Topcom babyfoons

Sinds 1991 produceert het Belgische Topcom communicatie- en life care-producten voor de particuliere markt. In 2012 is Tomcom overgenomen door Tristar. Deze overname heeft verder geen gevolgen voor de productie van babyfoons. Op het gebied van care-producten produceert het Topcom assortiment diverse babyfoons. Van analoge babyfoons tot babyfoons met camera’s. Wij hebben de beste Topcom babyfoons geselecteerd. Hieronder een overzicht.

Topcom Babytalker analoge babyfoon

Topcom babyfoonsDeze Topcom babyfoon werkt NIET met DECT-techniek, zoals vele andere babyfoons. Omdat de gevolgen van DECT-straling twijfelachtig zijn ten aanzien van de gezondheid is er nog steeds grote vraag naar deze babyfoon. Lees hier meer over straling.

De grote pluspunten de Topcom babytalker is dat de babyfoon een bereik van 2 kilometer heeft en over 8 kanalen beschikt. Een ver bereik en door de meerdere kanalen heb je minder kans dat je ook andere baby’s hoort.

Prijs € 51,05 Bol

Topcom babyfoon Babytalker 3600 DECT

Topcom babyfoonsDe nieuwste DECT Topcom babyfoon is de 3600 Babytalker. Dankzij de DECT-technologie is de verbinding storingsvrij. Een andere gebruikte techniek is NEMO. NEMO staat voor No Emission Mode en zorgt ervoor dat er geen straling vrijkomt tijdens de stand-by modus.

Met de ouderunit is het nachtlampje op afstand te bedienen en laat de thermometer zien hoeveel graden het is de babykamer. Met de slaapliedjes valt je baby rustig in slaap. Maximaal bereik buiten: 300 meter.

Prijs € 59,99 Bol 

Topcom Videobabyfoon KS-4246

Topcom babyfoon cameraBen je opzoek naar een complete babyfoon met camera? Dan is de Topcom Videobabyfoon de beste keuze onder de Topcom babyfoons. Je hoort niet alleen de baby, je kunt ook de baby goed bekijken op het 3,5 inch kleuren beeldscherm. En dankzij de infrarood camera is de baby ook in het donker te bewonderen. De Topcom Videobabyfoon KS-4246 beschikt over fijne extra’s als een nachtlampje en slaapmelodietjes die vanaf de ouderunit te bedienen zijn. En ook wanneer je buiten het bereik van de babyunit dreigt te gaan, of wanneer de batterijen bijna leeg zijn geeft de Videobabyfoon je een waarschuwing. Wel zo geruststellend. Fijne babyfoon met hele goede beoordelingen.

Prijs €159,- Babyfoonstore 

Topcom babyfoon NS-6750 voor de smartphone

Topcom babyfoonAfhankelijk van de soort internetverbinding, is je bereik met de Topcom babyfoon NS-6750 onbeperkt. Deze babyfoon valt onder de categorie Smartphone babyfoons. Omdat de Topcom babyfoon op wifi/internet werkt, is het bereik onbeperkt. Is je partner op zakenreis naar de andere kant van de wereld? Of willen opa en oma vanaf thuis live meekijken? Dan maak je de camera via de app openbaar voor hen. Zo kan iedereen meegenieten. De babyfoon is verder vrij simpel in uitvoering. Zo zijn er weinig extra’s. De prijs is daarom ook iets lager in vergelijking met de uitgebreidere versies.

Prijs € 93,- Babyfoonstore  

Welke babyfoon staat in de Top 10?