In samenwerking met fabrikanten en leveranciers zijn er een aantal video reviews beschikbaar van babyfoons. Laat je uitgebreid informeren door onderstaande video reviews van de meest populaire babyfoons van dit moment.

Video review Philips Avent SCD923/26

Een van de beste babyfoons met app is de Philips Avent SCD923/26. De ouderunit heeft een groot en helder beeldscherm én is de enige in zijn soort die een nachtmodus heeft in kleur. Met de app bekijk je overal ter wereld je kleintje terwijl ie slaapt.  

 

Video review Philips Avent SCD723/726

Een van de beste audio babyfoons is de Philips Avent SCD723. Met z’n DECT-verbinding ben je verzekerd van helder en storingsvrij geluid van je kleintje én geef je hackers geen kans. Deze babyfoon zit daarnaast vol met handigheidjes.  

 

Video review Luvion Grand Elite 3

De allernieuwste Luvion babyfoon is de Luvion Grand Elite 3 Connect. De meest complete en betrouwbaarste babyfoon met app van dit moment. Deze nieuwe Luvion onderscheidt zich van andere beeldbabyfoons met app omdat je altijd bereik hebt. De meegeleverde ouderunit met touchscreen beschikt namelijk over storingsvrije digitale verbinding tot ongeveer 50 meter.

Video review Luvion Essential

De Luvion Essential is de populairste en meest verkochte babyfoon met camera in Nederland. De babyfoon heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Op verschillende websites in Nederland heeft de Essential meer dan 1500 reviews met een gemiddelde score van 4.4/5. Een scherp beeld, helder geluid en vrijwel alle noodzakelijke functionaliteiten die je nodig hebt. Lees hier de meeste reviews.

Video review Alecto DVM 200 babyfoon

Een betrouwbare babyfoon met camera is de Alecto DVM 200. Groot pluspunt van deze babyfoon met camera is dat hij op afstand te draaien is en een groot scherm heeft van maar liefst 11 cm. De babyfoon is dan wel iets duurder, maar biedt een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Video review Philips Avent SCD560 babyfoon 

Uit de test van De Consumentenbond komt de Philips Avent SCD560 met een 7,7 als beste koop de test als babyfoon met alleen geluid. Een babyfoon die al jaren bovenaan staat. Klik hier voor verkooppunten en prijzen.Bekijk hieronder de video review van de Philips Avent SCD560 van Coolblue:

Video review Philips AVENT babyfoon 630 vs 620

Deze twee Philips Avent babyfoons met camera lijken op het eerste gezicht bijna hetzelfde. Toch zijn er een aantal grote verschillen. Wil jij deze verschillen goed in beeld hebben? Bekijk dan onderstaande video review:

Video review Alecto DBX 88 – 85 ECO babyfoon

De Alecto DBX-88 ECO is door de Consumentenbond met een 7,2 goed bevonden. De Alecto DBX-85 ECO is de voorloper van de DBX 88 ECO. Wat zijn de verschillen? Bekijk de video review van Rein:

Heb jij zelf ook een video review gemaakt van jouw favoriete babyfoon en wil je deze delen met andere? Neem contact met ons op, wij zorgen voor een leuke beloning.