fbpx

Beste Philips AVENT babyfoons

De beste Philips AVENT babyfoon

De Philips AVENT babyfoons zijn degelijke en betrouwbare Nederlandse babyfoons. Philips innoveert continu en hierdoor zijn de babyfoons van de nieuwste extra’s voorzien waar je als jonge ouder echt iets aan hebt. Alle babyfoons behoren tot de AVENT-categorie. Philips AVENT ontwerpt en produceert sinds 1984 producten die door de natuur geïnspireerd zijn en ontwikkeld zijn op basis van uitgebreide onderzoeken en klinische tests.

Wat de beste Philips Avent babyfoon is vooral afhankelijk van jullie wensen. Is dit een babyfoon met camera of zonder? Vinden jullie een sterrenprojector leuk?

Welke Philips Avent babyfoon is het beste?

Door de jaren zijn zijn er al heel wat Philips Avent babyfoons ontwikkeld. Een aantal zijn ook in de prijzen gevallen. We hebben een overzicht gemaakt van de beste Philips Avent babyfoon. Hierin ook de testen van consumentenorganisaties meegenomen. Bekijk hieronder het overzicht van de beste Philips AVENT babyfoons.

Philips Avent:BijzonderPrijs
1. SCD 843Zoomfunctie op camera
Veilige verbinding
€ 189
2. SCD723Beste uit de test audio 2022
beste koop
€ 119
3. SCD 733Audio babyfoon met sterrenprojector € 119
4. SCD 923Beste uit de test babyfoon met app en ouderunit 2022
beste koop
€ 299

Philips AVENT SCD723/26 

beste babyfoonTotaal zijn 4 babyfoons van Philips Avent als beste uit de test gekomen met een 7,8 bij de Consumentenbond. Deze 4 babyfoons zijn bijna zo goed als gelijk aan elkaar, maar verschillen in wat extra functies en prijs. Alle uitvoeringen beschikken over een eco modus, een terugspreekfunctie, thermometer en een nachtlampje. De DECT verbinding zorgt ervoor dat de babyfoons 100% storingsvrij zijn.

Het verschil tussen de babyfoons zit vooral in het wel of niet hebben van een laadstation, de nachtmodus en de kleur van de babyfoon. Lees hier meer over de verschillen en de test van de Consumentenbond.

De beste Philips babyfoon van de 4 vinden wij de SCD 723. Deze babyfoon heeft een laadstation en een nachtmodus. Het laadstation is een acculader waar je de accu van de babyfoon mee oplaadt wanneer deze leeg is. Je klikt de babyfoon zo heel gemakkelijk in de oplader. Ontvangt al veel goede beoordelingen van ouders. Grote voordeel van deze babyfoon is dat beide units op batterijen werken
De 721/26 is hetzelfde overigens, alleen is de kleur lichtblauw.

babyfoon met slaapliedjes

Waar te koop?

bol.com
Laatst bijgewerkt: 14 juli 2024 – 12:02

Philips Avent Connected SCD923/26

babyfoon met app Philips Avent Connected SCD923/26Philips heeft sinds kort de Philips Avent Connected SCD923/26 uitgebracht. De babyfoon met app beschikt over het Secure Connect-systeem Dit zorgt voor meerdere versleutelde koppelingen tussen de babyunit en de ouderunit en app. Hierdoor is de verbinding sterk en veilig. De babyunit bevat een full HD-camera met nachtzicht en digitale zoom. Het beeldscherm is 4,3 inch (11,5 cm) en dus groot genoeg om alles goed te volgen in de babykamer.  De oplaadbare ouderunit heeft een batterijduur van maximaal 12 uur*. Dit is vrij lang voor babyfoon met camera. Met de Eco-modus kun je energie besparen zodat de batterij nog langer mee gaat. 

Verder heeft deze babyfoon heel veel fijn extra’s als een thermometer, terugspreekfuntie, fijne heldere slaapliedjes en een nachtlampje. De camera beschikt over een zoomfunctie, maar je kunt de camera niet op afstand besturen. Voor het gebruik van de meegeleverde ouderunit heb je geen wifi nodig. 

Voor alle andere plaatsen biedt de Baby Monitor + app via wifi of mobiel internet onbeperkt bereik. Hiermee kun je ook tegen je kindje praten, foto’s maken, nachtlampje bedienen en slaapliedjes bedienen. Philips heeft ook witte ruis en natuurgeluiden als slaapliedjes. Dit werkt voor heel veel baby’s kalmerend. Je kunt eventueel ook je eigen slaapliedjes opnemen en laten afspelen. Hoe fijn is dat!

