees hier alle verbeterpunten en verschillen.

NIEUW: Luvion Essential CONNECTED met app

Deze populaire Luvion Essential  is nu ook verkrijgbaar in een nieuwe verbeterde uitvoering met App. 

Deze Connected versie van de Luvion Essential is te verbinden met de 5 inch meegeleverde beeldmonitor maar kan ook worden gekoppeld aan je smartphone. Dankzij de 128-bit AES encryptie volgens de ISO27001 veiligheidsnorm is jouw verbinding beveiligd. 

Camera met zoomfunctie
Uitbreidbaar
 Essentiële extra’s als een terugspreekfunctie, vox-functie, infrarood voor de nacht, slaapliedjes

Camera niet op afstand te draaien
Beperkte accuduur / werkt niet op batterijen

Luvion Essential Original White

Waar te koop?

bol.com (€135,00)
babypark.nl (€138,03)
Laatst bijgewerkt: 20 juni 2024 - 00:02

Luvion essential plus

Waar te koop?

bol.com (€179,00)
babypark.nl (€179,00)
Laatst bijgewerkt: 20 juni 2024 - 00:02

3. Luvion Platinum 3 Ultra

Beste Luvion babyfoon De Luvion Platinum 3 babyfoon is de opvolger van de Luvion Platinum 2 alleen met nog meer functies en een betere camera en heel belangrijk; met een batterij die langer houdt dan de voorganger. Deze populaire babyfoon scoort zeer goed op bol.com. 

De Luvion Platinum 3 heeft een 3,2 inch beeldscherm en is uitgerust met veel extra’s. Denk aan de thermometer, de terugspreekfunctie, lege batterij indicator, laadstation en visuele geluidsindicatie. Kortom een babyfoon met een prima prijs/kwaliteit verhoudig. De Luvion Platinum 3 beschikt over de VOX functie. 

Wat is een VOX functie? Met de VOX functie kun je de monitor zo instellen dat het beeld van de babyfoon alleen aangaat indien er geluid wordt gemaakt in de buurt van de camera. Let op: je kunt op de normale Luvion Platinum babyfoon geen extra camera’s aansluiten. Wil je dit wel? Kies dan de Luvion Platinum 3 Ultra. Deze Luvion Platinum is ook met een HD-beeldscherm. Zo zie je alles nog scherper. Deze uitvoering is verkrijgbaar bij bol.com

LUVION® Platinum Ultra Black

Waar te koop?

bol.com (€119,00)
Laatst bijgewerkt: 20 juni 2024 - 00:00

Luvion Platinum 3 babyfoon

Waar te koop?

bol.com (€79,95)
Laatst bijgewerkt: 20 juni 2024 - 00:02

4. De Luvion Easy

beste babyfoonDe Luvion Easy babyfoon is in 2016 op de markt gebracht. Een betaalbare en betrouwbare babyfoon met camera zonder al te veel poespas en makkelijk in gebruik. De Luvion Easy beschikt over een 2 inch kleuren beeldscherm en ook in het donker is jullie uk nog goed te zien dankzij de infrarood. De Luvion Easy bestaat uit een gecodeerd signaal, ook wel FHSS genoemd. Dit betekent niet alleen dat de verbinding 100% storingsvrij is, maar ook volledig veilig. Geen hackers op de lijn en/of andere kindjes uit de buurt. En valt de verbinding toch weg? Of is de batterij leeg? Dan ontvang je direct een waarschuwing. Wel zo fijn. Een andere fijne extra op Luvion Easy is de terugspreekfunctie. De Luvion Easy installeer je binnen een minuut, werkt bijna vanzelf en is eenvoudig in gebruik. 

Ook is de Luvion Easy Plus verkrijgbaar. Grote pluspunt van deze nieuwe uitvoering dat de batterij langer mee gaat. Daarnaast is het beeldscherm iets groter en beschikt de babyfoon over een smart-VOX functie. Lees hier alle verbeterpunten en verschillen.

Luvion Easy babyfoon

Waar te koop?

bol.com (€64,95)
Laatst bijgewerkt: 20 juni 2024 - 00:02

5. Luvion Smart Optics wifi babyfoon 

wifi babyfoon De Luvion Smart Optics is de nieuwste wifi babyfoon. De Full HD Smartoptics camera(‘s) zijn makkelijk te koppelen op je eigen netwerk via de gebruiksvriendelijke SmartLife app voor Android en iOS. De app zorgt voor een veilige versleutelde verbinding met de Smartoptics camera. Alleen met je eigen beveiligde account kun je verbinding maken met jouw camera. Zo kun je er zeker van zijn dat de verbinding alleen gemaakt kan worden door jou of met jouw toestemming.

