beste babyfoon met camera

Top 10 babyfoon met camera. Afgelopen jaren heeft de babyfoon met camera aan populariteit gewonnen. De mogelijkheid om de baby ook te kunnen zien is voor veel kersverse ouders geruststellend. En met de Wi-fi babyfoons, kun je zelfs overal ter wereld de baby bewonderen. Echter zijn er zoveel babyfoons met camera te verkrijgen dat het kiezen van een goede babyfoon met camera steeds lastiger wordt. Wij hebben daarom een top 10 gemaakt van de beste babyfoons met camera. Hierin zijn ook de wi-fi babyfoons met camera in meegenomen. Dat maakt het kiezen hopelijk iets makkelijker.De keuze is vooral gebaseerd op gebruikerservaring en verkoopcijfers.

BabyfoonBijzonderPrijs
1. Luvion Grand Elite 3Wereldwijd bereik door App€ 249
2. Luvion EssentialMeest gewaardeerd bij Bol.com€ 149
3. Alecto DVM 200Splitscreen mogelijkheden€ 189
4. Luvion Prestige Touch 2Best getest top 10 babyfoon met camera€ 249
5. Philips AVENT 843Veilige verbinding€ 155
6. Alecto DVM-75Goede prijs/kwaliteit€ 89
7. VB603Goedkoop€ 65
8. Orretti® HD 2MPWifi babyfoon€ 59
9. Motorola Comfort40 ConnectWereldwijd bereik door app
Beste koop
€ 149
10. Netgear ArloHaarscherp beeld€ 249

Hieronder de uitgebreide top 10 babyfoons met camera:

[tx_divider size=”24″]

1. Luvion Grand Elite 3 Connect (met app)

Luvion Grand Elite 3De allernieuwste Luvion babyfoon is de Luvion Grand Elite 3 Connect. De meest complete en betrouwbaarste babyfoon met app van dit moment. Deze nieuwe Luvion onderscheidt zich van andere beeldbabyfoons met app omdat je altijd bereik hebt door het gebruik van LLHR Technologie. De meegeleverde ouderunit met touchscreen beschikt namelijk over storingsvrije digitale verbinding tot ongeveer 300 meter.

Jullie kindje is niet alleen vanuit huis te volgen op de ouderunit, maar ook via 3G/4G op de smartphone of tablet, waar ook ter wereld. De App is zowel los als samen met de ouderunit te gebruiken. Je kunt ook de mooiste momenten vastleggen op foto en video. De camera heeft een op een afstand bestuurbare pan/tilt camera en zoomfunctie.

Verder heeft deze babyfoon alle extra’s: terugspreekfunctie (ook op de App), nachtzicht, temperatuurmeter, slaapliedjes, VOX-functie, grotere accu en een mooi design. Deze babyfoon stelt je niet teleur. Lees hier ons uitgebreide verslag over de Luvion Grand Elite Connect. Sinds kort is er ook de Luvion Grand Elite 3 PLUS verkrijgbaar. Verschil met de originele babyfoon is dat deze uit te breiden is met meerdere camera’s. Alleen verkrijgbaar bij Babypark.

[tx_row] [tx_column size=”1/2″]

Ouderunit en App
 Mogelijkheid tot opname en foto’s
 Wereldwijd bereik
 Op afstand bestuurbare camera
Fijne extra’s als een terugspreekfunctie, vox-functie, infrarood voor de nacht, thermometer, slaapliedjes
Luvion Grand Elite 3 Plus is uitbreidbaar

[/tx_column] [tx_column size=”1/2″]

Goed werkende wifi voor gebruik App
De originele Luvion Grand Elite is niet uit te breiden met meerdere camera’s

[/tx_column] [/tx_row]

[tx_divider size=”24″]

2 . Luvion Essential babyfoon

Luvion Essential Limited EditionOp nummer 2 in de top 10 beste babyfoon met camera de Luvion Essential. De Luvion Essential babyfoon heeft de Ouders van Nu award ontvangen. Ook is de babyfoon bij Kek Mama ‘Best uit Test’  Deze Luvion Essential heeft al meer dan duizend(!) reviews ontvangen op Bol.com met een gemiddelde waardering van 4,4 uit 5 sterren.