We hebben de babyfoon zelf nog niet mogen testen maar de eerste reviews van de Philips Avent Connected SCD923/26 zijn goed! Lees ze hier. 

De babyfoon is helaas niet uit te breiden met meerdere camera’s. Je kunt wel via de app meerdere camera’s aansluiten, echter beschikt de babyfoon niet over een quadmodus of scanmodus. Je hebt dus beeld van maar 1 camera. 

De Philips Avent Baby Monitor+-app kan gratis worden gedownload in de App Store of Google Play Store.

Ouderunit en App
 Wereldwijd bereik
 Foto’s maken met app
Verbeterde accu  
Fijne extra’s als een terugspreekfunctie, slaapliedjes als white nois en de mogelijkheid voor eigen slaapliedjes, vox-functie, infrarood voor de nacht en slaapliedjes.

Goed werkende wifi voor gebruik App
Babyfoon is niet uitbreidbaar
Prijzig
Geen mogelijkheid tot opname

Philips Avent Connected SCD923 – Beeldbabyfoon met app

Philips Avent Connected SCD923 – Beeldbabyfoon met app

Babyfoon met app en ouderunit  Best getest Consumentenbond Wereldwijd bereik   Zoomfunctie op camera Foto’s en video’s maken met app  Fijne extra’s als een terugspreekfunctie, slaapliedjes als white noise en mogelijkheid eigen slaapliedjes, vox-functie en infrarood voor de nacht  Camera is niet op afstand te bestuurbaar (geen pan/tilt) Niet uitbreidbaar Accu is matig

Waar te koop?

bol.com (€264,99)
amazon.nl (€254,00)
Laatst bijgewerkt: 14 juli 2024 – 12:02

Philips AVENT babyfoon met camera SCD843 (2019)

Philips Avent babyfoonDeze Philips Avent babyfoon is begin 2019 op de markt gebracht en is de opvolger van de SCD 630. Verschil zit vooral in de type verbinding. De Philips Avent SCD 630 heeft een DECT verbinding (meer straling). Deze nieuwe SCD843 heeft als type verbinding A-FHSS. Minder straling en een veilige privé verbinding.

Deze babyfoon babyfoon biedt alle extra’s die je wensen kunt; de terugspreekfunctie, de thermometer, slaapliedjes, goede nachtverlichting en er zit zelfs een trilfunctie op. Met deze trilfunctie kun je in een rustige ruimte toch nog een oogje in het zeil houden. De Philips AVENT babyfoon 630 is niet op afstand te draaien, maar er zit wel een zoomfunctie op. En met een beeldscherm van 3,5 inch zeker groot genoeg.

De babyfoon heeft een bereik tot 300 meter. De DECT verbinding zorgt voor een storingsvrije verbinding en in combinatie met de nieuwe adaptieve FHS (Frequency Hopping Spread Spectrum)-technologie heb je een compleet veilige verbinding. Zo kan de babyfoon niet afgeluisterd worden.

Kunnen jullie je prima redden zonder trilfunctie, zoomfunctie, nachtverlichting en thermometer? Dan biedt Philips als goedkoper alternatief de Philips AVENT833 babyfoon. Het beeldscherm is iets kleiner, maar voldoende om alles goed in de gaten te houden.

Philips Avent SCD843/01

Waar te koop?

bol.com
Laatst bijgewerkt: 14 juli 2024 – 12:02

Philips AVENT SCD833/26

Waar te koop?

bol.com (€159,99)
amazon.nl (€132,74)
Laatst bijgewerkt: 14 juli 2024 – 12:02

Philips Avent SCD733/26 met sterrenprojector (2018)

Philips AVENT SCD733/26De Philips Avent SCD733/26 met een ingebouwde sterrenprojectie is ideaal om je kindje rustig in slaap te laten vallen. Je baby kalmeert zodra hij of zij de mooie figuurtjes op het plafond ziet verschijnen en valt uiteindelijk vanzelf in slaap.De DECT-technologie zorgt voor een veilige privéverbinding, zodat je er zeker van bent dat er niemand meeluistert. De SCD733/26 heeft verder alle fijne extra’s die je als ouder wenst; de terugspreekfunctie, ECO- modus, de thermometer, slaapliedjes en goede nachtverlichting. Lees hier ons uitgebreide verslag.

