Overzicht Luvion babyfoons

Welke Luvion babyfoon? Wat zijn de verschillen? 

Je hebt ergens gehoord of gelezen dat de Luvion babyfoon een hele goede keuze babyfoon is. Nu jezelf wat onderzoek aan het doen bent, kom je erachter dat er nogal wat Luvion modellen aangeboden worden. Welke Luvion babyfoon sluit nou het beste aan op jullie wensen en welke recente modellen zijn er te verkrijgen? Lees snel verder.

Overzicht modellen Luvion babyfoon

Alle modellen Luvion babyfoon zijn:

 • Luvion Essential (uitgebracht in 2015)
 • Luvion Essential Plus (uitgebracht in 2018)
 • Luvion Supreme Connect (uitgebracht maart 2015)
 • Luvion Platinum 3 (uitgebracht in 2016)
 • Luvion Prestige Touch 2  (uitgebracht april 2016)
 • Luvion Easy (uitgebracht  januari 2016)
 • Luvion Easy (uitgebracht 2018)
 • Luvion Grand Elite 2 (uitgebracht maart 2015) NIET MEER LEVERBAAR
 • Luvion Platinum 2 (uitgebracht in 2012) NIET MEER LEVERBAAR
 • Luvion Prestige Touch (uitgebracht in 2014) NIET MEER LEVERBAAR

Bovenstaande modellen zijn allemaal uiterust met een camera. Bestekeuzebabyfoon.nl heeft een overzicht gemaakt waarin alle eigenschappen en functies van de Luvion babyfoons met camera met elkaar vergeleken worden. Zo zie je in 1 oogopslag de grootste verschillen en weet je welke Luvion babyfoon het beste bij jullie wensen past. Klik op onderstaande link voor het overzicht in PDF.

Luvion babyfoons vergelijk 2018Bekijk hier het overzicht (PDF) van alle Luvion Babyfoons

tx_divider size=”24″]

Alle extra’s en functionaliteiten met de Luvion Essential

Screen Shot 2015-08-17 at 13.03.45De meest populaire en best verkochte Luvion is de Luvion  Essential. Deze babyfoon heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. De Luvion Essential babyfoon is overigens ook genomineerd voor de Ouders van Nu award. Het kleuren beeldscherm is maar liefst 3,5” groot en de parelwitte babyfoon heeft veel handige functies. Essentiele zaken als de kamertemperatuur, de batterij-indicator, nachtzicht en visuele geluidsindicatie zijn allemaal aanwezig op de Luvion Essential. Je kan zelfs inzomen op je kleintje zodat je alles van heel dichtbij kan bewonderen. Op deze babyfoon van Luvion kan je extra camera’s aansluiten voor broertjes of zusjes. Categorie: Babyfoons met camera.

Sinds kort is ook de Luvion Essential Plus verkrijgbaar. Grote pluspunt van deze nieuwe uitvoering is dat de camera op afstand te besturen is. De zogenaamde pan & tilt camera. Ook de batterij gaat langer mee. Lees hier alle verbeterpunten en verschillen.

Bol.com
€ 149,-
Gratis verzending
Vandaag besteld, morgen in huis
Prenatal
€ 149,-
Gratis verzending
Vandaag besteld, morgen in huis
Coolblue
€ 149,-
Gratis verzending
Vandaag besteld, morgen in huis, ook zondag
Wehkamp
€ 149,-
Gratis verzending
Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Wereldwijd bereik met de Luvion Supreme Connect

beste babyfoon met camera 2015Met de Luvion Supreme Connect babyfoon heb je wereldwijd bereik door de WiFi verbinding binnenshuis en 3G/4G buitenshuis. De babyfoon heeft de ‘Super Mama Award Gold’ gewonnen. Met de gratis app is de baby ook op de smartphone en/of tablet te bewonderen. Handig voor als je veel reist of voor de oma’s en opa’s die graag meegenieten via de camera. Weet wel dat je op de smartphone alleen beeld ontvangt. Let op! Je hebt hiervoor apart de Luvion Supreme Connect WiFi Bridge nodig. Verder zijn alle extra’s aanwezig op deze babyfoon zodat jullie niets te kort komen. Groot pluspunt is dat de camera op afstand te draaien is. Wel zo fijn in de al zo hectische tijd.

Bol.com
€ 199,-
Vandaag besteld, morgen in huis
Gratis verzending
Coolblue
€ 199,-
Vandaag besteld, morgen in huis
Gratis verzending
Wehkamp
€ 199,-
Vandaag besteld, morgen in huis
Gratis verzending

Makkelijk in gebruik, belangrijkste functionaliteiten en betaalbaar? De Luvion Easy.

beste babyfoonLuvion luidt 2016 in met de nieuwe Luvion Easy babyfoon. Een betaalbare en betrouwbare babyfoon met camera zonder al te veel poespas en makkelijk in gebruik. De Luvion Easy beschikt over een 2 inch kleuren beeldscherm en ook in het donker is jullie uk nog goed te zien dankzij de infrarood. De Luvion Easy bestaat uit een gecodeerd signaal, ook wel DECT genoemd. Dit betekent niet alleen dat de verbinding 100% storingsvrij is, maar ook volledig veilig. Geen hackers op de lijn en/of andere kindjes uit de buurt. En valt de verbinding toch weg? Of is de batterij leeg? Dan ontvang je direct een waarschuwing. Wel zo fijn. Een andere fijne extra op Luvion Easy is de terugspreekfunctie. De Luvion Easy installeer je binnen een minuut, werkt bijna vanzelf en is eenvoudig in gebruik.

