fbpx

Chicco babyfoon, de beste op een rij

Chicco babyfoon 

Chicco is een van oorsprong een Italiaans merk dat bestaat sinds 1958 en momenteel actief is in 170 landen waaronder Italie, Spanje, Amerika, Duitsland en ook Nederland. De missie is om dagelijks bij te dragen aan het geluk van kinderen. Chicco biedt eenvoudige en veilige oplossingen die beantwoorden aan de dagdagelijks eisen van ouders en kinderen, tijdens elke groeifase van de baby. Zo ook babyfoons. De Chicco babyfoon is betrouwbaar en van goede en betrouwbare kwaliteit. Toch worden Chicco babyfoons bijna niet verkocht in Nederland. Winkeliers hebben toch vaak de voorkeur voor Nederlandse merken als Luvion, Alecto of Philips. Als je op Amazon.nl gaat kijken zie je dat de babyfoon door gebruikers uit andere landen heel populair is en goed wordt reviews ontvangt. Prenatal verkoopt wel de Chicco babyfoons. 

Bekijk hieronder het overzicht van de beste Chicco babyfoons.

1.  Chicco Deluxe babyfoon met camera 

Chicco Deluxe 4.3 babyfoon De populairste Chicco Deluxe babyfoon is de Chicco Deluxe babyfoon. Met de Chicco Deluxe beeldbabyfoon kun je je kleintje zowel overdag als ‘s avonds in de gaten houden. Je kunt je kindje niet alleen horen, maar ook zien op het 4,3 inch kleurenscherm. Zelfs ‘s nachts! Het nachtzicht wordt automatisch in- en uitgeschakeld.

Met deze babyfoon kun je ervoor kiezen om de babyfoon op een besparingsmodus te zetten. Dit betekent dat de babyfoon uit is en je een geluidsniveau in kan stellen waarop hij automatisch aan gaat wanneer je kindje geluid maakt boven dit geluidsniveau. Wil je je kindje liever constant zien en horen? Dan is deze functie ook uit te schakelen.

Met de babyfoon kun je je kindje horen, maar door de terugspreekfunctie kun jij op afstand terug praten en je kindje geruststellen. Je kindje is ook gerust te stellen met een van de 2 slaapliedjes of de 3 rustgevende geluiden die de babyfoon bevat. Voor deze geluiden kan een timer ingesteld worden waarna hij automatisch stopt als de tijd voorbij is.

De babyfoon heeft nog meer fijne extra’s. Zo heeft hij een sensor waarmee hij de temperatuur in de kamer in de gaten houdt, bevat een signaal sterkte indicator en geeft een waarschuwing bij geen bereik of als de batterij leeg is. Ook is er een alarm in te stellen van 1,5 uur tot 3,5 uur voor bijvoorbeeld wanneer je kleintje weer gevoed moet worden of als je kleintje medicatie nodig heeft. Daarnaast is er de mogelijkheid om tot 2x in te zoomen op het beeldscherm.

Review Chicco Deluxe babyfoon: 

Op Amazon.nl zijn gebruikers zeer te spreken over deze Chicco babyfoon.  

Chicco is voor mij een zekerheid. Het werkt goed, zelfs in het donker (ons kindje slaapt in haar eigen slaapkamer met een nachtlampje) en het ziet er geweldig uit. Het maakt me ook erg kalm dat als de babyfoon leeg is of signaal verliest (toch nooit gebeurd) hij begint te piepen als een dwaas die je niet anders kunt dan opmerken!

We hebben zojuist de babyfoon gekocht, erg handig thuis wanneer de pasgeborene arriveert, hij heeft een goed beeld van de camera, erg handig thuis om het zicht van de baby te controleren, en’s nachts ziet het goed

2. Chicco Smart Video Babyfoon met Camera

chicco babyfoon met camera Een andere babyfoon met camera van Chicco is de Smart Video Baby Monitor. Smart staat in dit geval voor de ECO-modus. Ook wel VOX-modus genoemd.  Met de spraakactiveringsmodus verminder je het energieverbruik en het zendvermogen. Het  toestel heeft een bereik tot 200 meter in optimale omstandigheden en maakt een veilige en storingsvrije verbinding mogelijk dankzij de FHSS-technologie. De Chicco Smart Video Babyfoon beschikt over een groot LCD-kleurenscherm met een hoge resolutie van 2,4 inch en is uitgerust met nachtzicht dankzij het gebruik van infrarood, om de baby zowel overdag als ‘s nachts in het oog te kunnen houden.

De Chicco Video Babyfoon beschikt ook over herlaadbare batterijen en de exclusieve Eco Intelligent-modus, die dankzij de stemactivering een betere energie-efficiëntie garandeert. Bovendien verandert het zendvermogen naargelang de afstand tussen de twee toestellen. De babyfoon heeft geen slaapliedjes. 

Review Chicco Smart Babyfoon: 

Op Amazon.nl zijn gebruikers redelijk positief, maar niet allemaal. 

Omdat ik een product heb  gekocht van een merk waarop ik altijd een zekere zekerheid heb gehad over kwaliteit voor geld, was ik deze keer teleurgesteld. Het product weerspiegelt niet de vooruitzichten die men kan verwachten, vooral bij slecht nachtzicht, soms ontstaan er problemen in de verbinding tussen de twee apparaten.

Eenvoudig te gebruiken en zeer intuïtief apparaat. Het zicht is goed en zelfs in het donker kunt u de baby duidelijk onder controle houden

Chicco Babyfoon Smart met Camera

Waar te koop?

bol.com
Laatst bijgewerkt: 14 juli 2024 - 12:01

3. Chicco DECT babyfoon 

Chicco heeft ook een DECT babyfoon in het assortiment. Een audio babyfoon zonder camera maar met een zeer zuiver geluid en geheel storingsvrij. Met deze audio babyfoon kun je gemakkelijk en op een veilige manier de slaap van je kindje volgen. Dankzij de DECT technologie zorgt de babyfoon voor het hoogste niveau van veiligheid in de communicatie tussen de twee units en heeft ongeveer een bereik van 300 meter (binnen zo 50 meter). De babyfoon is voorzien van oplaadbare batterijen en beschikt ook over Intelligent Eco en spraakactiveringsmodus, die zorgen voor een lager batterijverbruik. De LED’s vormen een glimlach die van groen naar rood kleurt naar gelang van de intensiteit van het gehuil van de baby.

De babyfoon beschikt niet over slaapliedjes of andere leuke extra’s als een thermometer. Vrij simpel maar goed. Lees reviews op Amazon.nl. Bekijk de beste DECT babyfoons in onze top 5 DECT

Chicco babyfoon DECT

Waar te koop?

bol.com (€63,25)
amazon.nl (€47,13)
Laatst bijgewerkt: 14 juli 2024 - 12:01