De babyfoon is in het blauw en in het grijs verkrijgbaar. Prijs en verkooppunten? Bekijk ze hieronder:

Oude modellen babyfoons van Philips: 

Philips AVENT babyfoon DECT SCD560 (2014)

De Philips AvPhilips AVENT babyfoonent SCD560 biedt door de DECT verbinding een helder geluid zonder storing. De babyfoon is door de consumentenbond uitgeroepen tot de beste koop babyfoon. Lees er hier meer over. Zo hoor je ieder geluidje van de baby helder. Een bijzondere functie van de babyfoon is de kalmerende werking van het nachtlampje en de 5 slaapliedjes voor de baby. Je baby valt zo heerlijk rustig in slaap.

Is je baby onrustig en zou je iets willen zeggen zonder naar de babykamer te hoeven lopen? Dan kan dit met de terugspreekfunctie. Ook heel fijn is de temperatuurmeter. Zo weet je precies hoe warm het is in de babykamer. Categorie: Alleen geluid- DECT

Philips AVENT babyfoon 630/26 babyfoon met camera (2016)

490458Deze Philips AVENT babyfoon is 1 van de 2 babyfoons met camera die Philips medio 2016 op de markt heeft gebracht. De 630 is de meest uitgebreide versie. Deze babyfoon biedt namelijk alle extra’s die je wensen kunt; de terugspreekfunctie, de thermometer, slaapliedjes, goede nachtverlichting en er zit zelfs een trilfunctie op. Met deze trilfunctie kun je in een rustige ruimte toch nog een oogje in het zeil houden. De Philips AVENT babyfoon 630 is niet op afstand te draaien, maar er zit wel een zoomfunctie op. En met een beeldscherm van 3,5 inch zeker groot genoeg.

De babyfoon heeft een bereik tot 300 meter. De DECT verbinding zorgt voor een storingsvrije verbinding en in combinatie met de nieuwe adaptieve FHS (Frequency Hopping Spread Spectrum)-technologie heb je een compleet veilige verbinding. Zo kan de babyfoon niet afgeluisterd worden.

Bekijk de uitgebreide video review hier.

Philips AVENT babyfoon 620/26 babyfoon met camera (2016)

Philips Avent babyfoonKunnen jullie je prima redden zonder trilfunctie, zoomfunctie, nachtverlichting en thermometer? Dan biedt Philips als goedkoper alternatief de Philips AVENT babyfoon 620/26.
Het beeldscherm is iets kleiner dan de 630 (2,7 vs 3,5 inch), maar voldoende om alles goed in de gaten te houden.

De babyfoon heeft een bereik tot 300 meter. De DECT verbinding zorgt voor een storingsvrije verbinding en ook deze philipds AVENT babyfoon beschikt over de nieuwe adaptieve FHS (Frequency Hopping Spread Spectrum)-technologie. Zo kan de babyfoon niet afgeluisterd worden.

Philips AVENT babyfoon SCD860 (uGrow) Smartphone babyfoon (2015)

babyfoons met camera 2015De Philips AVENT SCD860 is een mooie smartphone babyfoon. Deze babyfoon alleen niet meer verkocht. Met deze babyfoon ben je altijd verzekerd van een goede verbinding tussen ouder en kind. Waarom? De Philips Avent SCD860 beschikt over de SafeConnect Technologie. Hierdoor schakelt de babyfoon automatisch tussen wi-fi en 3G en 4G zonder verbinding met de smartphone en/of tablet te verliezen. Wel zo gerustellend. De babyfoon is uit te breiden tot wel 10 camera’s. En willen er meer mensen meekijken? Er kunnen 3 personen gelijktijdig meekijken, waar ook ter wereld. Extra’s als de thermometer en luchtvochtigheidsmeter en slaapliedjes maken deze babyfoon compleet. Mooi staaltje techniek.

Philips AVENT babyfoon DECT SCD501 (2014)

Philips AVENT babyfoonDe Philips AVENT babyfoon SCD501 is 100% storingsvrij vanwege DECT. Alle belangrijke onderdelen die een babyfoon vandaag de dag moet hebben, heeft de Philips SCD501.De babyfoon beschikt over een ECO-modus. Zo bespaar je niet alleen energie maar ook de straling wordt zo minder. Meer weten over straling. Lees hier verder.

