fbpx

Breng je baby rustig in slaap met Philips Avent SCD733/26 sterrenprojectie

Een sterrenprojector is vaak een onderdeel van het slaapritueel omdat het jullie kindje helpt rustig in slaap te vallen. Sterrenprojectors worden veelal los verkocht. Nadeel hiervan is dat een losse sterrenprojector niet op afstand te bedienen is en je heen en weer aan lopen bent. Daarnaast heb je weer een extra apparaat in de babykamer. Philips heeft een nieuwe babyfoon met een sterrenprojector uitgebracht; de Philips Avent SCD733/26. De babyfoon is ook verkrijgbaar zonder projector; de SCD723/26. Lees er hier meer over.

Review Avent SCD733/26 met sterrenprojector

De Philips Avent SCD733/26 met een ingebouwde sterrenprojectie is wel op afstand te activeren. Je baby kalmeert zodra hij of zij de mooie figuurtjes op het plafond ziet verschijnen en valt uiteindelijk vanzelf in slaap.

Philips Avent SCD733/26

100% storingsvrij en privé door de DECT-verbinding

Het kristalheldere geluid van de geavanceerde SCD733/26 DECT-babyfoon heeft geen last van storingen of ruis. De DECT-technologie zorgt voor een veilige privéverbinding, zodat je er zeker van bent dat er niemand meeluistert. Andere zendapparaten, zoals andere babyfoons en draadloze en mobiele telefoons, veroorzaken geen storing op de SCD733/26.

De babyfoon heeft een bereik van 330 meter open veld. Binnen in huis zal dit ongeveer 50 meter zijn.

Fijn extra’s op de Philips Avent SCD733/26

De Philips Avent SCD733/26 heeft ook nog andere fijne extra’s die op elkaar zijn afgestemd.

Terugspreekfunctie
De terugspreekfunctie is een waardevolle extra, zeker als jullie kindje wat ouder wordt en terug kan praten. De eerste maanden kun je geruststellende woordjes fluisteren zodat je de baby kunt kalmeren.

Eco modus
De unieke slimme ECO-modus zorgt ervoor dat er minder energie verbruik wordt. Hoe dichter je bij de babykamer bent, hoe minder vermogen de babyfoon verbruikt. Zo gaat de batterij langer mee. Met de handige oplaadbare ouderunit kun je je baby tot wel 18 uur draadloos horen voordat je de unit opnieuw moet opladen.

Slaapliedjes en nachtlampje
Samen met de sterrenprojector is een slaapliedje een fijne manier om je kindje in slaap te krijgen. De Philips Avent SCD733/26 heeft totaal 5 liedjes waaruit je kunt kiezen. En wil je een klein lampje laten branden? Met de ouderunit kun je op afstand het nachtlampje inchakelen of uitschakelen. Handig met verschonen!

Thermometer
Heeft de baby het niet te koud? Is het niet te warm op de babykamer? Neem deze onzekerheid weg met de temperatuursensor. Hiermee kun je het klimaat in de babykamer in de gaten houden en ontvang je een melding op de ouderunit als de temperatuur verandert.

Ledlampjes op de ouderunit
Een andere fijne extra is dat de ouderunit over leslampjes beschikt. Vooral handig als je in een drukke ruimte bent (verjaardag) en je de baby niet goed kunt horen. Aan de lampjes kun je zien of en hoeveel geluid eruit de babykamer komt.

Geen bereik of batterij leeg?
De ouderunit waarschuwt je als je monitor buiten bereik is of wanneer de batterij bijna leeg is en helpt je ervoor te zorgen dat je altijd verbonden bent met je baby.

Alternatief voor de Philips Avent SCD733/26?

Er zijn meer babyfoons met sterrenprojector. Bekijk ze hier om te vergelijken.

De babyfoon is in het blauw en in het grijs verkrijgbaar. Prijs en verkooppunten? Bekijk ze hieronder: