fbpx

Beurer babyfoon

Beurer babyfoon

Al meer dan 96 jaar staat Beurer voor innovatieve producten op het gebied van gezondheid en welzijn. Beurer werd in 1919 opgericht in Duitsland. Beurer maakt gebruik van uiterst moderne technologieën, waardoor productoplossingen ontstaan die specifiek op de behoeften van klanten zijn afgestemd en aan een gezonde levensstijl bijdragen. Dus ook de babyfoons. De Beurer babyfoon zijn betrouwbaar, maar iets verouderd. 

Wij hebben de beste Beurer babyfoons in kaart gebracht. Zie hieronder het overzicht.

Beurer babyfoon BY 84 analoge

Beurer babyfoonsDe Beurer BY 84 valt onder de categorie: alleen geluid met analoge verbinding en is in 2014 op de markt gebracht. Door de analoge verbinding is de babyfoon arm van straling.

De babyfoon beschikt over een ECO-modus. Dit zorgt ervoor dat de babyfoon minder energie verbruikt als de baby lekker slaapt en geen geluidjes maakt. Zodra de baby geluid maakt, springt de ouderunit weer aan. Het leuke aan de Beurer BY 84 zijn de afgebeelde baby-emoties op het scherm; slapend, wakker of huilend. Erg handig als je bijvoorbeeld in een drukke ruimte zit en je de babyfoon niet goed kunt horen.

De babyfoon heeft 16 tonen en 2 selecteerbare kanalen voor een minimale storing Daarnaast heeft de babyfoon een bereik van maximaal 800 meter. En verlies je contact met de babyunit? Dan ontvang je direct een melding. Handige riemclip en wandhouder worden meegeleverd.

Bedenk wel dat een analoge babyfoon wat storing geeft op lijn in dichtbevolkte gebieden. 

Beurer BY84 – Babyfoon

Waar te koop?

bol.com (€61,59)
amazon.nl (€61,59)
Laatst bijgewerkt: 20 juni 2024 - 00:02

Beurer babyfoon BY 99 (niet meer verkocht)

De allernieuBeurer babyfoonswste onder de Beurer babyfoons; de BY 99. De babyfoon met camera is zowel op de smartphone, tablet en computer in HD goed te zien als eenvoudig op de ouderunit. Je hebt met de App overal contact met jouw baby.

Door de DECT-technologie is de babyfoon storingsvrij en heb je kraakhelder geluid. Grote pluspunten aan deze babyfoon met camera is de zoom- en opname functie. Zo kun je je baby van dichtbij bewonderen en de allerleukste momenten opnemen. Een waardevolle extra.

Andere fijne extra’s op de babyfoon zijn de terugspreekfunctie, de alarmfunctie, de thermometer, de ECO modus, de infrarood (ook in het donker goed zicht) en de lieve slaapliedjes waarmee je baby heerlijk rustig in slaap kan vallen. Klein nadeel zou de ontbrekende VOX zijn en er is geen nachtlampje. VOX zorgt ervoor dat je niet ieder klein geluidje over de babyfoon hoort.

Verder is de Beurer babyfoon BY 99 babyfoon een complete babyfoon van deze tijd! Voorloper op deze babyfoon zijn de Beurer 77.  Dit oudere model is niet aan de smartphone te koppelen en heeft geen HD-beeld heeft. Verder wel alle handige extra’s.

Beurer BY 88

 

Baby Care Monitor - BY 88 SmartBeurer BY 99 zonder ouderunit? Dat kan ook. Dan schaf je alleen de Beurer wifi camera aan; de Beurer BY 88. Deze wordt nog wel verkocht. Je gebruikt de smartphone en/of tablet of computer als ouderunit. Nadeel is dat babyfoon dan niet over de ECO-modus en thermometer beschikt. We raden deze babyfoon niet aan. Tegenwoordig zijn er zoveel nieuwere wifi babyfoons verkrijgbaar voor een goedkopere prijs. 

 

 

 

Beurer babyfoon BY 33  DECT

Beurer babyfoonDe Beurer babyfoon BY 33 valt onder de categorie: alleen geluid met DECT-technologie en in 2014 op de markt gebracht. Door de DECT verbinding is de babyfoon 100% storingsvrij. Erg handig als je in een dichtbevolke buurt woont met veel andere baby’s.

De ECO-modus zorgt voor een energiezuinige en stralingsarme geluidsoverdracht. Ook bij de Beurer BY 33 is gedacht aan optische geluidsweergave. Zo geven LED-lampjes aan hoe luid de baby huilt. Handig in een drukke ruimte waar je de babyfoon niet kunt horen. De babyfoon heeft ook volumeregeling waarmee je zelf het volume van de babyfoon kunt aanpassen. En ga je te ver uit te buurt van de babyunit? Of heeft de babyfoon geen bereik meer? Dan ontvang je direct een melding. Wel zo geruststellend. Bereik 300 meter.

De prijs ligt vrij hoog voor een DECT-babyfoon.