Het kleuren beeldscherm is 3,5 inch groot en de witte babyfoon heeft voldoende extra’s. Denk aan de thermometer, de terugspreekfunctie, de batterij-indicator, nachtzicht en visuele geluidsindicatie zijn allemaal aanwezig op de Luvion Essential. Je kan zelfs inzomen op je kleintje zodat je alles van heel dichtbij kunt bewonderen. Op deze babyfoon van Luvion kan je extra camera’s aansluiten voor broertjes of zusjes.

Ga jij voor design? Kies dan de Luvion Essential Limited Edition. Deze speciale uitvoering heeft een wooden print en dat geeft een hele mooie natuurlijke look & feel. Lees hier meer over beschikbaarheid en prijs.

Wil je liever een draaibare camera? Kies dan de Luvion Essential Plus. Grote pluspunt van deze nieuwe uitvoering is dat de camera op afstand te besturen is. De zogenaamde pan & tilt camera. Ook de batterij gaat langer mee. Lees hier alle verbeterpunten en verschillen.

[tx_row] [tx_column size=”1/2″]

Camera met zoomfunctie
Uitbreidbaar
 Essentiële extra’s als een terugspreekfunctie, vox-functie, infrarood voor de nacht, slaapliedjes

[/tx_column] [tx_column size=”1/2″]

Camera niet op afstand te draaien
Geen mogelijkheid tot opname of foto
Beperkte accuduur

[/tx_column] [/tx_row]

3. Alecto DVM 200 babyfoon

babyfoon met cameraEen betrouwbare babyfoon met camera is de Alecto DVM 200 uit 2016. Groot pluspunt van deze babyfoon met camera is dat hij op afstand te draaien is en een groot scherm heeft van maar liefst 4,3 inch. De babyfoon is dan wel iets duurder, maar biedt een goede prijs/kwaliteit verhouding. Andere functionaliteiten van de Alecto DVM 200 zijn onder andere de terugspreekfunctie, de thermometer, nachtzicht en slaapliedjes. Daarnaast kun je totaal 4 camera’s aansluiten (voor toekomstige broertjes of zusjes). En weer een leuk pluspunt is dat de babyfoon een splitscreen heeft. Zo zijn alle camerabeelden op 1 scherm te zien. Een babyfoon met camera voor de toekomst dus.

[tx_row] [tx_column size=”1/2″]

Op afstand bestuurbare camera
Uitbreidbaar
Splitscreen bij meerdere camera’s
Fijne extra’s als een terugspreekfunctie, vox-functie, infrarood voor de nacht, slaapliedjes

[/tx_column] [tx_column size=”1/2″]

Iets prijzig
Geen mogelijkheid tot opname of foto
Beperkte accuduur

[/tx_column] [/tx_row]

4. Luvion Prestige Touch 2 babyfoon (opnamefunctie)

beste babyfoon met camera

Met de Luvion Prestige Touch heb je met het kleurenscherm (van maar liefst 7 inch!) de baby goed in beeld. Het formaat is te vergelijken met die van een Tablet. De babyfoon is door de consumentenbond in juni 2019 opnieuw uitgeroepen tot beste babyfoon in de categorie babyfoon met beeld en geluid. De babyfoon is uit te breiden met totaal 4 camera’s. Alle camera’s zijn te bedienen in het eenvoudige touch menu. Vandaar de naam ‘touch’. Verder beschikt de babyfoon over handige functionaliteiten als een thermometer, slaapmelodietjes, buitenbereik indicatoren en een terugspreekfunctie. En door de DECT-verbinding is de verbinding geheel storingsvrij. Babyfoon is wel wat prijzig ten opzichte van de andere babyfoons. Leuk pluspunt is dat de babyfoon ook opname mogelijkheden heeft. Daarnaast is de accu snel leeg en werkt hij niet op batterijen.

