Mega mazzeldagen Prenatal


Mega mazzelden 2021: Twee maal per jaar vinden de mega mazzeldagen bij Prenatal plaats. Voorheen ook wel de mama mazzeldagen genoemd. Tijdens deze mega mazzeldagen kun je profiteren van enorme kortingen op heel veel babyartikelen.

Wanneer gaan de mama mazzelden 2021 van start?

De aankomende Mega Mazzeldagen 2021 gaan naar alle waarschijnlijkheid van start op op 22 maart en duurt tot en met 28 maart. In de vooravond kun je online al shoppen! Van gewilde producten die zeer scherp geprijsd zijn zal maar een beperkte voorraad zijn. Een beetje snelheid is daarom geboden ;-).

De datum van de afgelopen mama mazzeldagen 2020 was van maandag 21 september tot en met zondag 27 september.

Mega mazzel op babyfoons van 20% korting en nog veel meer!

Aangezien je opzoek bent naar een babyfoon is het interessant om tijdens deze dagen een bezoek (online) aan de Prenatal te brengen. Wellicht zie je ook nog andere handige producten voor de uitzet.

Als we afgaan op de voorgaande mega mazzeldagen (toen de mama mazzeldagen) zijn ook de babyfoons in de aanbieding. Zo ontvang je 20% korting op alle babyfoons. Bekijk onze top 10 babyfoons voor keuzestress. Niet alle topbabyfoons worden overigens door de Prenatal verkocht.

We willen hierbij wel de opmerking plaatsen dat andere winkels als Bol.com de concurrentie tijdens deze dagen graag aangaat. Blijf daarom prijsvergelijken!

Onze ervaring is ook dat sommige babyfoons tijdens deze dagen online uitverkocht zijn. Of ze dan wel in de winkels van Prenatal liggen? Dat verschilt per vestiging.

Meer aanbiedingen tijdens de mega mazzeldagen 2020 van Prenatal?

Ben je opzoek naar nog meer babyspullen naast een babyfoon? Dan kun je je slag slaan tijdens deze dagen. We hebben de beste aanbiedingen voor je op een rijtje gezet die vorig jaar van toepassing waren:

Bekijk alle aanbiedingen vanaf 21 september 2020 hier bij de Prenatal. Veel winkelplezier!