fbpx

Over ons

Als ouder wil je heel graag weten of je kindje lekker ligt te slapen, maar ook als hij of zij wakker is. Een babyfoon in huis geeft stukje rust en waarschuwt zodra jullie baby wakker is. Maar hoe kies je de beste, betaalbare, veilige, gebruiksvriendelijke en betrouwbare babyfoon?

Hi! Mijn naam is Lisette en moeder van 2 lieve draakjes van kinderen. Daarnaast maak ik graag websites waar ik andere ouders mee kan helpen. Zo heb ik deze website bijna 10 jaar geleden opgezet met als doel jou te helpen bij het kiezen van de juiste babyfoon. Ik geef onafhankelijk advies en word niet gesponsord.

De uitdaging

Toen ik mijn eerste babyfoon ging aanschaffen kwam ik talloze webshops en vergelijkingswebsites tegen die allemaal iets anders zeiden of juist iets niets vermelden. Babyfoons worden vaak alleen op basis van reviews en prijzen met elkaar vergeleken.

Het vergelijken van reviews vond ik lastig, omdat de koper van die ene babyfoon vaak alleen die babyfoon heeft en dus geen vergelijkingsmateriaal heeft.

Ik ben er daarom best trots op dat ik kan zeggen dat ik inmiddels veel van de babyfoons op de site zelf heb mogen testen en reviewen en daar komen er steeds meer bij. Zo kan ik je nóg beter adviseren over de beste keuze babyfoon voor jou!

Heb je de juiste babyfoon gevonden?!

Shop dan via één van de prijstabellen bij jouw favoriete winkel. Het kost jou niets extra en ik ontvang dan een kleine commissie waarmee ik deze site kan onderhouden.

Bedankt!