Met de app kun je ervoor kiezen de baby continu in beeld te hebben op je smartphone of gebruik de handige notificaties en kijk alleen bij geluid en/of beweging. 

Deze wifi babyfoon beschikt over fijne extra’s. Zo kun je via de app de temperatuur en luchtvochtigheid aflezen. Wil je iets zeggen tegen je kleintje? Dan kun je met de terugspreekfunctie praten op afstand (waar je ook bent). De slaapliedjes brengen je kindje hopelijk snel naar dromenland. 

Je kunt de wifi babyfoon uitbreiden met meerdere camera’s. De beelden zijn dan via een splitscreen te bekijken op de smartphone en/of tablet. 

De camera is via de app te besturen in alle richtingen.  Tot slot leg je bijzondere momenten via de app makkelijk vast via de opnamefunctie.

  Smartphone en/of tablet als ouderunit
Uitbreidbaar en splitscreen bij meer camera’s
Wereldwijd bereik
Opname mogelijkheden
Op afstand bestuurbare camera in HD-kwaliteit
Extra’s als slaapliedjes, thermometer, luchtvochtigheidsmeter, een terugspreekfunctie, bewegingsdectectie, geluidsdetectie en infrarood voor de nacht.

Goed werkende wi-fi babykamer, anders geen bereik
Geen aparte ouderunit zonder wifi

Luvion Smart Optics HD Wifi Camera

Waar te koop?

bol.com (€69,95)
babypark.nl (€65,55)
Laatst bijgewerkt: 20 juni 2024 - 00:01

6. Luvion Supreme Connect 2

Babyfoon met app en ouderunitEen babyfoon met app en ouderunit is de Luvion Supreme Connect 2. Dit is de 3e babyfoon met app in het Luvion assortiment. Deze babyfoon beschikt net zoals de Luvion Grand Elite 3 over de LLHR technologie. Door deze techniek heb je altijd bereik thuis en onderweg met de babykamer. Met de meegeleverde ouderunit met touchscreen van 12,7 cm beschik je in huis over een storingsvrije digitale verbinding tot ongeveer 50 meter.

Ga je naar je werk of een ommetje maken en een kijkje nemen in de babykamer? Dan kun je via de gratis app jullie babyfoon op de smartphone en/of tablet bekijken. Je het hiervoor wel goed werkende wifi nodig op de babykamer. Met de app kun je onder andere de camera ook op afstand besturen, praten met jullie kindje, slaapliedjes afspelen en video’s en foto’s maken.

Met de meegeleverde ouderunit kun je iets meer zoals ook de instellingen veranderen van de VOX-functie, de helderheid van het scherm aanpassen en slaapliedjes afspelen. De connectie is beveiligd met een wachtwoord en de verbinding is 100% storingsvrij en privé.

Wat is het verschil tussen de Luvion Supreme Connect en de Luvion Grand Elite 3? 

De Luvion Supreme Connect 2 babyfoon is uit te breiden met wel 4 camera’s. Ook beschikt deze babyfoon over een quadfunctie waarmee je meerdere camerabeelden op 1 scherm kunt zien. Het beeldscherm is groter en de babyfoon beschikt over een nachtlampje die op afstand is te bedienen. De prijs ligt door deze extra’s een stukje hoger. Heb je nog meer vragen over deze babyfoon? Lees hier ons uitgebreide verslag met de meest gestelde vragen.

Ouderunit en App
 Wereldwijd bereik
 Opname en foto mogelijkheid met app
Quadfunctie (split-screen)
 Op afstand bestuurbare camera
Fijne extra’s als een terugspreekfunctie, nachtlampje, vox-functie, infrarood voor de nacht en slaapliedjes

Goed werkende wifi babykamer voor gebruik App
Touchscreen is minder gevoelig dan bijvoorbeeld een telefoon

Luvion Supreme Connect 2

Waar te koop?

bol.com (€299,00)
Laatst bijgewerkt: 20 juni 2024 - 00:02

7. Luvion Icon Deluxe 

beste luvion babyfoon De  Icon Deluxe babyfoon van Luvion is een eyecatcher in de babykamer. De zwarte uitvoering van babyfoon wordt een opvallende trend in de babykamers.

