Chicco babyfoon (niet meer verkrijgbaar)

Chicco is een van oorsprong een Italiaans merk dat bestaat sinds 1958 en momenteel actief is in 170 landen waaronder Italie, Spanje, Amerika, Duitsland en ook Nederland. De missie is om dagelijks bij te dragen aan het geluk van kinderen. Chicco biedt eenvoudige en veilige oplossingen die beantwoorden aan de dagdagelijks eisen van ouders en kinderen, tijdens elke groeifase van de baby. Zo ook babyfoons. De Chicco babyfoon is betrouwbaar en van goede en betrouwbare kwaliteit.

Bekijk hieronder het overzicht van alle nieuwe Chicco babyfoons.

Chicco Babyfoon Classic Audio (analoog)

Chicco babyfoonBen je opzoek naar een betrouwbare, eenvoudige en stralingsvrije babyfoon? Dan is de Chicco babyfoon Classic Audio een goede keuze babyfoon. Vanwege de analoge verbinding is er vrijwel geen straling. De babyfoon werkt zowel op netstroom als op batterijen en heeft 2 kanalen. De lampjes geven de geluidsintensiteit weer dat erg handig is als de ouderunit in een drukke ruimte staat. De babyfoon heeft een bereik van 150 meter. Omdat het een analoge verbinding betreft is de kans op storing aanwezig. Woon je in een dichtbevolkte buurt met veel kinderen? Dan is het wellicht handig om te kijken naar een DECT babyfoon (zie hieronder) of naar een analoge babyfoon met meer kanalen vanwege de kans op storing.

Chicco Babyfoon Digital Audio Essential (DECT)

Chicco Audio Essential DigitalMet de Chicco babyfoon Digital Audio heb je geen storing op de lijn vanwege de DECT-verbinding. De babyfoon beschikt over handige extra’s als een nachtlampje dat zelf te dimmen is. Zo valt jouw kindje rustig in slaapt met een zacht lampje op de achtergrond. En met de terugspreekfunctie kun je sussende woordjes fluisteren. Door het gebruik van een herlaadbare lithiumbatterij weegt de oudereenheid weinig en kan deze makkelijk meegenomen worden. Daarnaast zijn er ook twee adapters bij inbegrepen. De babyfoon heeft een bereik van ongeveer 200 meter.

Chicco Babyfoon Audio Top (DECT)

Audio Digital Chicco babyfoonDe Chicco babyfoon Audio Top babyfoon beschikt over alle topfuncties voor op een babyfoon. De babyfoon is vanwege de DECT-verbinding storingsvrij. Beschikt net zoals de Chicco Digital Audio over een nachtlampje en terugspreekfunctie. De uitbreiding is te vinden in de 5 lieve slaapliedjes, de thermometer en de alarmfuncties. Zo weet je precies hoeveel graden het is in de babykamer en kan je een alarm instellen voor bijvoorbeeld een nachtvoeding. Door het gebruik van een herlaadbare lithiumbatterij weegt de oudereenheid weinig en kan deze makkelijk meegenomen worden. Daarnaast zijn er ook twee adapters bij inbegrepen. De babyfoon heeft een bereik van ongeveer 330 meter.

Chicco Babyfoon Video Digital Essential

Chicco babyfoonMet de Chicco Video Digital Essential Babyfoon hoor je niet alleen de baby, je kunt de kleine ook bewonderen als het lekker ligt te slapen. Met 1 blik op het 2,4 inch beeldscherm weet je precies wat er zich in de babykamer afspeelt, ook in het donker dankzij de infrarood. De babyfoon is storingsvrij omdat er gebruik gemaakt wordt van de digitale DECT technologie.  Een leuke extra is het nachtlampje. Dankzij de lithiumbatterij in de ouderunit is de ouderunit licht van gewicht zodat je hem gemakkelijk met je mee kunt nemen.Bereik 150 meter. Bedenk dat dit model uit 2012 komt. Er zijn tegenwoordig andere merk babyfoons op de markt verkrijgbaar met verbeterde functies en beeld voor een betere prijs. Zie babyfoons met camera. 

Prijs: € 149,95 Bol.com 

Betaal niet te veel voor de Chicco babyfoon