fbpx

Nova babyfoon

Nova babyfoons

HELAAS, de Nova babyfoons zijn niet meer verkrijgbaar. Lees hier meer over andere stralingsvrije babyfoons.

De Nova babyfoons zijn afkomstig uit Noorwegen. De Nova babyfoons onderscheiden zich van de andere babyfoons vanwege de stralingsvrije en storingsvrije verbinding, ook wel CARE genoemd. De babyfoon zoekt zelf een storingsvrij kanaal zonder schadelijke straling. Dat is een geruststellend idee!

Meer weten over straling? Lees hier dan het artikel over straling.

Bekijk hieronder het overzicht van alle nieuwe Nova babyfoons.

Prima NOVA Babyfoon

NOVA Babycall Babyfoon PrimaDe Prima NOVA babyfoon is een eenvoudige maar stabiele babyfoon met de juiste eigenschappen die je voor jouw baby wenst. Zoals elke NOVA babyfoon, maakt ook de Prima NOVA  gebruik van een analoge verbinding en is hierdoor vrijwel stralingsvrij. De babyfoon beschikt over 4 kanalen waardoor de kans op storing minder aanwezig is. En valt de verbinding weg? Dan ontvang je hiervan een melding en schakelt de Prima Nova automatisch over op de batterij. Zo heb je altijd verbinding. De batterijen moet je er overigens wel apart bij kopen. Deze worden niet meegeleverd.

UITVERKOCHT Prijs:  € 64,99   Meer informatie

[nx_divider size=”24″]

Super NOVA D8 Babyfoon

Nova babyfoonDe Super NOVA D8 is iets uitgebreider dan de Prima NOVA babyfoon. Ook deze babyfoon is stralingsvrij en beschikt over maar liefst 128 kanalen. Aan te raden als je dus in een dichtbevolkte buurt woont waar meer mensen een babyfoon gebruiken. De extra’s op deze babyfoon zijn ook erg handig. Zo is de Super Nova D8 voorzien van een thermometer, een trilfunctie en nachtlampje. En is de battterij leeg of heb je geen bereik meer? Dan ontvang je hiervan melding. Wel zo fijn.

UITVERKOCHT Prijs: € 129,90  Meer informatie

[nx_divider size=”24″]

Smart NOVA Babyfoon

Nova babyfoonsDe Smart NOVA Babyfoon is ook voorzien van de CARE technologie. Dit betekent dat de babyfoon ook weer vrijwel stralingsvrij is en automatisch van kanaal wisselt bij slecht bereik. Zo ben je altijd verzekerd van een storingsvrij bereik. De Smart NOVA heeft handige extra’s als de terugspreekfunctie. Zo kun je op afstand de baby met sussende woordjes geruststellen. Daarnaast is ook het volume in te stellen van de babyfoon en is er een trilfunctie aanwezig. Het nachtlampje is ook zelf in te stellen met de dimmer.

HELAAS, de Nova babyfoons zijn niet meer verkrijgbaar. Lees hier meer over andere stralingsvrije babyfoons.

[nx_divider size=”24″]

In het verleden is er ook een NOVA babyfoon geweest met camera; de Vision NOVA. Momenteel is deze niet meer te verkrijgen. Momenteel zijn er geen stralingsvrije camera babyfoons van NOVA op de markt. Babymoov heeft wel een stralingsvrije babyfoon in haar assortiment,