Beste Motorola babyfoons

Motorola babyfoons staan bekend om de gebruiksvriendelijkheid en eenvoudige design. Al 80 jaar! bewijst Motorola zich al in de babyfoons. En al deze kennis en ervaring zijn verwerkt in de nieuwste babyfoons. Hieronder beschrijven wij de nieuwste en beste Motorola babyfoons.

Motorola Comfort Connects babyfoons (beste koop)

Motorola Comfort ConnectMotorola heeft afgelopen maanden 5 nieuwe Motorola Comfort Connect babyfoons uitgebracht. De Motorola Comfort connect heeft het predicaat beste koop ontvangen van de Consumentenbond. 

Op eerste oog lijken alle Comfort connect babyfoons op elkaar, echter zijn de functionaliteiten van de babyfoons verschillend. De goedkoopste Motorola in deze serie babyfoon met app en ouderunit is de Comfort Connect 40. Je hebt nog wel de mogelijkheid van een koppeling met je smartphone. Echter beschikt de babyfoon niet over een op afstand bestuurbare camera. Ook het beeldscherm is niet heel groot. Daarnaast is er ook geen nachtlampje afwezig.

Wil je de meest complete Motorola in deze connect serie? Ga dan voor de Comfort Connect 85.

Lees in ons verslag meer over de verschillen tussen de Motorola Comfort Connect Babyfoon.

Bekijk reviews en prijzen bij Bol.com.

Motorola babyfoon MBP-8 DECT

Motorola babyfoonsDe meest eenvoudige babyfoon in het assortiment van de Motorola babyfoons, maar met waardvolle extra’s en handigheidjes. De Motorola babyfoon MBP-8 is direct in het stopcontact te steken. Je hebt dus geen batterij of accu nodig. En omdat de telefoon uit DECT-technologie bestaat heb je geen storting op de lijn. Wel zo handig in een dichtbevolkte kinderrijke buurt. De LED-lampjes op de babyfoon vertellen precies wanneer de baby geluid maakt en hoe hard. Dit kan handig zijn op bijvoorbeeld een feestje en de babyfoon bevindt zich in een drukke ruimte. Bereik is 300 meter.

 

Motorola babyfoon MBP-16 DECT

babyfoon Motorola MBP-16De motorola babyfoon MBP-16 is net wat uitgebreider dan de MBP-8. Zo heeft de babyfoon slaapliedjes die vanaf de ouderunit zijn te selecteren. En wil je weten hoeveel graden het is in de babykamer? De thermometer op de babyfoonunit vertelt je precies hoe warm het is. Een andere fijne extra is de terugspreekfunctie. Hiermee kun je de baby gerustellen met jouw vertrouwde stem. En ook het nachtlampje ontbreekt niet op de Motorola MBP-16. Bereik van de babyfoon is 300 meter. De babyfoon beschikt over een storingsvrije verbinding.

 

Motorola babyfoon MBP -18 met camara

Motorola babyfoonMet de Motorola MBP-18 is de baby niet alleen te horen maar ook te bekijken. De babyfoon met camera maakt het mogelijk om de baby te bewonderen zonder de kleine te storen. Omdat de Motorola werkt via digitale transmissie is de kans op storing een heel stuk kleiner. De ouderunit bestaat uit een kleuren LCD-scherm. En wil wil je extra camera’s aansluiten? Dit kan tot maximaal 4 stuks. Handige extra’s zijn de buitenbereik- en batterij indicator. Bekijk hier de video-demonstratie van de MPB-18 (rechts bij video-reviews).

 

Motorola babyfoon MBP-853

Motorola MBP-853 CONNECT Babyfoon met camera en Wifi

De Motorola MBP-853 verschilt niet zoveel van de 854 (zie hieronder). De camera op de babyfoon heeft ook een zoomfunctie zodat je jouw baby ongestoord van dichtbij kunt bewonderen op de 3,5 inch beeldscherm. Verschil zit hem in de HD-video en de prijs. Echter is de beeldkwaliteit verder goed te noemen. Ook beschikt de babyfoon over de mogelijkheid om jouw smartphone als ouderunit te gebruiken. En ook de fijne extra’s als een terugspreekfunctie, een thermometer, slaapliedjes en een buitenbereik indicator maken de motorola MPB-853 babyfoon compleet! Ook uit te breiden met extra camera’s.

