goedkope babyfoon met camera

Goedkope babyfoon met camera

Je bent opzoek naar een goedkope babyfoon met camera maar dan wel één van goede kwaliteit. En die kwaliteit mag je zeker verwachten, maar raak niet teleurgesteld in de weinige extra’s. Een goedkope babyfoon met camera is vaak lager in prijs omdat deze extra’s vaak ontbreken. Denk bijvoorbeeld aan slaapliedjes, terugspreekfunctie, zoomfuncties van de camera, thermometer, instelbaar alarm of een app waarmee je het beeld ook op je smartphone en/of tablet kunt ontvangen. 

 

Heb je helemaal geen behoefte aan al deze extra’s? Dan volstaat een simpele variant babyfoon of een smartphone babyfoon ook prima.

 

Wij zijn daarom opzoek gegaan naar de wat goedkope babyfoons met camera waarbij de basis functionaliteiten in ieder geval goed te noemen zijn. Zoals de kwaliteit van het beeld en het geluid, nachtzicht en buiten bereik indicatoren. De rest is mooi meegenomen.

 

Ben je trouwens in huis voorzien van goed wifi-netwerk? Een smartphone babyfoon kan een goedkoop alternatief zijn voor goedkope babyfoon met camera. Bekijk hier ons overzicht. 

Zie hieronder de selectie beste goedkope babyfoon met camera.

Wat is een goede goedkope babyfoon met camera?

Bekijk hieronder de beste goedkope babyfoon met camera Top 4.  Deze top 4 is samengesteld op basis van reviews van gebruikers, prijs- en kwaliteitverhouding en diverse consumententesten. 

  1. Luvion Easy : beste goedkoopste babyfoon met camera  
  2. Alecto DVM -75 : uitbreidbaar met meerdere camera’s 
  3. VB603 Babyfoon : groter beeldscherm in vergelijking met andere goedkope babyfoons met camera
  4. Lionelo Babyline 5.1: inclusief 2 camera’s 
 

1. De Luvion Easy goedkope babyfoon met camera

Goedkope babyfoon met camera

De Luvion Easy is een betrouwbare en goedkope babyfoon met camera zonder al te veel poespas en makkelijk in gebruik. De Luvion Easy beschikt over een 2 inch kleuren beeldscherm en ook in het donker is jullie uk nog goed te zien dankzij de infrarood. 

De verbinding van de Luvion Easy bestaat uit een gecodeerd signaal. Dit betekent niet alleen dat de verbinding 100% storingsvrij is, maar ook volledig veilig. Geen hackers op de lijn en/of andere kindjes uit de buurt. 

 

En valt de verbinding toch weg? Of is de batterij leeg? Dan ontvang je direct een waarschuwing. Wel zo fijn. 

Een andere fijne extra op Luvion Easy is de terugspreekfunctie. De Luvion Easy installeer je binnen een minuut, werkt bijna vanzelf en is eenvoudig in gebruik. Met de VOX-functie bespaar je energie. 

 

2. Alecto DVM-75 babyfoon

Goedkope babyfoon met cameraDe Alecto DVM-75 is heeft al heel wat goede reviews ontvangen. De babyfoon is een prima goedkope babyfoon is met goede basis functionaliteiten. Bijkomend voordeel is dat Alecto DVM heel makkelijk in gebruik is en weinig uitleg behoeft.

 

De babyfoon beschikt over een goede storingsvrije verbinding (FHSS). Het geluid is helder en op het verlichte LCD-display van 2,4 inch is alles prima te volgen in de babykamer. Door de infrarood LED-lampjes is de baby ook in het donker te bewonderen. Een belangrijke extra is de indicator wanneer de batterij bijna leeg is en wanneer je geen bereik hebt. Zo wordt je altijd gewaarschuwd. Het bereik is 300 meter buitenshuis (open veld) en 50 meter binnenshuis. Deze babyfoon beschijt ook over een ECO-modus. Zo kun je ervoor kiezen alleen beeld te ontvangen als de baby geluid maakt. Een fijne compacte babyfoon voor een zeer scherpe prijs. 

 

Een groot voordeel van deze babyfoon is dat deze uit te breiden is met meerdere camera’s. Ideaal voor de toekomst!

