fbpx

Goedkope babyfoon met camera, bekijk het overzicht

Goedkope babyfoon met camera

Je bent opzoek naar een goedkope babyfoon met camera maar dan wel één van goede kwaliteit. En die kwaliteit mag je zeker verwachten, maar raak niet teleurgesteld in de weinige extra’s. Een goedkope babyfoon met camera is vaak lager in prijs omdat deze extra’s vaak ontbreken. Denk bijvoorbeeld aan zuivere slaapliedjes, terugspreekfunctie, zoomfuncties van de camera, thermometer, instelbaar alarm of een app waarmee je het beeld ook op je smartphone en/of tablet kunt ontvangen. Daarnaast zijn de beeldschermpjes van de ouderunit vaak ook wat kleiner dan een wat duurdere babyfoon en beschikken niet over een HD-camera. Het beeld is dan iets minder scherp.

Heb je helemaal geen behoefte aan al deze extra’s? Dan volstaat een simpele variant babyfoon of een smartphone babyfoon ook prima.

Wij zijn daarom opzoek gegaan naar de wat goedkope babyfoons met camera waarbij de basis functionaliteiten in ieder geval goed te noemen zijn. Zoals de kwaliteit van het beeld en het geluid, nachtzicht en buiten bereik indicatoren. De rest is mooi meegenomen.

Ben je trouwens in huis voorzien van goed wifi-netwerk? Een smartphone babyfoon kan een goedkoop alternatief zijn voor goedkope babyfoon met camera. Bekijk hier ons overzicht. 

Zie hieronder de selectie beste goedkope babyfoon met camera.

Wat is een goede goedkope babyfoon met camera?

Bekijk hieronder de beste goedkope babyfoon met camera  top 8.  Deze top 8 is samengesteld op basis van reviews van gebruikers, prijs- en kwaliteitverhouding en diverse consumententesten. 

 1. Luvion Easy : beste goedkope babyfoon met camera  
 2. Orretti V7: goedkope babyfoon met camera en sterke accu 
 3. Looki babyfoon: goedkope moderne babyfoon met 3,2 inch beeldscherm  
 4. Alecto DVM -75 : uitbreidbaar met meerdere camera’s 
 5. Qute Connection Start: babyfoon met op afstand bestuurbare camera en zoom
 6. Luvion Platinum 3: Beste beoordeeld bol.com 
 7. VB603 Babyfoon : Prima prijs / kwaliteit met 3,2 inch beeldscherm 

1. De Luvion Easy goedkope babyfoon met camera

Goedkope babyfoon met camera

De Luvion Easy is een betrouwbare en goedkope babyfoon met camera zonder al te veel poespas en makkelijk in gebruik. De Luvion Easy beschikt over een 2 inch kleuren beeldscherm en ook in het donker is jullie uk nog goed te zien dankzij de infrarood. 

De verbinding van de Luvion Easy bestaat uit een gecodeerd signaal. Dit betekent niet alleen dat de verbinding 100% storingsvrij is, maar ook volledig veilig. Geen hackers op de lijn en/of andere kindjes uit de buurt. 

En valt de verbinding toch weg? Of is de batterij leeg? Dan ontvang je direct een waarschuwing. Wel zo fijn. 

Een andere fijne extra op Luvion Easy is de terugspreekfunctie. De Luvion Easy installeer je binnen een minuut, werkt bijna vanzelf en is eenvoudig in gebruik. Met de VOX-functie bespaar je energie. 

Luvion Easy babyfoon

Waar te koop?

bol.com (€64,95)
Laatst bijgewerkt: 20 juni 2024 – 00:02

2. Orretti V7 babyfoon met camera 

goedkope babyfoon Deze Orretti V7 is net iets nieuwer en uitgerust met een betere accu en camera dan de V8. Een zeer compacte babyfoon die in je broekzak past. Ontvangt veel goede beoordeling bij bol.com in korte tijd. 

Deze babyfoon heeft extra’s zoals een terugspreekfunctie, infrarood, thermometer, slaapliedjes en vox functie. 

