fbpx

Motorola babyfoon met camera

De Motorola babyfoon staat bekend om de gebruiksvriendelijkheid en het eenvoudige design. Al 85 jaar! bewijst Motorola zich al in de babyfoons. En al deze kennis en ervaring zijn verwerkt in de beste babyfoons. 

Er zijn heel veel verschillende soorten Motorola babyfoons gemaakt. Zo heb je de Motorola babyfoon zonder camera. De Motorola babyfoons met camera waarmee je jullie baby goed in beeld hebt. Wil je helemaal niets missen? Dan kun je ook kiezen voor de Motorola babyfoon met app. Genoeg om uit te kiezen dus!  Echter lijken ze ook allemaal op elkaar en is het soms heel moeilijk om erachter te komen wat nou precies de verschillen zijn tussen al die modellen. Wij hebben geprobeerd om zo goed mogelijk de verschillen in kaart te brengen. We bespreken hieronder per soort babyfoon de beste Motorola babyfoon. 


Motorola babyfoon MPB 483S

1. Motorola babyfoon met camera

Ga naar beste Motorola babyfoons met camera

Motorola VM65X Connect

2. Motorola babyfoon met app en ouderunit

Ga naar de beste Motorola Babyfoons met app.

Motorola babyfoon zonder camera

3. Motorola babyfoon Audio

Ga naar de beste Motorola babyfoons zonder camera.

Motorola babyfoon met camera, de MPB’s 

Motorola heeft een aantal babyfoons met camera uitgebracht. Vooral het type MPB en Ease zijn veel verkochte babyfoons. Deze Motorola babyfoons zijn niet verbonden met wifi, maar bestaan uit een digitale verbinding. Kenmerkend van de Motorola babyfoons met camera is dat de verbinding uit requency Hopping Spread Spectrum’, oftewel: gegarandeerd een stabiele, veilige en storingsvrije verbinding. Het bereik in huis is ongeveer 50 meter. Deze Motorola MPB babyfoons zijn niet uit te breiden met extra camera’s. Hieronder tref je de populairste MPB modellen aa. Hierna bespreken we de Ease modellen. 

1. Motorola babyfoon met camera MPB 483S

Motorola babyfoon MPB 483SDe Motorola MPB 483 is momenteel de populairste babyfoon onder de Motorola babyfoons. Vooral de lagere prijs in combinatie met de goede kwaliteit maakt deze babyfoon een goede koop. De babyfoon heeft een beeldscherm van 2,8 inch. Dit is niet heel groot, maar prima om alles goed te kunnen zien. Met de zoomfunctie kun je alles nog beter bekijken. Ook in het donker kun je dankzij de infraroodcamera de babykamer goed in de gaten houden. Verder heeft deze babyfoon een terugspreekfunctie, slaapliedjes en een thermometer. Is de batterij bijna leeg of heb je geen bereik met de babyfoon? Dan ontvang je hiervan een melding. De babyfoon beschikt over een standby functie. Hiermee schakel je het beeldscherm uit. Zodra geluid wordt gedetecteerd springt het scherm weer aan. 

De babyfoon beschikt over een veilige digitale verbinding. Hiermee heb je ongeveer 50 meter bereik binnen. 

Waar moet je opletten bij de Motorola babyfoon MPB 483S?

De accu gaat hooguit een uur mee. Gelukkig werkt de babyfoon ook als deze is gekoppeld aan het netstroom. De babyfoon is niet uit te breiden met extra camera’s. 

Camera met zoomfunctie
  2,8 inch beeldscherm
 Extra’s als een terugspreekfunctie, thermometer, standby-knop, infrarood voor de nacht, slaapliedjes 

Camera niet op afstand te draaien
Niet uit te breiden
Geen mogelijkheid tot video en foto
Beperkte accuduur / werkt niet op batterijen

Video Motorola MPB 483:

Motorola Babyfoon MBP-483 met Camera

Waar te koop?

bol.com
Laatst bijgewerkt: 14 juli 2024 - 12:01

2. Motorola babyfoon met camera MPB482

Motorola babyfoon met cameraDe Motorla MPB482 verschilt op het eerste oog niet heel veel van elkaar. Toch zitten er verschillen tussen de twee babyfoons. In de basis zijn deze Motorola babyfoons hetzelfde, echter beschikt de MPB482 over minder functionaliteiten. Zo zijn op deze babyfoon geen terugspreekfunctie en slaapliedjes aanwezig. Wel een thermometer, buitenbereik alarm en batterij indicator. Daarnaast is ook het beeldscherm een stukke kleiner. Het formaat bestaat uit 2,4 inch beeldscherm. 

