De beste Luvion babyfoon

Luvion is een 100% Nederlands bedrijf, gevestigd in Delft en is fabrikant en leverancier van trendy premium kinder- en babyproducten. Ieder Luvion product moet zichzelf onderscheiden door een hoge functionaliteit, een trendy ontwerp, gebruiksgemak en een uitstekende kwaliteit. Dus ook de Luvion babyfoons.

Luvion is opgericht in 2005 en is sindsdien uitgegroeid tot een internationaal opererend bedrijf. Inmiddels worden Luvion babyproducten verkocht in meer dan 25 landen!

Overzicht van de beste Luvion babyfoons:

Om het je nog makkelijk te maken hebben wij alle Luvion babyfoons met camera in een overzicht gezet. Klik op onderstaande PDF om te openen.

Luvion babyfoons vergelijk 2018 Vergelijk Luvion Babyfoons (PDF)

Hieronder beschrijven wij de populairste en nieuwste modellen Luvion babyfoons voor je op een rijtje gezet.

Luvion Grand Elite 3 Connect met app en opname mogelijk

Luvion Grand Elite 3De allernieuwste en een van de beste Luvion babyfoon is de Luvion Grand Elite 3 Connect. De meest complete en betrouwbaarste babyfoon met app van dit moment. Ontvangt hele goede beoordelingen! Deze nieuwe Luvion onderscheidt zich van andere beeldbabyfoons met app omdat je altijd bereik hebt en heel gebruiksvriendelijk is. De meegeleverde ouderunit met touchscreen beschikt namelijk over storingsvrije digitale verbinding tot ongeveer 50 meter.

Jullie kindje is niet alleen vanuit huis te volgen op de ouderunit, maar ook via 3G/4G op de smartphone of tablet, waar ook ter wereld. De App is zowel los als samen met de ouderunit te gebruiken. Je kunt ook de mooiste momenten vastleggen op foto en video. De camera heeft een op een afstand bestuurbare pan/tilt camera en zoomfunctie.

Verder heeft deze babyfoon alle extra’s: terugspreekfunctie (ook op de App), nachtzicht, temperatuurmeter, slaapliedjes, VOX-functie, grotere accu en een mooi design. Deze babyfoon stelt je niet teleur.

Lees hier ons uitgebreide verslag over de Luvion Grand Elite Connect.

Alle extra’s en functionaliteiten met de Luvion Essential

Screen Shot 2015-08-17 at 13.03.45De Luvion Essential is de populairste babyfoon in het premium Luvion assortiment en heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. De Luvion Essential babyfoon is genomineerd voor de Ouders van Nu award. Het kleuren beeldscherm is 3,5 inch groot en de parelwitte babyfoon heeft veel handige functies. Essentiele zaken als de kamertemperatuur, de batterij-indicator, nachtzicht en visuele geluidsindicatie zijn allemaal aanwezig op de Luvion Essential. Je kunt zelfs inzomen op je kleintje zodat je alles van heel dichtbij kan bewonderen. Op deze babyfoon van Luvion kan je extra camera’s aansluiten voor broertjes of zusjes. Categorie: Babyfoons met camera.

Sinds kort is ook de Luvion Essential Plus verkrijgbaar. Grote pluspunt van deze nieuwe uitvoering is dat de camera op afstand te besturen is. De zogenaamde pan & tilt camera. Ook de batterij gaat langer mee. Lees hier alle verbeterpunten en verschillen.

Wereldwijd bereik met de Luvion Supreme Connect

beste babyfoon met camera 2015Met de Luvion Supreme Connect babyfoon heb je wereldwijd bereik door de WiFi verbinding binnenshuis en 3G/4G buitenshuis. De babyfoon heeft de ‘Super Mama Award Gold’ gewonnen. Met de gratis app is de baby ook op de smartphone en/of tablet te bewonderen. Handig voor als je veel reist of voor de oma’s en opa’s die graag meegenieten via de camera. Weet wel dat je op de smartphone alleen beeld ontvangt. Let op! Je hebt hiervoor apart de Luvion Supreme Connect WiFi Bridge nodig. Alle extra’s zitten op deze babyfoon zodat jullie niets te kort komen. Groot pluspunt is dat de camera op afstand te draaien is.Wel zo fijn in de al zo hectische tijd.