Zie je door de bomen het bos niet meer? Lees dan hier ons uitgebreide verslag over de verschillende Luvion babyfoons met camera.

[tx_row] [tx_column size=”1/2″]

 Op afstand bestuurbare camera
 Best getest 2019 Consumentenbond
Opname mogelijkheid SD-kaart
 Uitbreidbaar
 Fijne extra’s als een terugspreekfunctie, vox-functie, infrarood voor de nacht, slaapliedjes

[/tx_column] [tx_column size=”1/2″]

Iets prijzig
Beperkte accuduur

[/tx_column] [/tx_row]

5. Philips AVENT babyfoon met camera SCD843

490458Deze Philips Avent babyfoon is begin 2019 op de markt gebracht en is de opvolger van de SCD 630. Verschil zit vooral in de type verbinding. De Philips Avent SCD 630 heeft een DECT verbinding (meer straling). Deze nieuwe SCD843 heeft als type verbinding A-FHSS. Minder straling en een veilige privé verbinding. Deze babyfoon babyfoon biedt alle extra’s die je wensen kunt; de terugspreekfunctie, de thermometer, slaapliedjes, goede nachtverlichting en er zit zelfs een trilfunctie op. Met deze trilfunctie kun je in een rustige ruimte toch nog een oogje in het zeil houden. De Philips AVENT babyfoon 630 is niet op afstand te draaien, maar er zit wel een zoomfunctie op. En met een beeldscherm van 3,5 inch zeker groot genoeg.

De babyfoon heeft een bereik tot 300 meter. De DECT verbinding zorgt voor een storingsvrije verbinding en in combinatie met de nieuwe adaptieve FHS (Frequency Hopping Spread Spectrum)-technologie heb je een compleet veilige verbinding. Zo kan de babyfoon niet afgeluisterd worden.

Kunnen jullie je prima redden zonder trilfunctie, zoomfunctie, nachtverlichting en thermometer? Dan biedt Philips als goedkoper alternatief de Philips AVENT833 babyfoon. Het beeldscherm is iets kleiner, maar voldoende om alles goed in de gaten te houden.

[tx_row] [tx_column size=”1/2″]

Camera met zoomfunctie
Vibratie alarm voor bijv. voedingen
 Extra’s als een terugspreekfunctie, vox-functie, infrarood voor de nacht, slaapliedjes

[/tx_column] [tx_column size=”1/2″]

Camera niet op afstand te draaien
Geen mogelijkheid tot opname en foto
Niet uit te breiden met meerdere camera’s
 Accu snel leeg

[/tx_column] [/tx_row]

6. Alecto DVM-75 babyfoon met camera

Alecto DVM 75De Alecto DVM-75 babyfoon beschikt over de goede basis functionaliteiten voor een scherpe prijs. Bijkomend voordeel is dat Alecto DVM heel makkelijk in gebruik is en weinig uitleg behoeft. De babyfoon is overigens uit te breiden extra camera’s,

De babyfoon beschikt over een goede storingsvrije verbinding (FHSS). Het geluid is helder en op het verlichte LCD-display van 2,4 inch is alles redelijk te volgen in de babykamer. Door de infrarood LED-lampjes is de baby ook in het donker te bewonderen. Met de zoomfunctie kun je ales goed in beeld krijgen. Een belangrijke extra is de indicator wanneer de batterij bijna leeg is en wanneer je geen bereik hebt. Zo wordt je altijd gewaarschuwd. Het bereik is 300 meter buitenshuis (open veld) en 50 meter binnenshuis. Andere handige extra’s zijn de terugspreekfunctie, de ECO-functie en thermometer. Een fijne compacte babyfoon voor een mooie prijs. Krijgt goede beoordelingen.