De babyfoon beschikt over een 5 inch kleurenmonitor (behoorlijk groot) en heeft handige functies als  een terugspreekfunctie, slaapliedjes, temperatuurweergave (plus temperatuuralarm). De babyfoon heeft een stabiel bereik van 300 meter (optimale omstandigheden) en een VOX-functie. De VOX functie zorgt er niet alleen voor dat de batterij langer mee gaat, maar tevens dat het beeld geactiveerd aanspringt als de baby huilt. De babyfoon met camera zorgt door middel van een gecodeerd signaal voor een 100% storingsvrij en veilige transmissie. Deze babyfoon kan worden gekoppeld aan maximaal 4 camera’s.

Camera met zoomfunctie
Uitbreidbaar met 4 camera’s
 Groot scherm en mooi design
 Essentiële extra’s als een terugspreekfunctie, vox-functie, infrarood voor de nacht, slaapliedjes
Camera niet op afstand te draaien
Beperkte accuduur
 Prijzig!

Luvion Icon Deluxe

Waar te koop?

bol.com (€155,14)
babypark.nl (€157,94)
Laatst bijgewerkt: 20 juni 2024 - 00:02

8. Luvion Icon Clear babyfoons (zonder camera)

babyfoon zonder cameraDe Luvion Icon Clear babyfoons hebben een DECT verbinding. Het geluid van deze babyfoons is heel helder en 100% storingsvrij. De babyfoon is verkrijgbaar in 2 uitvoeringen. Zo heb je Luvion Icon Clear 75 pro en de Luvion Icon Clear 70. 

De Luvion Icon 75 Pro heeft een eco modus en is 24 uur draadloos te gebruiken. De babyfoon heeft wel 18 slaapliedjes. De thermometer en terugspreekfunctie zijn fijne extra’s  net zoals het nachtlampje en buitenbereik waarschuwing. Het allerleukste van deze babyfoon zonder camera is de lichtprojectie. De ingebouwde sterrenprojectie is op afstand te bedienen.

Heb je geen behoefte al deze extra’s? Kies dan voor de Luvion Icon Clear 70. Let wel op dat deze Icon Clear geen eco modus heeft en de babyfoon minder energiezuinig is. Wel is deze babyfoon een stuk goedkoper!

 

Lees hier alle verschillen dus de Luvion Clear 70 en 75. 

Luvion Icon 70

Waar te koop?

bol.com (€49,95)
Laatst bijgewerkt: 20 juni 2024 - 00:02

Luvion Icon Clear 75

Waar te koop?

bol.com (€79,00)
Laatst bijgewerkt: 20 juni 2024 - 00:02

Luvion babyfoon met ver bereik 

9. Luvion Icon Long Range 

babyfoon met groot bereikLuvion heeft ook een PMR babyfoon ontwikkeld. Met deze babyfoon heb je een bereik van 3 kilometer. Ideaal om iets verder van huis te gaan maar toch nog contact te houden met de babykamer. Denk aan de hond uit laten, bij de buren op de koffie of even met de oudste naar de speeltuin. 

De Luvion Icon Long Range maakt gebruik van PMR techniek, dit is dezelfde techniek die gebruikt wordt bij portofoons. Deze is zeer stabiel maar het grootste voordeel van het gebruik van deze techniek is het bereik. Bekijk alle babyfoons met PMR- verbinding hier

Op de Luvion Icon Long Range parent is uit breiden met maximaal 3 baby units. Zo kun je met 1 ouder unit 3 babykamers tegelijktijd in de gaten houden. Ideaal bij meerdere kindjes. De ouder unit zal dan steeds om de 5 seconden schakelen tussen de aangesloten baby units.

 

10. Luvion Grand Elite 3 Connect

Luvion Grand Elite 3Eén van de eerste Luvion babyfoons met app is de Luvion Grand Elite 3 Connect.  Een complete babyfoon met app. Deze Luvion onderscheidde zich van andere beeldbabyfoons met app omdat je altijd bereik hebt en heel gebruiksvriendelijk is. De meegeleverde ouderunit met touchscreen van 4,3 inch beschikt namelijk over storingsvrije digitale verbinding tot ongeveer 300 meter.