Sinds kort is ook de Luvion Easy Plus verkrijgbaar. Grote pluspunt van deze nieuwe uitvoering dat de batterij gaat langer mee gaat. Daarnaast is het beeldscherm iets groter en beschikt de babyfoon over een smart-VOX functie. Lees hier alle verbeterpunten en verschillen.

Bol.com
€ 89,-
Gratis verzending
Vandaag besteld, morgen in huis
Coolblue
€ 89,-
Gratis verzending
Vandaag besteld, morgen in huis, ook op zondag
Wehkamp
€ 89,-
Gratis verzending
Vandaag besteld, morgen in huis

Betrouwbaarheid met de Luvion Platinum 3 

De Luvion Platinum 3Luvion Platinum 3 babyfoon is de opvolger van de Luvion Platinum 2 alleen met nog meer functies, betere camera met zoom! En heel belangrijk; met een batterij die langer houdt dan de voorganger. De Luvion Platinum 3 is ook de nieuwste babyfoon in assortiment.

De Luvion Platinum 3 heeft een 3,2 inch beeldscherm en is uitgerust met veel extra’s. Denk aan de thermometer, de terugspreekfunctie, lege batterij indicator, laadstation en visuele geluidsindicatie. Kortom een babyfoon met een prima prijs/kwaliteit verhoudig. De Luvion Platinum 3 beschikt over de VOX functie. Wat is een VOX functie? Met de VOX functie kun je de monitor zo instellen dat de babyfoon alleen aangaat indien er geluid wordt gemaakt in de buurt van de camera.

Prénatal
€ 129
Gratis verzending
Levering 1 werkdag

Alles in beeld met de Luvion Prestige Touch 2

welke luvion babyfoonMet de Luvion Prestige Touch heb je met het kleurenscherm (van maar liefst 7 inch!) de baby goed in beeld. Het formaat is te vergelijken met die van een Tablet. De babyfoon is uit te breiden met totaal 4 camera’s. Alle camera’s zijn te bedienen in het eenvoudige touch menu. Vandaar de naam ‘touch’. Verder beschikt de babyfoon over handige functionaliteiten als een thermometer, slaapmelodietjes, buitenbereik indicatoren en een terugspreekfunctie. En door de DECT-verbinding is de verbinding geheel storingsvrij. De Luvion Prestige Touch is niet meer verkrijgbaar. We adviseren je daarom ook voor de Luvion Prestige Touch 2

De Luvion Prestige Touch 2 is sinds april 2016 op de markt gebracht. Wat is het verschil met het eerste model?

 • Het beeld heeft HD-kwaliteit waardoor het je superscherp de baby kunt zien, ook in het donker. In het donker gaat de camera autmatisch over op infrarood.
 • Bij meerdere broertjes en zusjes kan deze monitor de beelden van maar liefst 4 camera’s tegelijk weergeven (quad functie), ook is het mogelijk om de beelden van 2 camera’s tegelijk te bekijken (split screen functie).
 • De Luvion Prestige Touch 2 is voorzien van een op afstand bestuurbare (pan & tilt) camera (net zoals de Luvion Grand Elite 2) en de mogelijkheid om filmpjes op te nemen op een SD kaart.
 • De SCAN functie biedt de optie om de babyfoon alleen te activeren als er geluid in de babykamer is.
Bol.com
€ 249,-
Vandaag besteld, morgen in huis
Gratis verzending
Coolblue
€ 259,-
Gratis verzending
Vandaag besteld, morgen in huis
Wehkamp
€ 259,-
Gratis verzending
Vandaag besteld, morgen in huis
Babypark
€ 269,-
1-2 dagen levertijd
Gratis verzending

Luvion Platinum 2 (niet meer verkrijgbaar)

Luvion Platinum 2De Luvion Platinum 2 babyfoon is de opvolger van de Luvion Platinum alleen met nog meer functies, betere camera met zoom! En heel belangrijk; met een batterij die langer houdt dan de voorganger.

De Platinum 2 heeft een 2,4 inch beeldscherm en is uitgerust met veel extra’s. Denk aan de thermometer, de terugspreekfunctie, lege batterij indicator, laadstation en visuele geluidsindicatie. Kortom een babyfoon met een prima prijs/kwaliteit verhoudig.

Bol.com
niet meer leverbaar
Wehkamp
niet meer leverbaar

Wide Angle met de Luvion Grand Elite 2 (niet meer verkrijgbaar)

Luvion Grand Elite 2De Luvion Grand Elite 2 is de opvolger van de populaire Grand Elite. Deze babyfoon heeft een kleuren-beeldscherm van 3,5 inch groot,  beschikt ook over een terugspreek-functie en zoals bij alle babyfoons van Luvion kun je extra camera’s aansluiten.

Maar het het meest bijzondere van de Luvion Grand Elite is dat de camera’s beschikken over een zogenaamde Wide Angle camera. Hiermee breng je heel de babykamer in beeld in plaats van bepaalde hoek.

Verder heeft deze Luvion babyfoon een pan/tilt functie waarbij je de camera op afstand kan besturen. Vooral handig als ze wat ouder worden! Bovendien is dit de enige babyfoon ter wereld met de mogelijkheid om, net als bij een professionele camera, verschillende optische lenzen te gebruiken (apart te koop).

Coolblue
niet meer leverbaar
Coolblue
niet meer leverbaar

Heb jij nog leuke toevoegingen of tips voor de Luvion Babyfoons?