[tx_row] [tx_column size=”1/2″]

Zoomfunctue
Uitbreidbaar met meerdere camera’s
Fijne extra’s als een terugspreekfunctie, vox-functie, infrarood voor de nacht, thermometer
Goede prijs / kwaliteitverhouding

[/tx_column] [tx_column size=”1/2″]

 Camera niet op afstand te draaien
Klein beeldscherm
Geen mogelijkheid tot opname en foto

[/tx_column] [/tx_row]

7. VB603 babyfoon

goedkope babyfoon met cameraDeze goedkope babyfoon met camera heeft een HD kleurenscherm van 3,2 inch. Dit is een normale afmeting voor een babyfoon. De babyfoon beschikt over alle nodige extra’s als een terugspreekfunctie, thermometer, automatisch nachtzicht, slaapliedjes, multi-language en een VOX-functie. De ouderunit kun je aansluiten op netstroom. Zodra de accu is opgeladen kun je ook zonder stroom de ouderunit gebruiken (Max 18 uur in VOX-modus).

Waar moet je opletten bij die VB603? Het bereik in open veld is 260 meter. In huis zal dit ongeveer 40-50 meter zijn. Er wordt geklaagd over dat de VOX-functie niet altijd naar behoren werkt. VOX- functie is dat de babyfoon pas aanslaat als er geluid gedetecteerd wordt. De camera is niet op afstand te draaien.

Een aantal reviews:

“Beeld Kwaliteit is Beter dan verwacht. Zelfde babyfoon (andere merk opgeplakt) kost in de winkel 130 euro”
“Mooi product! Ben er blij mee. Kun je gerust bestellen!

Deze goedkope babyfoon met camera wordt aangeboden onder de naam ‘VB603 babymonitor’ op Bol.com. Ook AliExpress verkoopt de babyfoon onder de naam Tark Tark.

Om het nog verwarrender te maken hebben wij het vermoeden dat de Oretti beeldbabyfoon en Lionelo Babyfoon ook stiekem een VB603 is.

[tx_row] [tx_column size=”1/2″]

 Fijne extra’s als een terugspreekfunctie, vox-functie, infrarood voor de nacht, slaapliedjes en thermometer.
 Uitbreidbaar met meerdere camera’s
 Goedkoop

[/tx_column] [tx_column size=”1/2″]

 Camera niet op afstand te draaien en in te zoomen
Geen mogelijkheid tot opname en foto
Klein beeldscherm
matige geluidskwaliteit

[/tx_column] [/tx_row]

8. Orretti® Wifi Camera Babyfoon

wi-fi babyfoon
Een wifi babyfoon met camera die steeds populairder wordt is de Orretti wifi babyfoon. Dit komt vooral omdat de babyfoon goed wordt beoordeeld. De Orretti wifi babyfoon beschikt namelijk over goede functionaliteiten als een op afstand bestuurbare camera, nachtzicht, terugspreekfunctie en bewegingsdetectie. Je kunt de mooiste momenten middels een micro SD-kaart (niet inbegrepen), in de Cloud of telefoongeheugen opslaan. Met zowel USB connectie of stopcontact voorzie je de camera van stroom (niet op batterijen).

Let op: Deze wifi babyfoon ondersteunt enkel WIFI 2.4GHz signaal (5GHz is niet ondersteund). De installatie is vrij gemakkelijk. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Gebruik een wifi versterker om optimaal bereik te hebben in huis. Deze wifi babyfoon is verkrijgbaar bij Bol.com 

[tx_row] [tx_column size=”1/2″]

  Smartphone en/of tablet als ouderunit
uitbreidbaar
Wereldwijd bereik
Opname mogelijkheden
Op afstand bestuurbare camera
Extra’s als een terugspreekfunctie, bewegingsdectectie en infrarood voor de nacht.