 

3. VB603 babyfoon/Orretti  babyfoon met camera

goedkope babyfoon met cameraDeze goedkope babyfoon met camera heeft een HD kleurenscherm van 3,2 inch. Dit is een normale afmeting voor een babyfoon. De babyfoon beschikt over alle nodige extra’s als een terugspreekfunctie, thermometer, automatisch nachtzicht, slaapliedjes, multi-language en een VOX-functie. De ouderunit kun je aansluiten op netstroom. Zodra de accu is opgeladen kun je ook zonder stroom de ouderunit gebruiken (Max 18 uur in VOX-modus).

 

Waar moet je opletten bij die VB603/Orretti? Het bereik in open veld is 260 meter. In huis zal dit ongeveer 40-50 meter zijn. Er wordt geklaagd over dat de VOX-functie niet altijd naar behoren werkt. VOX- functie is dat de babyfoon pas aanslaat als er geluid gedetecteerd wordt. De camera is niet op afstand te draaien.

Een aantal reviews:

“Beeld Kwaliteit is Beter dan verwacht. Zelfde babyfoon (andere merk opgeplakt) kost in de winkel 130 euro”
“Mooi product! Ben er blij mee. Kun je gerust bestellen!”
“Nooit ontvangen. Geschil geopend en hun hebben weer gesloten.”

 

Deze goedkope babyfoon met camera wordt aangeboden onder de naam ‘VB603 babymonitor’ of Orretti op Bol.com. Ook AliExpress verkoopt de babyfoon onder de naam Tark Tark.

Om het nog verwarrender te maken hebben wij het vermoeden dat deze Lionelo Babyfoon ook stiekem een VB603 is.

 

4. Lionelo Babyline 5.1 , de goedkope babyfoon met 2 camera’s

Goedkope babyfoon met camera Lionelo Babyline 5.1 Babyfoon met 2 camera's

Bijzondere aan de Lionelo Babyline 5.1 babyfoon is dat de je er standaard twee 2 camera’s bijgeleverd krijgt. Een goedkope babyfoon voor de toekomst omdat de camera’s in ook in verschillende kamers geplaatst kunnen worden.

 

Elke camera heeft een ingebouwde licht-, microfoon-, luidspreker- en temperatuursensor. De camera’s zijn gemakkelijk op de juiste positie te plaatsen of aan de muur te monteren. De camera is NIET op afstand te besturen.

Met de scanmodus kun je ervoor kiezen de beelden automatisch achter elkaar laten afspelen. Meestal zit er zo’n 7 seconden tussen de beelden.

Het kleuren beeldscherm is 4,8 x 3,6 cm. Je kunt alles voldoende volgen en zien, ook in het donker dankzij de infraroodcamera.

 

Elke camera heeft een ingebouwde luidspreker. Je kunt dus op afstand met de ouderunit de baby toespreken. Andere extra’s zijn: temperatuurmeter, meldingen (bij buiten bereik en lege batterij), alarm instellen voor bijv. voedingen, tijd (ontbreekt vaak bij babyfoons, dus pluspunt), slaapliedjes en de Vox – functie voor energiebesparing en dus lange levensduur zonder opladen. (niet mogelijk tijdens de scan-modus). Lees hier ons uitgebreide verslag.

 

 

Is een goedkope babyfoon betrouwbaar?

Een goede goedkope babyfoon is absoluut betrouwbaar. Onze top 4 goedkope babyfoon met camera beschikken allemaal over een goede digitale verbinding. Deze babyfoons zijn niet te hacken en hebben een bereik van ongeveer 50 meter. 

Hoeveel kost een goedkope babyfoon met camera?

De goedkoopste babyfoon met camera kost ongeveer 60,- euro. Je hebt dan een betrouwbare babyfoon met redelijk wat fijne extra’s. Je kunt ook op AliExpress kijken voor een babyfoon. Bedenk wel dat garanties bij dergelijke webshops vaak niet gelden. 

Waar kan ik een goedkope babyfoon kopen? 

Een goedkope babyfoon kun je het beste kopen bij een betrouwbare webshop waar garanties gelden. Mocht de babyfoon toch niet aan je verwachtingen voldoen dan kun je makkelijker ruilen. Wij geven de voorkeur aan de webshops in onze prijstabellen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *