fbpx
Hoe kunnen we helpen?
< Alle onderwerpen
Print

Welke babyfoon voor tweeling?

Gefeliciteerd! Je verwacht een tweeling of hebt misschien 2 kindjes dicht op elkaar gekregen en bent op zoek naar de juiste babyfoon?

Welke babyfoon is geschikt voor een Tweeling of 2 kleine kindjes? 

Als je 2 kindjes tegelijkertijd in de gaten wilt houden heb je geluk! Er zijn tegenwoordig een aantal handigheidjes die je daarbij kunnen helpen.

  1. Scanmodus – Op alle babyfoons die 2 camera’s of meer ondersteunen is een scanmodus aanwezig. Met deze functie kun je de videobeelden automatisch achter elkaar laten afspelen. Meestal schakelt de babyfoon na 7 seconden tussen de camerabeelden. Bij de scanmodus hoor je ook het geluid van de betreffende camera.
  2. Splitscreen of Quadmodus – Bij een babyfoon die splitscreen ondersteunt heb je de beelden van meerdere camera’s op 1 scherm. Zo kun je in 1 keer zien hoe het gaat in de babykamers. 

    Goed om te weten is dat bij het inschakelen van de splitscreen modus het geluid uitgeschakeld wordt. Bij een aantal babyfoons ontvang je, zodra er bij een van de camera’s een geluid wordt gedetecteerd, een melding boven in het scherm. Hierbij kun je ook een attentietoontje laten klinken.

  3. Draaibare camera’s – Liggen de kleintjes op dezelfde kamer, dan heb je wellicht voldoende aan 1 babyfoon maar met een draaibare camera. De Vox-functie geeft aan wanneer 1 van de 2 (of 3?) geluid maakt en met de ouderunit kan je de camera besturen. 

De Alecto DVM 200 is onze keuze voor een babyfoon voor een tweeling of 2 kleine kindjes.

Lees hier het complete artikel over babyfoons met 2 camera’s. Er zijn ook (audio) babyfoons met meerdere zenders verkrijgbaar.

 

Inhoudsopgave