Uit onderzoek blijkt dat deze uitvoerig (momenteel) niet goedkoper is. We raden dan ook aan om voor de Motorla MPB 483S te gaan. Deze uitvoering heeft meer mogelijkheden. 

Camera met zoomfunctie
  2,4 inch beeldscherm
 Extra’s als thermometer, standby-knop, infrarood voor de nacht

Camera niet op afstand te draaien
Geen terugspreekfunctie en slaapliedjes
Geen mogelijkheid tot video en foto
Beperkte accuduur / werkt niet op batterijen

Motorola MBP 482 – Babyfoon met camera

Waar te koop?

bol.com
Laatst bijgewerkt: 14 juli 2024 - 12:01

3. Motorola babyfoon met camera MPB 485

Motorola babyfoon met cameraHeb je net iets meer te besteden en wil je jullie baby iets beter en groter in beeld hebben? Dan is de Motorola MPB 485 een goede keuze. Verschilt in de basis niet zoveel als de MB 483S. Het beeldscherm van de ouderunit is alleen een stuk groter, namelijk 5 inch! Alle extra’s zijn verder aanwezig op deze babyfoon.

Hoewel bij bol.com aangeven wordt aangeven dat deze babyfoon niet over een terugspreekunctie en slaapliedjes beschikt, doet hij dat zeker wel. Met de camera kun je ook nog inzoomen.  

Camera met zoomfunctie
  5 inch beeldscherm
 Extra’s als terugspreekfunctie, slaapliedjes, thermometer, standby-knop, infrarood voor de nacht 

Camera niet op afstand te draaien
Geen mogelijkheid tot video en foto
Beperkte accuduur / werkt niet op batterijen

Motorola Babyfoon met camera MBP485

Waar te koop?

bol.com (€149,99)
Laatst bijgewerkt: 14 juli 2024 - 12:01

4. Motorola babyfoon met camera MPB 481

Motorola babyfoon cameraDe Motorla babyfoon MPB 481 is het kleine zusje van alle hierboven genoemde babyfoons. In de basis ook weer hetzelfde, alleen een kleiner beeldscherm en minder extra’s. Het beeldscherm is maar 2 inch, maar beschikt wel over een zoomfunctie. Met de knoppen op de ouderunit zoom je in en uit of zet je het volume harder en zachter. Wanneer er geen geluid uit de kinderkamer komt, gaat het beeldscherm automatisch uit. Uiteraard gaat het beeldscherm weer aan wanneer de babyfoon geluid detecteert. In het donker heb je een duidelijk beeld dankzij de nachtmodus. De babyfoon beschikt over een veilige digitale verbinding. Hiermee heb je ongeveer 50 meter bereik binnen. 

 

Camera met zoomfunctie
  2 inch beeldscherm
 Extra’s als thermometer, standby-knop, infrarood voor de nacht 

Camera niet op afstand te draaien
Geen terugspreekfunctie en slaapliedjes
Geen mogelijkheid tot video en foto
Beperkte accuduur / werkt niet op batterijen

Motorola Babyfoon Mbp-481 – Met Camera

Waar te koop?

bol.com (€79,99)
Laatst bijgewerkt: 14 juli 2024 – 12:01

Motorola Ease babyfoons met camera 

Motorola heeft ook een aantal Ease babyfoons uitgebracht. Deze babyfoons liggen in prijs iets hoger dan de hierboven beschreven MPB 400 serie. Dit komt omdat bij deze serie het beeldscherm groter is. De babyfoon oogt ook iets luxer, maar dit blijft een kwestie van smaak. De camera is ook makkelijker op te hangen/demonteren dan de camera van de MPB 483 serie. We bespreken de beste Motorola Ease babyfoons. Daarnaast zijn de babyfoons uit de EASE-serie uit te breiden met extra babyunits. Echter zijn deze nergens te koop! Wel kun je een babyfoon met 2 camera’s tegelijk kopen.

 1. Motorola EASE 34
 2. Motorola EASE 35
 3. Motorola EASE Twin

1. Motorola EASE34 babyfoon 

Motorola babyfoon met camera Houd je kleintje in de gaten met de Motorola EASE34. Deze babymonitor is voorzien van een groot 4,3 inch scherm, zodat je je kindje goed kunt zien als het slaapt of als het wakker is. Met de digitale zoomfunctie kun je inzoomen om te zien of alles in orde is. Dankzij de infraroodcamera is de baby ook goed in het donker te bewonderen. De digitale verbinding zorgt voor een storingsvrije en veilige verbinding.

