Black Friday babyfoon

Black Friday babyfoon: We naderen zwarte vrijdag of ook wel Black Friday genoemd! Wat is Black Friday? Wanneer is het? En niet geheel onbelangrijk: hebben (aanstaande) ouders iets aan deze dag vol korting? In dit artikel geven wij je tips voor Black Friday met name gericht op babyartikelen als babyfoons, kinderwagens, wipstoelen en andere must haves!

Prenatal en Black Friday

Prenatal en Black Friday

Prénatal start vaak een week eerder met Black Friday. De actie duurt de hele weekWat is er in de aanbieding? Weten we nog niet! We zetten de beste deals van vorig jaar op een rijtje:

Alecto Babyfoon Premaman van 159 voor 99,- 

Luvion Icon Delux Zwart van 189 voor 139,-

Luvion Essential Black Edition van 149 voor 129,- 

20% korting op Maxi-Cosi stoelen, bases en accessoires*

20% korting op babykleding, kinderkleding en positoekleding 

En nog veel meer Black Friday deals!! 

Bekijk ze allemaal hier! 

babyfoon aanbiedingen

Coolblue en Black Friday babyfoons

Coolblue is tijdens Black Friday onwijs aan het stunten met van alles! Wellicht dus ook net die babyfoon, IP-camera of flessenwarmer. Wat gaan ze ons dit jaar brengen? Ze zijn al gestart sinds 19 november!

Black Friday babyfoons

Bol.com en Black Friday Babyfoon

Bol.com doet dit jaar ook mee Black Friday. Zet je dus schrap tijdens Black Friday, want geloof ons maar; die aanbiedingen zijn niet mis.

Bol heeft veel artikelen als Babyfoons, Wipstoelen, Luiers, Maxi-Cosi’s en leuke babykleertjes van onder andere Tumble ‘N Dry en Name It, en nog veel meer leuke merkkleding. Vorig jaar was Bol.com erg voordelig geprijsd met babyfoons. Bol.com gaat vaak een aantal dagen eerder van start met Black Friday. In het weekend zijn de Black Friday aanbiedingen gericht op Baby & Kind en kun je babyfoons in de aanbieding verwachten.

Er zijn heel veel babyfoons in de aanbieding al een paar dagen voor Black Friday OP=OP

babyfoon kopen tips

Babypark 10% korting op ALLES

Babypark deed vorig jaar het voor het eerst mee! Er wordt 4 dagen lang 10% KORTING op het gehele assortiment gegeven (mits het aan de voorwaarden voldoet). Let op! Zondag gesloten.

Zowel online als in onze winkels kun je van deze korting profiteren. De korting wordt online direct in de prijs verwerkt. Ook zijn er nog speciale Black Friday deals. Veel shopplezier!

Pink or Blue

Pink or Blue en Black Friday korting op babyfoons

De online babywinkel Pink or Blue heeft vorig jaar voor het eerst deelgenomen met Black Friday. De Black Week gaat ging al de maandag voor Black Friday van start.

Je ontvangt op deze dag tot maar liefst €40 extra korting! Er is keuze uit vijf verschillende kortingscodes, elk met een andere minimale bestelwaarde. De kortingen zijn op het gehele assortiment geldig. Zo kun je kiezen bijvoorbeeld kiezen tussen 10 procent korting of €10 korting. Ga naar Pink or Blue om de codes te bekijken! Pink or Blue verkoopt ook babyfoons die vaak scherp geprijsd zijn.

bugaboo Black Friday

Bugaboo en Black Friday korting op babyfoons

Bugaboo zegt de grootste besparing van het jaar aan te bieden op de meest geliefde Bugaboo kinderwagens en accessoires, met kortingen voorafgaand aan en tijdens de Black Friday periode.
De Bugaboo Black Friday periode begint op maandag 14.11.2022 en eindigt op 28.11.2022 om middernacht. 
 Black Friday babyfoon

Wat is Black Friday?

Black Friday is komen overwaaien uit Amerika. Het is de zwarte vrijdag na Thanksgiving waarop massaal kerstinkopen gedaan wordt. De meeste mensen zijn dan namelijk vrij en winkels stunten deze dag enorm met prijzen om zoveel mogelijk te verkopen. Bij de grote fysieke winkels (denk aan een Walmart) staan (of liggen) mensen al in de vroege uren, rijen dik, voor de deur! Steeds meer winkels in Nederland doen mee met Black Friday! Vooral online kun je tijdens deze dag shoppen tegen hoge kortingen.

Wanneer is Black Friday?

Black Friday valt dit jaar op 26 november. Omdat in tegen stelling tot Amerika in Nederland weinig mensen vrij zijn, duurt Black Friday vaak heel het weekend tot aan Cyber Monday.

CyberMonday? Cyber Monday is een online reactie op de drukte van Black Friday in de fysieke winkels. De online webshops (zoals Amazon) kwamen erachter dat steeds meer mensen aan de Black Friday drukte ontsnapten door de kerstinkopen online te doen. Dit gebeurde vooral op de maandag na Black Friday. Deze nieuwe shopdag kreeg vervolgens rond 2005 de naam Cyber Monday.

Welke babywinkels doen mee met Black Friday?

Nu Black Friday in Nederland steeds populairder wordt doen steeds meer winkels mee met deze kortingsdag. Deden voorheen alleen winkels als Bol.com en de Media Markt mee, dit jaar doen bijna alle bijna alle babywinkels mee. Je zult dus heel veel aanbiedingen ontvangen van heel veel winkels.

 

Tip
Breng vooraf in kaart welke babyartikelen je graag wenst te kopen en bij welke winkels deze te verkrijgen zijn en voor welke prijs. Zo weet je bijvoorbeeld ook wat je normaal gesproken voor een artikel betaalt. Belangrijk is om goed te kijken naar het model van een artikel. Is het de allernieuwste babyfoon? Bekijk onze top 10 babyfoon voor advies. 

Ben je bang dat je te veel geld uit gaat geven? Spreek dan van te voren een budget af en streep items af die nog wel even kunnen wachten (soms erg lastig als je zwanger bent).

 

Vertrouwde babywinkels tijdens Black Friday
Winkel tijdens Black Friday bij winkels en webshops waar je al vertrouwd mee bent. Dit betekent niet dat je dat je nooit een nieuwe babywinkel of webshop kunt uitproberen, maar als je voor dezelfde prijs een babyfoon, Joolz of andere kinderwagen kunt kopen geeft dit minder onzekerheid over bijvoorbeeld levertijden en garantie.

 

Wij kunnen van te voren ook niet inzien welke babyartikelen er in de aanbieding komen. Wel hebben we een aantal winkels geselecteerd die mee doen met Black Friday.

 

Bekijk op de website van Korting Black Friday welke babywinkels er nog meer meedoen met Black Friday.  

  • Waar kun je babyfoons met korting kopen tijdens Black Friday?

    De babywinkels die meedoen met Black Friday geven ieder jaar korting op babyfoons. Een aantal winkels geeft korting op alle babyfoons zoals bol.com. Bij Prenatal is er vaak 1 babyfoon in de aanbieding. 

  • Hoeveel korting op babyfoons tijdens Black Friday?

    Dit verschilt per winkel en Black Friday. Bol.com geeft de meeste korting op babyfoons. Dit is vaak maar 1 dag dus houd goed de Baby& Kind aanbiedingen in de gaten! Kortingen liepen vorig jaar op tot 20%.