fbpx

Mega mazzeldagen 2024 zijn van start. Tot 40% korting op babyfoons

mega mazzeldagen 2023

Mega mazzelden 2024: Twee maal per jaar vinden de mega mazzeldagen bij Prenatal plaats. Voorheen ook wel de mama mazzeldagen genoemd. Tijdens deze mega mazzeldagen kun je profiteren van enorme kortingen op heel veel babyartikelen.

Wanneer gaan de mama mazzelden 2024 van start?

De actie duurt van 22 maart tot 2 april 2024. Bekijk hier de actiefolder met alle actuele aanbiedingen.

Mega mazzel op babyfoons tot 40% korting en nog veel meer!

Aangezien je opzoek bent naar een babyfoon is het interessant om tijdens deze dagen een bezoek (online) aan de Prenatal te brengen. Wellicht zie je ook nog andere handige producten voor de uitzet.

Als we afgaan op de voorgaande mega mazzeldagen (toen de mama mazzeldagen) zijn ook de babyfoons in de aanbieding. Zo ontvang je tot 40% korting op alle babyfoons. Bekijk onze top 10 babyfoons voor keuzestress. Niet alle topbabyfoons worden overigens door de Prenatal verkocht.

We willen hierbij wel de opmerking plaatsen dat andere winkels als bol.com de concurrentie tijdens deze dagen graag aangaat. De ‘bol 7 daagse’ komen er namelijk maandag ook aan! Blijf daarom prijsvergelijken!

Onze ervaring is ook dat sommige babyfoons tijdens deze dagen online uitverkocht zijn. Of ze dan wel in de winkels van Prenatal liggen? Dat verschilt per vestiging.

Meer aanbiedingen tijdens de mega mazzeldagen 2024 van Prenatal?

Ben je opzoek naar nog meer babyspullen naast een babyfoon? Dan kun je je slag slaan tijdens deze dagen. We hebben de beste aanbiedingen voor je op een rijtje gezet die vorig jaar van toepassing waren:

Bekijk alle aanbiedingen hier bij de Prenatal. Veel winkelplezier!


mega mazzeldagen 2023