Wat ook wel goed is om te vermelden is dat je bij aankoop van de Orretti V7 een extra batterij ontvangt. Je kunt overigens de babyfoon gewoon blijven gebruiken als deze gekoppeld is aan het netstroom.

Het schermpje van 2 inch wel aan een te kleine kant, maar helder. Je kunt het misschien meer zien als een leuke extra. Voor de rest echt een prima moderne babyfoon voor een zeer scherpe prijs. 

ORRETTI V7 Babyfoon met camera

Waar te koop?

bol.com (€44,95)
amazon.nl (€70,29)
Laatst bijgewerkt: 20 juni 2024 – 00:00

3. Looki Babyfoon met camera 

goedkop babyfoon met cameraEen wat modernere babyfoon is de Looki babyfoon.  Voordeel van deze goedkope babyfoon is dat het scherm 3,2 inch is! Hiermee kun een stukje meer zien dan 2 inch.  

De beeldresolutie is in HD-kwaliteit. Daarnaast is de babyfoon gebruiksvriendelijk en eenvoudig te installeren. 

De babyfoon beschikt ook over veel extra’s als 8 slaapliedjes, terugspreekfunctie, thermometer, VOX-modus . Een complete babyfoon voor een scherpe prijs. 

De Looki babyfoon is nog niet heel lang verkrijgbaar maar de reviews zijn heel goed.  De babyfoon zou uitbreidbaar zijn. Echter zien wij niet waar extra camera’s te koop zijn. 

De babyfoon heeft iets weg van de Orretti V8. Waarschijnlijk afkomstig van dezelfde fabriek. 

Looki Babyfoon met Monitor

Waar te koop?

bol.com
Laatst bijgewerkt: 20 juni 2024 – 00:00

4. Alecto DVM-75 babyfoon

Goedkope babyfoon met cameraDe Alecto DVM-75 is heeft al heel wat goede reviews ontvangen. De babyfoon is een prima goedkope babyfoon is met goede basis functionaliteiten. Bijkomend voordeel is dat Alecto DVM heel makkelijk in gebruik is en weinig uitleg behoeft.

De babyfoon beschikt over een goede storingsvrije verbinding (FHSS). Het geluid is helder en op het verlichte LCD-display van 2,4 inch is alles prima te volgen in de babykamer. Door de infrarood LED-lampjes is de baby ook in het donker te bewonderen. Een belangrijke extra is de indicator wanneer de batterij bijna leeg is en wanneer je geen bereik hebt. Zo wordt je altijd gewaarschuwd. Het bereik is 300 meter buitenshuis (open veld) en 50 meter binnenshuis. Deze babyfoon beschijt ook over een ECO-modus. Zo kun je ervoor kiezen alleen beeld te ontvangen als de baby geluid maakt. Een fijne compacte babyfoon voor een zeer scherpe prijs. 

Een groot voordeel van deze babyfoon is dat deze uit te breiden is met meerdere camera’s. Ideaal voor de toekomst!

5. Qute Connection Start

goedkope babyfoon met camera Een scherp geprijsde babyfoon is de nieuwe Qute Connection Start. Deze mat zwarte babyfoon heeft een scherp beeld van 3,5 inch en beschikt over handige extra’s. Zo is de camera op afstand te besturen en kun je kiezen uit fijne slaapliedjes. De babyfoon beschikt ook over een terugspreekfunctie, eco-modus, thermometer en de mogelijkheid om extra camera’s aan te sluiten.

De verbinding is digitaal en privé. In huis heb je zo’n ongeveer 50 tot 60 meter bereik in huis.

We hebben de babyfoon uitgebreid mogen testen. Zie onze review.

De prijs / kwaliteit van deze babyfoon is prima. Zeker als je het vergelijkt met andere babyfoons in dezelfde prijsklasse.  

