fbpx

Terugspreekfunctie babyfoon, hylarisch!

Terugspreekfunctie babyfoon levert hele leuke videobeelden op

Vandaag kwamen wij een hele leuke video tegen van een moeder die haar baby’s  via de terugspreekfunctie op de babyfoon laat weten dat ze een oogje in het zeil houdt. Mama’s stem klinkt opeens in de babykamer….Het levert een heel mooi beeld op! Bekijk het filmpje om de reactie van deze baby’s te zien. Het filmpje is inmiddels al 15 miljoen keer bekeken.

Ook een terugspreekfunctie op de babyfoon?

Ben jij je momenteel aan het oriënteren voor een babyfoon en wil jij ook een terugspreekfunctie op de babyfoon? Er zijn genoeg babyfoons die deze extra functie aanbieden. Wil jij weten welke? Check hieronder het overzicht van de beste babyfoons met terugspreekfuncties. We hebben een indeling gemaakt in babayfoons met en zonder camera.

Terugspreekfunctie babyfoon met camera:

Terugspreekfunctie babyfoon zonder camera

Bekijk hier alle babyfoons met terugspreekfunctie.

Het fijne aan terugspreekfunctie is dat je vanaf een afstandje de baby gerust kan stellen. Door jouw vetrouwde stem te horen kalmeert de baby al snel. Daarnaast hoef je niet direct naar de babykamer te lopen en zijn een paar woordjes al genoeg. Steeds fabrikanten komen met een babyfoon op de markt met een terugspreekfunctie omdat de vraag toeneemt. En waarom zou je er geen gebruik van maken?