Jullie kindje is niet alleen vanuit huis te volgen op de ouderunit, maar ook via 3G/4G op de smartphone of tablet, waar ook ter wereld. De App is zowel los als samen met de ouderunit te gebruiken. Je kunt ook de mooiste momenten vastleggen op foto en video. De camera heeft een op een afstand bestuurbare pan/tilt camera en zoomfunctie.

Verder heeft deze babyfoon alle extra’s: terugspreekfunctie (ook op de App), nachtzicht zodat ook je kindje s’ nachts goed kunt zien, kamertemperatuurmeter, slaapliedjes, VOX-functie, grotere accu en een mooi design.

Luvion Grand Elite 3 PLUS

Ook is is er de Luvion Grand Elite 3 PLUS verkrijgbaar. Verschil met de originele babyfoon is dat deze uit te breiden is met meerdere camera’s. Deze beelden zijn te zien op een splitscreen. Alleen verkrijgbaar bij bol.com. De prijs voor de plus is behoorlijk hoog! Er zijn ook andere dual babyfoons voor een lagere prijs.

Lees hier ons uitgebreide verslag over de Luvion Grand Elite Connect of bekijk de video hieronder.

Ouderunit en App
 Mogelijkheid tot opname en foto’s
Wereldwijd bereik
 Op afstand bestuurbare camera
Fijne extra’s als een terugspreekfunctie, vox-functie, infrarood voor de nacht, thermometer, slaapliedjes
Luvion Grand Elite 3 Plus is uitbreidbaar

Goed werkende wifi voor gebruik App
Originele Luvion Grand Elite is niet uit te breiden met meerdere camera’s

Luvion Grand Elite 3 Connect

Waar te koop?

bol.com
Laatst bijgewerkt: 20 juni 2024 - 00:02

Luvion Grand Elite 3 Connect Plus

Waar te koop?

bol.com
Laatst bijgewerkt: 20 juni 2024 - 00:02

Camera’s oude modellen Luvion babyfoons


Niet alle Luvion babyfoons worden meer verkocht, maar wellicht heb je nog wel behoeften aan onderdelen en/of accessoires. Denk bijvoorbeeld aan een extra camera. Fijn om te weten dat deze nog na te leveren zijn. We zetten hieronder oude populaire modellen en camera op een rijtje:

Camera Luvion Supreme Connect 

beste babyfoon met camera De voorloper van de hierboven beschreven Luvion Supreme Connect babyfoon. Met deze babyfoon heb je wereldwijd bereik door de WiFi verbinding binnenshuis en 3G/4G buitenshuis. De babyfoon heeft ooit de ‘Super Mama Award Gold’ gewonnen. Met de gratis app is de baby ook op de smartphone en/of tablet te bewonderen.

Advies: Gaat jullie voorkeur uit naar een babyfoon met app mogelijkheden? Kies dan voor de Luvion Grand Elite 3 Connect of de Luvion Supreme Connect 2. Deze babyfoons zijn nieuwer en hebben betere technieken zoals de LLHR-techniek.

De camera voor de Luvion Supreme Connect is ook nog gewoon leverbaar: 

Supreme connect losse camera

Waar te koop?

bol.com
Laatst bijgewerkt: 20 juni 2024 - 00:02

Camera Luvion Grand Elite 

 

camera Luvion Grand Elite

De eerste Luvion Grand Elite was een heel populair model van Luvion en dus veel verkocht. Deze babyfoon was uitgeroepen tot beste babyfoon van Nederland. Inmiddels is dit model echter opgevolgd, de huidige versie, de Grand Elite 3 is inmiddels een stuk uitgebreider. Hieronder vind je eventueel nog wel losse camera’s voor de originele Grand Elite.

Losse Camera Luvion Grand Elite

Waar te koop?

bol.com
Laatst bijgewerkt: 20 juni 2024 - 00:02

Camera Luvion Prestige Touch 

Luvion Prestige Touch oud model De Luvion Prestige Touch was de eerste babyfoon met een groot beeldscherm van 7 inch. Deze babyfoon heeft door het grote scherm nog het meeste weg van een tablet. De babyfoon had handige functionaliteiten als een quad functie voor het bekijken van 4 camera’s tegelijk én een touch menu.

Inmiddels is dit model opgevolgd door de Prestige Touch 2 een nog verder doorontwikkeld model met eenzelfde schermgrootte. Hieronder kun je eventueel nog een extra camera aanschaffen:

Camera Luvion Prestige Touch

Waar te koop?

bol.com
Laatst bijgewerkt: 20 juni 2024 - 00:02