Breng je kindje in slaap met de slaapliedjes en praat met elkaar via de terugspreekfunctie. Er zijn ook audioboeken af te spelen, deze zijn alleen wel in het Engels. De babyfoon beschikt ook over rustige natuurgeluiden. De Motorola EASE34 is uit te breiden met meerdere camera’s. Wel opgemerkt worden dat deze extra camera’s nergens te koop zijn. 

[nx_column] Camera met zoomfunctie
  4,3 inch beeldscherm
 Extra’s als thermometer, terugspreekfunctie, slaapliedjes, standby-knop, infrarood voor de nacht

Camera niet op afstand te draaien
Geen mogelijkheid tot video en foto
Beperkte accuduur / werkt niet op batterijen

2. Motorola EASE35 babyfoon 

De EASE35 babyfoon is helemaal hetzelfde. Het enige verschil zit in het formaat beeldscherm. De EASE35 is met een 5 inch beeldscherm uitgerust. 

 

Motorola Ease 35 – Babyfoon met Camera

Waar te koop?

bol.com
amazon.nl (€139,68)
Laatst bijgewerkt: 14 juli 2024 – 12:01

3. Ease 35 Twin Video

babyfoon tweelingDe naam zegt het al. De babyfoon wordt geleverd met 2 camera’s en een 5-inch ouder-unit. De babyfoon beschikt over een splitfunctie en over een scanfuntie. Op het gesplitste scherm kun je meerdere kinderen tegelijk in de gaten kunt houden. Dankzij een zichtbereik van maar liefst 300 meter (binnenshuis zo’n 50 meter bereik) kun je overal in huis verbonden blijven.M et scanmodus zie je om de 10 seconden de camera van beeld veranderen. 

Tip: Motorola Hubble App. In deze babytracker kun je gegevens bijhouden over het slaapritme van de baby en geeft tips over het slapen en ouderschap. De babyfoon heeft geen VOX-functie. Dit betekent dat de babyfoon continu aanstaat en ook over netstroom moet beschikken. 

De camera heeft een zoomfunctie, maar je kunt de camera niet op afstand draaien. Verder heeft deze babyfoon fijne extra’s als een terugspreekfunctie, thermometer, nachtlampje en slaapliedjes. Bekijk hier alle babyfoons met 2 camera’s.

Splitscreen / Quad functie
Scanmodus
  Uitbreidbaar tot 2 camera’s 
 Fijne extra’s als een terugspreekfunctie, Hubble app, infrarood voor de nacht, slaapliedjes

Geen op afstand bestuurbare camera
Geen VOX
Beperkte accuduur

 

Motorola – Babymonitor Ease 35 Twin Video

Waar te koop?

bol.com (€234,76)
Laatst bijgewerkt: 14 juli 2024 - 12:01

Motorola Connect babyfoons met camera en app

De Motorola Connect babyfoons beschikken over de mogelijkheid om de babyfoon ook te koppelen aan de smartphone en/of tablet. Voordeel van de Motorola babyfoon met app is dat je overal ter wereld de babykamer in de gaten kunt houden. Wel is een goede wifi verbinding op de babykamer een vereiste. Een wifi-versterker kan goed helpen. We bespreken de 2 populairste modellen met app: 

1. Motorola babyfoon App VM44 Connect 

Motorola babyfoon appDeze Motorola babyfoon met camera is dual mode babyfoon. Je kunt de baby zowel bewonderen op de ouderunit als op de App. Gebruik thuis het grote scherm van 4,3 inch om een duidelijk zicht op je kleintje te krijgen. Deze verbinding is digitaal. Met de ouderunit kun je inzoomen, praten, slaapliedjes (10 stuks), en temperatuur aflezen.

Download de Motorola Nursery-app op je smartphone of tablet om video’s in HD te streamen als je onderweg bent. Je kunt met de app ook inzoomen, praten en zelfs je eigen audio-opnames maken. 