Heb je geen brereik omdat je per ongeluk de ouderunit te ver van de babyunit hebt meegenomen? De babyfoon geeft direct signaal wanneer dit aan de orde is. Ook trouwens wanneer de batterij bijna op is. Wel zo geruststellend. Ook het nachtlampje op de bayfoon is voor de baby erg prettig als het gaat slapen. Bereik tot 300 meter.

Philips AVENT babyfoon DECT SCD570 (2013)

Avent Philips SCD570/00 DECT Babyfoon met Flex Eco Mode, Nachtmodus

De philips AVENT babyfoon SCD570 beschikt net weer over wat meer extra’s dan de hiervoor besproken varianten van Philips. Zo beschikt de babyfoon ook over een naar wens aan te passen trilfunctie waardoor je gewaarschuwd wordt door een stille en subtiele trilling van de ouderunit. Bijvoorbeeld het alarm voor de nachtvoeding. Wat ook een fijne extra is op SCD570 is dat het volume aan te passen is. Zo hoor je niet iedere hik of zucht van de baby. Bereik van de babyfoon tot 330 meter. Voor de rest heeft de babyfoon alle andere extra’s als terugspreekfunctie, nachtlampje en terugspreekfunctie.

Philips AVENT babyfoon DECT SCD580 (2013)

Philips AVENT babyfoon SCD580De  Philips AVENT babyfoon SCD560 babyfoon heeft een hele vrolijke en mooie sterrenprojector waar je baby zeker van gaat genieten. En jij ook! Want door de vrolijke kleurtjes op het plafond valt jouw baby heerlijk rustig in slaap. Wat ook een hele bijzondere eigenschap is van de Philips SCD580 babyfoon is de temperatuur en vochtigheidsmeter. Hierdoor weet je precies hoe warm en hoe vochtig het is in de babykamer.De ECO-modus is ook aanwezig op deze babyfoon waardoor de babyfoon energie bespaart en minder straling afgeeft. De Philips SCD580 babyfoon is oplaadbaar en heeft een bereik van 330 meter.

Philips AVENT babyfoon met camera SCD603 (2013)

Beste Philips Avent babyfoonGrote verschil met alle voorgaande besproken babyfoons is de camera op deze Philips babyfoon. Wel zo prettig als je de baby ook kunt zien. Door het kleurenscherm van 2,4 inch met hoge resolutie is de baby goed in de gaten te houden. De beeldbabyfoon heeft een bereik van 150 meter. De camera is stabiel en springt alleen aan als de baby geluid maakt. Zo hoor je niet ieder klein zuchtje of beweging. Leuke extra’s als slaapliedjes en een nachtlampje. Mogelijkheid om camera’s toe te voegen naarmate je gezin groeit. Vanwege de DECT-verbinding is de babyfoon storingsvrij en veilig voor hackers.

Philips AVENT babyfoon met camera SCD610 (2013)

Philips AVENT Babyfoon SCD610/00 witMet deze babyfoon heb je altijd verbinding met de baby. Overdag maar ook s’nachts is de baby goed in beeld dankzij de infraroodstand. Met de zoomfunctie kun je de kleine van dichtbij bewonderen en draait de baby na een aantal maanden? De camera is vanaf de ouderunit te mee te draaien! Wel zo gemakkelijk. Zo heb je altijd overal zicht in de babykamer.

Bereik van 150 meter. De babyfoon wisselt tegelijkertijd tussen 120 kanalen om de verbinding storingsvrij te houden. Met meerdere camera’s kun je je baby in elke kamer zien. Nadeel van deze babyfoons is dat extra’s ontbreken als de terugspreekfunctie, de thermometer en slaapliedjes ontbreken.

Philips AVENT babyfoon DECT SCD505  (2011)

Philips AVENT SCD506/01 DECT-babyfoon

De Philips AVENT babyfoon SCD505 is iets uitgebreider dan de SCD501. De babyfoon beschikt ook over de energiebesparende ECO-modus, buitenbereik signaal, nachtlampje en een indicator voor de batterij. De babyfoon heeft een DECT-verbinding waardoor er geen storing op de lijn is. Daarnaast heeft de SCD505 ook slaapmelodietjes op de babyunit. De liedjes kunnen vanaf de ouderunit geselecteerd worden. Zo is de baby snel bekend met de melodietjes en voelt het vertrouwd, ook in een andere omgeving. De babyfoon heeft een bereik tot 330 meter.