fbpx

Luvion Easy

Luvion luidt heeft het nieuwe jaar ingeluid met de Luvion Easy babyfoon. Een betaalbare en betrouwbare babyfoon met camera zonder al te veel poespas en makkelijk in gebruik. Nu de babyfoon enkele maanden op de markt is, is de Luvion Easy al door veel gebruikers beoordeeld. Lees hier de beoordelingen.

Sinds kort is ook de Luvion Easy Plus verkrijgbaar. Grote pluspunt van deze nieuwe uitvoering dat de batterij gaat langer mee gaat. Daarnaast is het beeldscherm iets groter en beschikt de babyfoon over een smart-VOX functie. Lees hier alle verbeterpunten en verschillen.

Functionaliteiten Luvion Easy

Uit ervaring weet Luvion wat ouders tegenwoordig voor eisen stellen aan een babyfoon. De Luvion Easy beschikt daarom over alle belangrijke en essentiele functionaliteiten. Hieronder onze bevinding:

Camera met nachtzicht
De Luvion Easy beschikt over een 2 inch kleuren beeldscherm. Groot genoeg om alles perfect in de gaten te houden. Toch ervaren gebruikers het beeldscherm als iets te klein (de Luvion Essential) is wellicht dan een een betere optie.) In het donker is jullie uk nog goed te zien dankzij de infrarood. Tot wel 5 meter heeft de babyfoon nachtzicht. Nog handiger is dat deze infraroodstand automatisch ingeschakeld wordt. De camera is in vrijwel iedere richting te draaien en te monteren. Let op, de camera is niet op afstand te besturen.

Betrouwbare en energiebesparende verbinding
De Luvion Easy bestaat uit een gecodeerd signaal, ook wel DECT genoemd. Dit betekent niet alleen dat de verbinding 100% stroringsvrij is, maar ook volledig veilig. Geen hackers op de lijn en/of andere kindjes uit de buurt. Daarnaast kiest de babyfoon automatisch een kanaal zodat er altijd een constante beeld kwaliteit is. En valt de verbinding toch weg? Of is de batterij leeg? Dan ontvang je direct een waarschuwing. Wel zo fijn. De Luvion Easy beschikt ook over VOX-voice. Zo springt de babyfoon pas aan als de baby geluid maakt. Zo bespaar je energie. En wil je het geluid zachter zetten? Dan is dit met de volumeknop eenvoudig te regelen.

Ruim bereik
De Luvion Easy heeft een ruim bereik van 250 meter open veld. Binnen zal dit bereik ongeveer 100 tot 150 meter zijn.

Terugspreekfunctie en temperatuurmeter
Een fijne extra op Luvion Easy is de terugspreekfunctie. Niets is fijner voor de baby om een betrouwbare stem te horen die sussende woordjes kan toespreken. Bekijk hier een hilarisch filmpje van een moeder die haar baby’s toespreekt via de babyfoon. Een andere fijne extra van de Luvion Easy is de thermometer op de babyfoon. Zo weet je precies of de baby het niet te koud of te warm heeft. 

Mooi design en gebruiksvriendelijk
De Luvion Easy installeer je binnen een minuut, werkt bijna vanzelf en is eenvoudig in gebruik. De parelwitte babyfoon ziet eruit als een stoere babyfoon met oog voor desgin en kwaliteit. De Luvion Easy past daarom in iedere babykamer.

Nederandse fabrikant
Deze nieuwe Luvion Easy babyfoon is ontwikkeld in Nederland. Luvion is een 100% Nederlands bedrijf, gevestigd in Delft en is fabrikant en leverancier van trendy premium kinder- en babyproducten. Ieder Luvion product moet zichzelf onderscheiden door een hoge functionaliteit, een trendy ontwerp, gebruiksgemak en een uitstekende kwaliteit. Dus ook de Luvion babyfoons. Bekijk hier alle Luvion babyfoons.

[dfrcs name=”Luvion Easy”]

Plaats een reactie