De Luvion Easy: makkelijk en uitgerust met de beste functionaliteiten

beste babyfoonDe Luvion Easy babyfoon is in 2016 op de markt gebracht. Een betaalbare en betrouwbare babyfoon met camera zonder al te veel poespas en makkelijk in gebruik. De Luvion Easy beschikt over een 2 inch kleuren beeldscherm en ook in het donker is jullie uk nog goed te zien dankzij de infrarood. De Luvion Easy bestaat uit een gecodeerd signaal, ook wel DECT genoemd. Dit betekent niet alleen dat de verbinding 100% storingsvrij is, maar ook volledig veilig. Geen hackers op de lijn en/of andere kindjes uit de buurt. En valt de verbinding toch weg? Of is de batterij leeg? Dan ontvang je direct een waarschuwing. Wel zo fijn. Een andere fijne extra op Luvion Easy is de terugspreekfunctie. De Luvion Easy installeer je binnen een minuut, werkt bijna vanzelf en is eenvoudig in gebruik.

Sinds kort is ook de Luvion Easy Plus verkrijgbaar. Grote pluspunt van deze nieuwe uitvoering dat de batterij gaat langer mee gaat. Daarnaast is het beeldscherm iets groter en beschikt de babyfoon over een smart-VOX functie. Lees hier alle verbeterpunten en verschillen.

Betrouwbaarheid met de Luvion Platinum 3 

Luvion Platinum 3De Luvion Platinum 3 babyfoon is de opvolger van de Luvion Platinum 2 alleen met nog meer functies en een betere camera En heel belangrijk; met een batterij die langer houdt dan de voorganger. De Luvion Platinum 3 is ook de nieuwste babyfoon in assortiment.

De Luvion Platinum 3 heeft een 3,2 inch beeldscherm en is uitgerust met veel extra’s. Denk aan de thermometer, de terugspreekfunctie, lege batterij indicator, laadstation en visuele geluidsindicatie. Kortom een babyfoon met een prima prijs/kwaliteit verhoudig. De Luvion Platinum 3 beschikt over de VOX functie. Wat is een VOX functie? Met de VOX functie kun je de monitor zo instellen dat de babyfoon alleen aangaat indien er geluid wordt gemaakt in de buurt van de camera

Groot beeld met de Luvion Prestige Touch 2

beste babyfoonMet de Luvion Prestige Touch 2 heb je met het kleurenscherm (van maar liefst 7 inch!) de baby goed in beeld. Het formaat is te vergelijken met die van een Tablet. De babyfoon is door de consumentenbond in juni 2019 uitgeroepen tot beste babyfoon in de categorie babyfoon met beeld en geluid. De babyfoon is uit te breiden met totaal 4 camera’s. Alle camera’s zijn te bedienen in het eenvoudige touch menu. Vandaar de naam ‘touch’. Verder beschikt de babyfoon over handige functionaliteiten als een thermometer, slaapmelodietjes, buitenbereik indicatoren en een terugspreekfunctie. En door de DECT-verbinding is de verbinding geheel storingsvrij. Babyfoon is wel wat prijzig ten opzichte van de andere babyfoons. De Luvion Prestige Touch is niet meer verkrijgbaar. We adviseren je daarom ook voor de Luvion Prestige Touch 2

De Luvion Prestige Touch 2 is sinds april 2016 op de markt gebracht. Wat is het verschil met het eerste model?

  • Het beeld heeft HD-kwaliteit waardoor het je superscherp de baby kunt zien, ook in het donker. In het donker gaat de camera autmatisch over op infrarood.
  • Bij meerdere broertjes en zusjes kan deze monitor de beelden van maar liefst 4 camera’s tegelijk weergeven (quad functie), ook is het mogelijk om de beelden van 2 camera’s tegelijk te bekijken (split screen functie).
  • De Luvion Prestige Touch 2 is voorzien van een op afstand bestuurbare (pan & tilt) camera (net zoals de Luvion Grand Elite 2) en de mogelijkheid om filmpjes op te nemen op een SD kaart.
  • De SCAN functie biedt de optie om de babyfoon alleen te activeren als er geluid in de babykamer is.

Wide Angle met de Luvion Grand Elite 2 (niet meer leverbaar)

Luvion Grand Elite 2De Luvion Grand Elite 2 is de opvolger van de populaire Grand Elite. Deze babyfoon heeft een kleuren-beeldscherm van 3,5 inch groot,  beschikt ook over een terugspreek-functie en zoals bij alle babyfoons van Luvion kun je extra camera’s aansluiten.

Het meest bijzondere van de Luvion Grand Elite is dat de camera’s beschikken over een zogenaamde pan/tilt functie waarbij je de camera op afstand kan besturen. Vooral handig als ze wat ouder worden! Bovendien is dit de enige babyfoon ter wereld met de mogelijkheid om, net als bij een professionele camera, verschillende optische lenzen te gebruiken (apart te koop).