Camera met zoomfunctie
Ouderunit en App
  4,3 inch beeldscherm
  Mogelijk om foto’s en video’s te maken 
 Extra’s als thermometer, terugspreekfunctie, 10 slaapliedjes, standby-knop, infrarood voor de nacht

Camera niet op afstand te draaien
Goed werkende wifi nodig 
Beperkte accuduur / werkt niet op batterijen

2. Motorola Nursery VMX65 Babyfoon

Motorola VM65X ConnectEen babyfoon met app waar je echt alles perfect mee in de gaten kunt houden is de Motorola Nursery VMX65 Babyfoon. Deze babyfoon met app wordt inclusief flexibele wieghouder geleverd. Zo heb je jullie kindje vanaf boven goed in zicht. Levert prachtige beelden op. Met de app kun je deze beelden vastleggen op foto of video. Ligt de baby even ergens anders te slapen? Met de afneembare camera en magnetische bevestiging kun je hem door het hele huis plaatsen.

De ouderunit werkt met een digitale verbinding en bestaat uit een 5 inch Full HD kleuren beeldscherm. Met de ouder unit kun je slaapliedjes opzetten, de camera besturen, temperatuur aflezen, de eco modus instellen en gebruikmaken van de terugspreekfunctie. Het bereik van de ouderunit binnen is zo ongeveer 50 meter.

Voor het gebruik van de Motorola Nursery-app heb je altijd wifi verbinding nodig op de babykamer. Via de app kun je real-time meekijken in de kamer van jullie baby, gesprekken in twee richtingen voeren en zelfs vooraf opgenomen natuurgeluiden, slaapliedjes en audioboeken via de babyfoon afspelen. Met de Motorola Nursery-app sla je daarnaast gemakkelijk beelden van je kindje op om ze vervolgens te delen met naasten.

De babyfoon is momenteel gericht op vooral Engelse gebruikers, hierdoor zijn de audioboeken alleen in het Engels verkrijgbaar. De babyfoon ontvangt op bol.com opvallend veel goede reviews.

  Ouderunit en App
 Wereldwijd bereik
 Foto’s en video’s maken met app
   Op afstand bestuurbare camera

Vogelperspectief
Fijne extra’s als een terugspreekfunctie, slaapliedjes als white nois en de mogelijkheid voor eigen slaapliedjes, vox-functie, infrarood voor de nacht

Goed werkende wifi voor gebruik App
Prijzig
Babyfoon is niet uitbreidbaar

3. Motorola Comfort Connects babyfoons Beste koop Consumentenbond  

Motorola Comfort ConnectMotorola heeft in 2020 5 nieuwe Motorola Comfort Connect babyfoons uitgebracht. De Motorola Comfort connect heeft het predicaat beste koop ontvangen van de Consumentenbond in 2020. Persoonlijk vinden wij de hierboven beschreven WM44 Connect beter

Op eerste oog lijken alle Comfort Connect babyfoons op elkaar, echter zijn de functionaliteiten van de babyfoons verschillend. De goedkoopste Motorola in deze serie babyfoon met app en ouderunit is de Comfort Connect 40. Je hebt nog wel de mogelijkheid van een koppeling met je smartphone. Echter beschikt de babyfoon niet over een op afstand bestuurbare camera. Ook het beeldscherm is niet heel groot. Daarnaast is er ook geen nachtlampje afwezig.

Wil je de meest complete Motorola in deze connect serie? Ga dan voor de Comfort Connect 85.

Lees in ons verslag meer over de verschillen tussen de Motorola Comfort Connect Babyfoon.

Bekijk reviews en prijzen bij Bol.com.

Motorola Comfort40 Connect

Motorola Comfort40 Connect

Babyfoon met app en ouderunit  Beste koop Consumentenbond Wereldwijd bereik   Slaap- en groeipatroon bij te houden via App Opname mogelijkheid   Fijne extra’s  Uitbreidbaar met meerdere camera’s   Camera is niet op afstand te bestuurbaar Extra camera’s nergens te verkrijgen  Klein beeldscherm

Waar te koop?

bol.com
amazon.nl (€149,99)
Laatst bijgewerkt: 14 juli 2024 – 12:02

Motorola babyfoons zonder camera 

Motorola heeft ook een aantal babyfoons gemaakt zonder camera. Opvallend is dat deze allemaal uit DECT verbinding bestaan. Deze DECT-verbinding zorgt ervoor dat je altijd een storingsvrije verbinding hebt met de babykamer en geeft heel zuiver luid. We bespreken hieronder de beste Motorola babyfoon zonder camera. 

