fbpx

Verschil tussen de Luvion Easy en Luvion Easy Plus

Luvion heeft naast de Luvion Essential, ook de Luvion Easy geüpgraded. De verbeterde Luvion Easy wordt de Luvion Easy Plus genoemd. De Plus geeft de gebruiksvriendelijke Luvion Easy een paar extra fijne features. Eén daarvan is de mogelijkheid om een extra camera aan te sluiten. 

Wil je alle Luvion babyfoons vergelijken? Bekijk dan hier ons overzicht in pdf.

Luvion Easy Plus, wat zijn de verbeterpunten?

De originele Luvion Easy babyfoon is in 2016 op de markt gebracht. Een betaalbare en betrouwbare babyfoon met camera zonder al te veel poespas.

De Luvion Easy bestaat uit een gecodeerd signaal, ook wel DECT genoemd. Dit betekent niet alleen dat de verbinding 100% storingsvrij is, maar ook volledig veilig. En valt de verbinding toch weg? Of is de batterij leeg? Dan ontvang je direct een waarschuwing. Een andere fijne extra op Luvion Easy is de terugspreekfunctie. De Luvion Easy installeer je binnen een minuut, werkt bijna vanzelf en is eenvoudig in gebruik.

Waarom brengt Luvion de Luvion Easy Plus uit? Luvion heeft afgelopen jaren niet stilgezeten en goed gekeken naar wat ouders belangrijk vinden. Hieruit zijn verbeteringen gekomen. De Luvion Easy is prima in de basis. Wil je iets meer mogelijkheden maar het gemak van de Easy? Dan is de Plus wellicht een goede keuze babyfoon.

Mogelijkheid aansluiten extra camera

De mogelijkheid van het aansluiten van meerdere camera’s kan in de toekomst handig zijn bij gezinsuitbreiding. Ook zijn er ouders die graag 2 camera’s op de babykamer wensen. Wees er wel van bewust dat de ouderunit geen splitscreen mogelijkheden heeft. Je zal dus moeten switchen tussen de camera’s.

Verbeterde VOX-functie

De Plus heeft een smart VOX-functie. Zo voorkom je dat de geluiden die buiten de babykamer te horen zijn, niet allemaal gedetecteerd worden. Dit bespaart energie omdat het beeld niet continue aanspringt. De originele Easy beschikt ook over een VOX-functie, echter is deze iets minder secuur afgesteld. Je hoort meer geluiden door de babyfoon.

Verbeterde batterijduur

De Luvion Easy Plus heeft een aanzienlijke verbetering aangebracht aan de batterij. Een veelvoorkomende klacht bij de originele Easy is dat de accu vrij snel leeg is. Mede door de verbeterde VOX-functie en een sterkere accu kan de Luvion Easy een langere tijd zonder stroom.

Groter scherm

De Luvion Easy Plus heeft een groter scherm. Het beeldscherm is 2,4 inch groot. Dit is ongeveer 6 centimeter. Nog steeds niet groot, maar prima om alles goed te zien.

Nog even alle functionaliteiten van de Luvion Easy Plus naast de originele Luvion:

Luvion Easy 

Nachtzicht
Terugspreekfunctie
Temperatuurmeter
250 meter bereik
2 inch beeld
VOX

Luvion Easy Plus

Nachtzicht
Terugspreekfunctie
Temperatuurmeter
250 meter bereik
2,4 inch beeld
Smart – VOX
Meerdere camera’s (2)

De Luvion Easy Plus heeft dezelfde look & feel.

Prijsvergelijk Luvion Easy Plus

Die adviesprijs voor de Luvion Easy Plus is 99,- Voor de originele Luvion Easy betaal je 89,-. 

Luvion Easy Plus Babyfoon met Camera

Waar te koop?

bol.com
babypark.nl
Laatst bijgewerkt: 28 mei 2024 - 12:00

Luvion Easy babyfoon

Waar te koop?

bol.com
Laatst bijgewerkt: 28 mei 2024 - 12:02