Qute Babyfoon Q-Connection Start

#5 Qute Babyfoon Q-Connection Start

3,5 inch kleuren beeldscherm
Visuele geluidsindicatie
Veilige storingsvrije FHSS verbinding
Op afstand draaibare pan /tilt camera 
Eco-modus
Automatisch nachtzicht
Instelbaar volume / helderheid

Terugspreekfunctie
 4 slaapliedjes
Uitbreidbaar met max. 4 camera’s
Scanmodus
 
Batterijduur van 10 uur (eco-modus)
Buiten bereik indicator en batterij bijna leeg
Digitale zoomfunctie 2x
Timer van 2/4/6 uur

Waar te koop?

bol.com
Laatst bijgewerkt: 20 juni 2024 – 00:00

6. Luvion PLATINUM 3

Luvion PlatinumEen veel verkochte babyfoon die geregeld in de aanbieding is, is de Luvion PLATINUM 3. Deze babyfoon is het meest verkocht op bol.com en heeft een review score van 4,5

De Luvion PLATINUM 3 is een eenvoudige beeldbabyfoon die is uitgerust met de noodzakelijke functies. Denk aan een handige VOX activatie functie, terugspreek functie en ook temperatuur weergave zijn aanwezig. Via het  3,2 inch kleurenscherm kun je alles bovendien goed zien en horen. Deze babyfoon is net iets uitgebreider dan de Luvion Easy en daardoor ook iets prijziger. 

Met de Platinum 3 babyfoon van het premium merk Luvion haal je een betrouwbare babyfoon in huis. 

De camera van de babyfoon is niet op afstand te besturen. 

LUVION® Platinum 3 Black – Babyfoon met Camera

Waar te koop?

bol.com (€79,95)
Laatst bijgewerkt: 20 juni 2024 – 00:00

7. Orretti  babyfoon met camera

goedkope babyfoon met cameraDeze goedkope babyfoon met camera heeft een HD kleurenscherm van 3,2 inch. Dit is een normale afmeting voor een babyfoon. De babyfoon beschikt over alle nodige extra’s als een terugspreekfunctie, thermometer, automatisch nachtzicht, slaapliedjes, multi-language en een VOX-functie. De ouderunit kun je aansluiten op netstroom. Zodra de accu is opgeladen kun je ook zonder stroom de ouderunit gebruiken (Max 18 uur in VOX-modus).

Waar moet je opletten bij de Orretti? Het bereik in open veld is 260 meter. In huis zal dit ongeveer 40-50 meter zijn. Er wordt geklaagd over dat de VOX-functie niet altijd naar behoren werkt. VOX- functie is dat de babyfoon pas aanslaat als er geluid gedetecteerd wordt. De camera is niet op afstand te draaien.

Een aantal reviews:

“Beeld Kwaliteit is Beter dan verwacht. Zelfde babyfoon (andere merk opgeplakt) kost in de winkel 130 euro”
“Mooi product! Ben er blij mee. Kun je gerust bestellen!”
“Nooit ontvangen. Geschil geopend en hun hebben weer gesloten.”

Deze goedkope babyfoon met camera wordt aangeboden onder de naam ‘VB603 babymonitor’ of Orretti op Bol.com. Ook AliExpress verkoopt de babyfoon onder de naam Tark Tark.

Orretti V8® babyfoon met camera

Waar te koop?

bol.com
Laatst bijgewerkt: 20 juni 2024 – 00:01
 • Is een goedkope babyfoon betrouwbaar?

  Een goede goedkope babyfoon is absoluut betrouwbaar. Onze top 8 goedkope babyfoon met camera beschikken allemaal over een goede digitale verbinding. Deze babyfoons zijn niet te hacken en hebben een bereik van ongeveer 50 meter. 

 • Hoeveel kost een goedkope babyfoon met camera?

  De goedkoopste babyfoon met camera kost ongeveer 60,- euro. Je hebt dan een betrouwbare babyfoon met redelijk wat fijne extra’s. Je kunt ook op AliExpress kijken voor een babyfoon. Bedenk wel dat garanties bij dergelijke webshops vaak niet gelden. 

 • Waar kan ik een goedkope babyfoon het beste kopen?

  Een goedkope babyfoon kun je het beste kopen bij een betrouwbare webshop waar garanties gelden. Mocht de babyfoon toch niet aan je verwachtingen voldoen dan kun je makkelijker ruilen. Wij geven de voorkeur aan de webshops in onze prijstabellen.

Plaats een reactie