1. Motorola babyfoon stopcontact MBP-8 (niet meer verkrijgbaar)

Motorola babyfoonsDe meest eenvoudige babyfoon in het assortiment van de Motorola babyfoons, maar met waardvolle extra’s en handigheidjes. De Motorola babyfoon MBP-8 is direct in het stopcontact te steken. Je hebt dus geen batterij of accu nodig. En omdat de telefoon uit DECT-technologie bestaat heb je geen storting op de lijn. Wel zo handig in een dichtbevolkte kinderrijke buurt. De LED-lampjes op de babyfoon vertellen precies wanneer de baby geluid maakt en hoe hard. Dit kan handig zijn op bijvoorbeeld een feestje en de babyfoon bevindt zich in een drukke ruimte.

Alternatief

Helaas is deze babyfoon niet meer verkrijgbaar. Zoek je een soortgelijke babyfoon? Bekijk dan de Hubble Connected babyfoon. Deze babyfoon werkt ook via het stopcontact en heeft dezelfde stabiele DECT-verbinding. Deze babyfoon is alleen verkrijgbaar bij Amazon.nl.  

2. Motorola MBP 24 Babyfoon

Motorola babyfoon zonder camera Een andere eenvoudige Motorola Babyfoon is MBP24 Audio Monitor. Elk geluidje registreert deze eenvoudige babyfoon. Deze babymonitor is uitgerust met 100% storingsvrije DECT-technologie waardoor je Wifi-connectie het gewoon blijft doen. Je hebt tot 300m ver bereik (binnen 50 meter) en je krijgt een alert wanneer je buiten bereik bent of wanneer de batterij bijna leeg is. Met de handige terugpraatfunctie kun je je kindje alvast geruststellen terwijl je onderweg bent. Of je kunt bijvoorbeeld een slaapliedje zingen. De gevoelige microfoon registreert elk geluidje zodat je meteen weet wanneer je baby wakker is. Het volume kun je zelf regelen.

 

De babyfoon beschikt niet over slaapliedjes en heeft geen ECO-functie. Een ECO-modus is een energiebesparende stand en zorgt voor minder straling.  

 

Wij raden aan om eerder te kiezen voor de Motorola AM21 audio babyfoon. Deze beschikt wel over een ECO-functie. Echter niet over een terugspreekfunctie. 

 

Motorola MBP24 Babyfoon Audio

Waar te koop?

bol.com
amazon.nl (€44,61)
Laatst bijgewerkt: 14 juli 2024 – 12:01

3. Motorola babyfoon MBP-11 DECT

Motorola MBP-8 babyfoon

Een andere eenvoudige babyfoon zonder camera in het assortiment van de Motorola babyfoons, maar met waardevolle extra’s en handigheidjes is de MPB11. De MBP11 is gemakkelijk in gebruik en draagbaar met zijn riemclip en standaard. Deze babyfoon heeft een hooggevoelige microfoon die ieder geluidje oppikt. Het ruime bereik tot circa 50 meter binnenshuis zorgt ervoor dat je veel bewegingsvrijheid houdt.

De ouderunit werkt via de adapter of op de oplaadbare batterij, die ook bijdraagt aan je bewegingsvrijheid. En mocht je bijvoorbeeld tijdens een etentje het geluid van de babyfoon willen uitschakelen, dan geeft de geluidsniveau-indicator visueel weer of je kindje huilt.

De LED-lampjes op de babyfoon vertellen precies wanneer de baby geluid maakt en hoe hard. Dit kan handig zijn op bijvoorbeeld een feestje en de babyfoon bevindt zich in een drukke ruimte. Bereik is 300 meter.

Motorola MBP11 babyfoon

Waar te koop?

bol.com
Laatst bijgewerkt: 14 juli 2024 – 12:02
 • Welke Motorola babyfoon heeft een app?

  Er zijn een aantal Motorola babyfoons met app verkrijgbaar. Hiermee kun je overal ter wereld de babykamer bewonderen. Bekijk de beste Motorola babyfoons met app op onze speciale Motorola merkenpagina.  

 • Wat is beste Motorola babyfoon met camera?

  Wat de beste Motorola babyfoon met camera is, is vooral afhankelijk van jullie wensen en budget. Om je te helpen hebben wij de beste Motorola  babyfoons op een rijtje gezet. 

 • Welke app kun je gebruiken voor de Motorola babyfoons?

  De meeste recente app voor de Motorola babyfoon is de Motorola Nursery app. Via deze app kun je real-time meekijken de kamer van jullie baby, gesprekken voeren, foto's en video's maken en slaapliedjes afspelen.