[/tx_column] [tx_column size=”1/2″]

Goed werkende wi-fi babykamer, anders geen bereik
Geen aparte ouderunit zonder wifi
Batterij telefoon sneller leeg
Ontbrekende extra’s als thermometer, VOX en slaapliedjes.

[/tx_column] [/tx_row]

[tx_divider size=”24″]

9. Alecto DVM 143 (uit te breiden met groothoeklens)

beste babyfoons 2018De Alecto DVM 143 is Het beeldscherm is maar liefst 11 cm groot. Je kunt op afstand inzoomen, maar niet draaien. Draaien kan dus alleen handmatig. De babyfoon beschikt over een splitscreen-modus. Hiermee kun je tot 4 beelden tegelijk bekijken bij meerdere camera’s. Met de scanfunctie switch de babyfoon iedere 7 seconden tussen de beelden.  Verder beschikt de babyfoon over allerlei handige extra’s als de terugspreekfunctie, thermometer, slaapliedjes, nachtzicht en indicator bij lege batterij. De babyfoon is geheel storingsvrij. De extra camera is dezelfde als voor de DVM 200 namelijk de Alecto DVM 201.

Wil je jullie baby heel goed in het zicht hebben? Dan is de Alecto DVM 143 met groothoeklens een optie. De allernieuwste van Alecto. Ook wel de Alecto Panorama genoemd. De eerste babyfoon met camera in Nederland met afneembare groothoeklens. De groothoeklens zorgt ervoor dat je extra veel zicht hebt op je kindje vanwege de beeldhoek van 170 graden. Alleen verkrijgbaar bij de Wehkamp.

[tx_row] [tx_column size=”1/2″]

Zoomfunctue
Uitbreidbaar met meerdere camera’s
Splitscreen bij meerdere camera’s
Fijne extra’s als een terugspreekfunctie, vox-functie, infrarood voor de nacht, thermometer

[/tx_column] [tx_column size=”1/2″]

 Camera niet op afstand te draaien
Beperkte accuduur
Geen mogelijkheid tot opname en foto

[/tx_column] [/tx_row]

[tx_divider size=”24″]

10. Netgear Arlo smartphone babyfoon

Netgear Arlo BabyfoonDe Netgear Arlo babyfoon is een smartphone babyfoon die een tijdlang in de top 10 van Coolblue heeft gestaan. De babyfoon is behoorlijk prijzig, maar je kunt hiervoor wel kwaliteit verwachten. Wat maakt deze Netgear Arlo babyfoon zo goed?

Het beeldkwaliteit is super scherp alsmede het geluid. Ook via infrarood is de baby in het donker haarscherp te bewonderen. De babyfoon heeft opname mogelijkheden. Helaas wel tegen betaling bij beelden ouder dan 7 dagen. De babyfoon heeft alle extra’s als een zoomfunctie,  terugspreekfunctie, nachtlampje, oplaadbare batterij, slimme slaapliedjes en thermometer. Super kwaliteit babyfoon!

De camera in de vorm van een konijntje. Dit maakt het vrolijk in de babykamer. De oren en pootjes zijn overigens ook gemakkelijk te verwijderen mocht je de babyfoon later nog voor andere doeleinden willen gebruiken.

[tx_row] [tx_column size=”1/2″]

  Smartphone en/of tablet als ouderunit
Uitbreidbaar
Wereldwijd bereik
Opname mogelijkheden
Op afstand bestuurbare camera in HD-kwaliteit
Extra’s als een terugspreekfunctie, slaapliedjes, bewegingsdectectie en infrarood voor de nacht.
kan draadloos worden gebruikt

[/tx_column] [tx_column size=”1/2″]

Goed werkende wi-fi babykamer, anders geen bereik
Geen aparte ouderunit zonder wifi
Batterij telefoon sneller leeg
Prijzig

[/tx_column] [/tx_row]

[tx_divider size=”24″]