fbpx

Babyfoon kopen bij Amazon

Amazon in Nederland

Nu Amazon éindelijk direct vanuit Nederland beschikbaar is kunnen we profiteren kortingen op heel veel fijne babyproducten met kortingen. Amazon is namelijk een echte prijsvechter. Nu ze vanuit Nederland leveren hebben we een fijne webshop erbij waar je bijna alles kunt kopen. 

 

Welke babyproducten kun je kopen bij Amazon?

Er komen steeds meer babyproducten bij van A-merken. Denk aan Pampers, Luvion, Medela, Babymoov, Philips, Nuby, Beaba en Maxi Cosi. De moeite waard om voor de baby-uitzet een kijkje te nemen. Het kan zomaar maar tientallen euro’s schelen op een autostoel, luiers, een voedingskussens, een kolfapparaat, een wipstoel en andere baby must haves. 

Welke babyfoons zijn er te koop bij Amazon?

Amazon werkt met veel partners samen waardoor het aanbod steeds groter wordt. Hierdoor krijg je een heel gevarieerd aanbod in babyfoons, ook uit andere landen. Het vergt enige onderzoek om te achterhalen of deze onbekende babyfoons net zo goed zijn als de Nederlandse babyfoons uit onze top 10. Vaak kun je aan de reviews aflezen of een babyfoon goed is. Wil je liever een babyfoon van Nederlandse bodem? Deze zijn vaak ook gewoon verkrijgbaar. Bekijk ze hieronder:


 • 1. Philips AVENT SCD723
 • Categorie: Audio babyfoon
 • Best getest Consumentenbond
  DECT
  Storingsvrij
  Laadstation

 • 2. Elro BC3000
 • Categorie: babyfoon met camera en app
 • Wereldwijd bereik
  Met bestuurbare camera
  Uit te breiden met 4 camera's

 • 3. Luvion Essential
 • Categorie: babyfoon met camera
 • Met camera
  Goede prijs / kwaliteit
  Uit te breiden met 4 camera's

Extra voordeel met  Amazon Prime 

Je kunt via Amazon lid worden van Amazon Prime. Amazon Prime is een abonnementsservice die leden toegang geeft tot verschillende Amazon-voordelen. Als je geen Prime-lid bent, vraag je je waarschijnlijk af wat Amazon Prime is.

De voordelen van Amazon Prime zijn:

 • Versnelde verzending – binnen twee dagen
 • Toegang tot Prime video – dé Netflix concurrent
 • Prime Gaming – maandelijkse selectie gratis games, gratis ingame-content, Twitch channel abonnement en meer
 • Amazon Photos – onbeperkte opslag van foto’s die je eenvoudig kunt delen met anderen

Voor veel consumenten is Amazon Prime een no-brainer voor alleen de verzendkosten al. Een Amazon Prime-lidmaatschap kost slechts EUR 35,88 per jaar (2,99 / maand). Dus als je er aan denkt om je aan te sluiten bij de 150 miljoen! leden die Amazon momenteel heeft, kunnen we je dat niet kwalijk nemen.

Een van de ‘verborgen’ voordelen van Prime-leden is de mogelijkheid om Amazon Prime Day-deals te kopen.

Amazon prime day is 1 dag in het jaar waarop Amazon forse kortingen biedt op alles, van 4K-tv’stot wasmiddelen. Meestal gehouden in juli, is het evenement nu gegroeid van 24 uur naar 48 uur. Door het coronavirus is de planning voor Amazon Prime Day flink opgeschoven. Dit jaar is het de 6e jaarlijkse Prime Day en we verwachten dat de deals dit jaar die van vorig jaar zullen overtreffen. Datum:

Amazon Prime Day 2020 vindt plaats op 13 oktober en 14 oktober.

Maar: je moet wel Amazon Prime-lid zijn om ervan te kunnen profiteren. Heb je nog geen Amazon Prime, sluit dan een gratis proefabonnement van 30 dagen af, zodat je meteen kunt meedoen!