 

Motorola babyfoon MBP-854 met camera

Motorola babyfoonDe Motorola MPB-854 babyfoon met camera biedt net dat beetje extra. De camera op de babyfoon heeft een zoomfunctie zodat je jouw baby ongestoord van dichtbij kunt bewonderen op de HD-video (super scherp). Ook beschikt de babyfoon over de mogelijkheid om jouw smartphone als ouderunit te gebruiken. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als je met de baby uit logeren gaat en je alleen de camera mee neemt. Fijne extra’s als een terugspreekfunctie, een thermometer, slaapliedjes en een buitenbereik indicator maken de motorola MPB-854 babyfoon compleet! Uit te breiden extra camera’s.

 

Motorola MBP 855 Babyfoon met camera en app

Motorola babyfoon MBP-855 babyfoonDe ouderunit van deze dual mode babyfoon heeft een kleurenscherm van maar liefst 5.0 inch! Met de app (helaas een betaald abonnement) kun je vanuit een andere locatie waar dan ook ter wereld meekijken. Grote pluspunten van deze babyfoon is dat de camera kan draaien en ook in en uit kan zoomen. Erg handig als de baby bijvoorbeeld gaat kruipen. Het bereik van de ouderunit is ongeveer 300 meter. Genoeg afstand dus. Compleet met alle extra’s. Ook is de ECO-modus aanwezig. Nadeel is dat de babyfoon een hoge aanschafprijs heeft en je voor de app apart moet betalen.

 

Motorola babyfoon MBP-36S met camera

babyfoon met camera 2015De Motorola MBP-36S babyfoon is een populaire Motorola babyfoon. Met deze babyfoon kun je precies volgen hoe het in de babykamer eraan toe gaat. De babyfoon beschikt over een LCD- beeldscherm van 3,6 inch. En naast de zoomfunctie kun op afstand de camera ook draaien. Wel zo handig als de kleine gaat draaien in zijn ledikantje. Extra’s als de terugspreekfunctie, 5 slaapliedjes, thermometer en instelbaar alarm zijn ook aanwezig (geen nachtlampje). Een complete babyfoon dus. De Motorola MBP -36S wordt overigens heel goed beoordeeld.

 

Motorola MBP-662

Motorola MBP-662 CONNECT Babymonitor wifiEen betaalbare babyfoon in deze categorie is de Motorola MBP-662. Het beeldscherm is 2,4 inch, groot genoeg om alles goed te zien. Voordeel van deze babyfoon is de zoomfunctie en de aanwezige VOX. Hierdoor schakelt de babyfoon het beeldscherm vanzelf uit als het geen geluid dicteert en springt vanzelf weer aan. Hierdoor bespaar je wat op het batterijverbruik. De batterijen zijn wel herlaadbaar, dus wanneer de ouderunit een lage batterij weergeeft, laad je deze direct op met de meegeleverde adapter.  De app is gratis, maar voor extra features dient helaas betaald te worden. Er wordt geklaagd dat het beeld op de videounit te klein zou zijn. Verder een prima babyfoon voor een prima prijsje.

 

Motorola babyfoon BLINK 1 Wi-Fi

De Motorola Blink is een Wi-Fi babyfoon en valt onder de catergorie smartphone babyfoons. De smartphone (iOS of Andriod) en/of tablet is dus de ouderunit en de camera is de babyunit. De camera gaat aan bij geluidsdetectie en werkt via het Wi-Fi netwerk. Afhankelijk van de soort internetverbinding, is je bereik onbeperkt. Handig voor als je in de tuin zit of bij de buurtjes op bezoek bent. De camera is op afstand bestuurbaar inclusief zoomfunctie en draaimogelijkheden. Beschikt over een terugspreekfunctie en slaapliedjes. De Motorola BLINK 1 is een volwaardige babymonitor.